Televizor LED High Definition, 82 cm, VORTEX V32CD3A

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Televizoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

 • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED High Definition, 82 cm, VORTEX V32CD3A de la Vortex

Pentru ca imaginea HD sa fie completa, aceasta este pusa foarte bine in evidenta de diagonala de 82 cm a ecranului, televizorul fiind ideal atat pentru dormitor, cat si pentru living. Filmul preferat sau meciul echipei favorite pot fi urmarite acum la calitate superioara pe o diagonala mare.

Porturi HDMI si USB - optiuni la indemana pentru divertisment pe masura

Televizorul VORTEX LEDV‐32CD3A dispune de un port USB si de nu mai putin 3 intrari HDMI totul pentru o conexiune cat mai facila cu diverse dispozitive portabile, precum stick-uri USB sau chiar tableta ori laptopul personal. O singura conexiune, o multime de variante de divertisment.

 
 

 

 

Sunet stereo - Perfect pentru a urmari filmele la calitate audio deosebita

Televizorul dispune de sistem audio stereo, ceea ce face ca experienta audio sa fie intotdeauna multumitoare. Fiecare difuzor poate scoate pana la 8W, astfel ca dimensiunea sunetului va fi intotdeauna indeajuns pentru camera in care va fi pozitionat.

VORTEX LEDV‐32CD3A - Televizor cu design modern

Punem mare pret pe aspectul dispozitivelor pe care le achizitionam, de aceea VORTEX LEDV‐32CD3A a fost creat cu design minimalist, dar modern. Ecranul este sustinut de doua picioruse plasate pe laterale, rama ecranului este subtire, detalii care fac din acest televizor unul perfect pentru un  dormitor sau living dotat dupa ultimele standarde.


 • Detalii
  • Tehnologie
   LED
  • Diagonala Ecran (cm)
   82
  • Rezolutie imagine

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.