Televizor LED High Definition, 82 cm, VORTEX V32CD3A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED High Definition, 82 cm, VORTEX V32CD3A de la Vortex

Pentru ca imaginea HD sa fie completa, aceasta este pusa foarte bine in evidenta de diagonala de 82 cm a ecranului, televizorul fiind ideal atat pentru dormitor, cat si pentru living. Filmul preferat sau meciul echipei favorite pot fi urmarite acum la calitate superioara pe o diagonala mare.

Porturi HDMI si USB - optiuni la indemana pentru divertisment pe masura

Televizorul VORTEX LEDV‐32CD3A dispune de un port USB si de nu mai putin 3 intrari HDMI totul pentru o conexiune cat mai facila cu diverse dispozitive portabile, precum stick-uri USB sau chiar tableta ori laptopul personal. O singura conexiune, o multime de variante de divertisment.

 
 

 

 

Sunet stereo - Perfect pentru a urmari filmele la calitate audio deosebita

Televizorul dispune de sistem audio stereo, ceea ce face ca experienta audio sa fie intotdeauna multumitoare. Fiecare difuzor poate scoate pana la 8W, astfel ca dimensiunea sunetului va fi intotdeauna indeajuns pentru camera in care va fi pozitionat.

VORTEX LEDV‐32CD3A - Televizor cu design modern

Punem mare pret pe aspectul dispozitivelor pe care le achizitionam, de aceea VORTEX LEDV‐32CD3A a fost creat cu design minimalist, dar modern. Ecranul este sustinut de doua picioruse plasate pe laterale, rama ecranului este subtire, detalii care fac din acest televizor unul perfect pentru un  dormitor sau living dotat dupa ultimele standarde.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      82
    • Rezolutie imagine

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.