Russell Hobbs Feliator spiralat electric Ultimate Spiralizer 23810-56, 300 W, 1.3 L, 3 lame diferite, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Feliator spiralat electric Ultimate Spiralizer 23810-56, 300 W, 1.3 L, 3 lame diferite, Alb de la Russell Hobbs

Obtine o dieta mai sanatoasa preparandu-ti taietei si paste traditionale, fara grasimi. Transforma fructele si legumele in taietei grosi, subtiri sau fundite, cu ajutorul Ultimate Spiralizer. Alege dintre taitei mari sau mici, ori o feliere spiralata, toate foarte usor de obtinut folosind cele trei accesorii din otel inoxidabil incluse.

Feliatorul Spiralat mai este o varianta distractiva pentru a implica copii in bucatarie si facandu-i sa incerce alimente sanatoase, servind fructele si legumele intr-un mod total nou. Functionarea simpla, printr-o singura viteza, mentine spiralizarea la o viteza constanta, oferind spirale consistente care au un timp de gatire egal.

Odata ce ai savurat preparatele facute, dezmembreaza cu usurinta Feliatorul Spiralat pentru o curatare simpla. Partile sunt lavabile la masina de spalat vase, iar bolul nu contine BPA, asa ca poti fi sigur ca Feliatorul Spiralat va fi sigur si igienic de folosit incontinuu. Feliatorul Spiralat beneficiaza si de o depozitare compacta inteligenta, ocupand foarte putin spatiu.
 

3 Accesorii

3 accesorii pentru a crea taitei mici, taitei mari si felii spiralate.

   

Incap Legume Intregi

In tubul de alimentare lat, de 65 de mm, pot incapea legume intregi precum morcovii si dovleceii.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat Feliator
Putere (W) 300
Capacitate 1.3 l
Trepte viteze 1

FUNCTII APARAT

Feliere Da

DETALII TEHNICE

Material lama Otel inoxidabil
Sistem siguranta Da
Sistem stocare cablu Da
Culoare Alb
Altele Anti-alunecare
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.