Uscator de rufe Candy GVC D1013B-S, 10 kg, condensare, clasa B, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de rufe Candy GVC D1013B-S, 10 kg, condensare, clasa B, alb de la Candy

GrandÒ Vita este noua gama de uscatoare adresate femeilor si creata de Candy. Design-ul inovativ a fost dezvoltat pentru a satisface orice nevoie: display-ul este cu 30% mai mare pentru o mai buna vizibilitate, butonul este mai confortabil cu un nou design, iar detaliile cromate adauga un plus de stil cu finisaje elegante.

La achizitionarea unui uscator de rufe, primele functii pe care consumatorii le au in minte sunt eficienta energetica si capacitatea ridicata, dar acasa alte functii devin si mai importante. Pentru a rezolva problemele zilnice, Candy a inventat sertarul revolutionar EasyCase! EasyCase este solutia unica pentru a colecta apa rezultata in urma ciclului de uscare, un recipient aflat pe interiorul usii. Manerul ergonomic si forma echilibrata a Candy EasyCase fac ca indepartarea apei reziduale sa fie mai usoara ca niciodata. Economia de apa este garantata: cu EasyCase este mult mai usor sa refolosesti apa rezultata in alte sarcini zilnice, fara a se scurge accidental din recipient.

Candy prezinta cu mandrie "kg detector": noul senzor inteligent care masoara cantitatea de rufe aflate in cuva si care adapteaza ciclul de uscare pentru incarcatura reala. Uita de suporturile de rufe, uscarea acestora nu a fost niciodata mai usoara. Senzorul inovator Candy are grija de toate rufele tale, chiar si de cele mai delicate.

Lana este unul dintre cele mai delicate materiale si din acest motiv Candy a creat un program specific pentru a usca in siguranta aceste obiecte vestimentare moi si calduroase. Intr-o ora, puloverele tale preferate vor fi moi si uscate perfect.

Candy isi revolutioneaza design-ul! Noua gama de uscatoare Candy GrandO' Vita a fost creata pentru a satisface gusturile celor mai sofisticati clienti. Noua usa cu liniii cromate, buton ergonomic cu electronica integrata sunt doar cateva exemple din lucrurile frumoase oferite de aceasta gama. Dar un uscator aratos nu este indeajuns pentru Candy: simplitatea si functionalitatea sunt de asemenea importante. Acesta este motivul pentru care noua usa a fost pozitionata mai sus pentru a simplifica incarcarea rufelor, iar mentenanta filtrelor este foarte usoara si sigura.

 

Caracteristici

Tip produs Uscator de rufe

Tip incarcare Frontal

Tip afisaj LED

Capacitate de incarcare (kg) 10

Clasa de eficienta energetica B

Clasa energetica uscare C

Numar programe 18

Informatii display Da

Programare intarziata Da, 1-24 ore

Dimensiuni (IxLxA cm) 85 x 59.5 x 61

Sisteme si tehnologii Senzor electronic umiditate

Volum tambur 115 l

Material tambur Otel galvanizat

Culoare Alb

Greutate (Kg) 33

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      10
    • Clasa de eficienta energetica
      B
    • Numar de programe
      18
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.