Proiector Interactiv BenQ MH856UST+ , 1080P, 1920 x 1080, 3500 ANSI lm, Lampa 240W, Ultra Short Throw

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Proiector Interactiv BenQ MH856UST+ , 1080P, 1920 x 1080, 3500 ANSI lm, Lampa 240W, Ultra Short Throw de la BENQ

Proiectorul educational interactiv MH856UST+ este proiectat pentru colaborarea in clasa si interactiunea cu interactivitate scalabila si utilizarea wireless. Fiind marca DLP numarul 1 din lume, care ofera o calitate spectaculoasa a imaginii, MH856UST+ ofera, de asemenea, o instalare simplificata, intretinere mai redusa, durata de viata prelungita a lampii si TCO redus. Cu o luminozitate ridicata si o raza ultrascurta, MH856UST+ imbunatateste orice mediu de invatare.

Crearea de lectii de durata cu o calitate impresionanta a imaginii

Adaptat pentru o experienta optima de invatare

Tehnologia profesionala de gradare a culorilor BenQ este adaptata pentru diverse continuturi didactice, modul Infografic este excelent pentru a prezenta textul si grafica infografica in detaliu, asigurand performante de culoare mai saturate si mai pline de viata decat modul de prezentare. Modul Vivid este proiectat pentru performante de culoare supreme in timpul prezentarii video sau a imaginilor.

 

Instruire neobstructionata fara constrangeri de spatiu

Oferind un ecran mare pe distante scurte, cu un raport ultra-scurt, MH856UST+ elimina umbrele care distrag atentia si stralucirea pentru ca elevii si profesorii sa se angajeze si sa colaboreze liber in fata tablei.

 

 

Imagini mai mari

Proiectoarele educationale BenQ ofera o gama larga de rezolutii si dimensiuni de imagini proiectate pentru a raspunde nevoilor diverse din clasa. Dispunand de o calitate clara a imaginii de pana la 102 inchi, proiectoarele noastre educationale cu focalizare ultrascurta ofera o versatilitate sporita la clasa la costuri reduse.

 

Extinderea posibilitatilor de clasa

Multi-Touch cu pixuri si desen pe mai multe ecrane pe orice suprafata

Tehnologia PointWrite™ functioneaza pe orice suprafata plana, asa ca nu este necesara nicio tabla digitala costisitoare sau echipamente suplimentare, creand astfel noi oportunitati vaste pentru interactivitatea in clasa si permitand posibilitati pentru salile de clasa digitale moderne.

 

Proiectoarele PointWrite™ ofera capacitate multi-utilizator, iar doua proiectoare PointWrite™ pot ​​fi folosite pentru a dubla suprafata de proiectie.  

Cu modul QWrite* Whiteboard, profesorii pot rula diferite aplicatii sau pot afisa, vizualiza si adnota pe doua ecrane.

* Software-ul de adnotare exclusiv BenQ QWrite™ este compatibil cu modulul BenQ PointWrite™.

 

 

Compatibil cu modulul interactiv scalabil

Un design modular care permite scolilor flexibilitatea de a adauga interactivitate in salile de clasa cu investitii viitoare, noul modul interactiv BenQ PointWrite™ PW30U ofera medii de invatare cu adevarat colaborative in care elevii si profesorii lucreaza impreuna folosind sabloane intuitive impreuna cu software-ul QWrite™, toate cu calibrare unica. si configurarea comoditatilor de instalare a driverului.

 

Configurare intuitiva

PointWrite™ calibreaza si salveaza automat setarile sale in momentul in care este conectat la portul USB al computerului. PointWrite™ ramane apoi gata fara nicio configuratie manuala sau instruire complicata oferita profesorilor. In plus, senzorul interactiv al MH856UST garanteaza o autocalibrare fiabila in orice iluminare ambientala.

 

 

Usurand colaborarea cu BYOD

Dongle wireless simplu si convenabil

Pentru lectii captivante si intuitive, profesorii si studentii isi pot aduce propriile dispozitive si computere inteligente pentru a oglindi documente, imagini, videoclipuri pe proiectoarele MH856UST+, facilitand schimbul gratuit de idei si munca in echipa in colaborare.

*MW855UST+/ MH856UST+ sunt compatibile cu dongle-ul optional QCast Mirror.

 

 

Facilitarea intretinerii inteligente si eficiente a proiectorului

Compatibilitatea sistemului de control

MH856UST+ este compatibil pe scara larga cu sistemele de control ale proiectoarelor de top, inclusiv Crestron, AMX, PJ Link si Extron* IP Link pentru controlul retelei prin LAN, facilitand integrarea in infrastructurile de retea educationale. MH856UST+ accepta, de asemenea, RS-232 pentru o instalare fiabila pe distante lungi de pana la 15 metri atunci cand nu exista infrastructura LAN.

*Dezvoltat de Extron, driverul IP Link permite monitorizarea, controlul si suportul dispozitivului prin LAN atunci cand este instalat controlerul MediaLink, interfata de control Ethernet IP Link sau alt dispozitiv compatibil IP Link.

 

 

Aliniere simplificata a imaginii si instalare perfecta

Imagini clare fara distorsiuni

Micsorare si micsorare digitala pentru o ajustare fara efort a afisajului

Digital Image Shrinking and Shift le permite instalatorilor sa micsoreze imaginea prin meniul OSD. Imaginea poate fi, de asemenea, mutata, astfel incat instalatorii nu trebuie sa reinstaleze sau sa ajusteze fizic proiectorul in cazul in care imaginea nu este aliniata precis pe cadrul si spatiul dorit.

 

 

Corer Fit Corner

Corner Fit ofera ajustarea individuala a fiecarui colt pentru o potrivire si o aliniere perfecta pe spatii restranse sau inegale.

 

 

Aliniere simplificata a montajului pe perete

Pentru o instalare profesionala eficienta, suportul nostru de perete pentru proiector ultrascurt are o diagrama de instalare si o rigla pentru alinierea perfecta a ecranului si pozitionarea imaginii in sala de clasa. Si mai simplu, un buton de reglare in trei cai este amplasat in fata proiectorului pentru ecrane curat instalate, absolut patrate.

 

 

Optimizarea investitiilor educationale

Senzorul anti-acumulare de praf rezista acumularii de praf

Incorporand senzori roti de culoare cu o functie ingenioasa anti-acumulare de praf, proiectorul educational BenQ prelungeste performanta optima prin respingerea prafului care se poate acumula pe senzorii traditionali pentru a bloca semnalul IR si a cauza palpaire, culori anormale sau chiar oprire.

 

 

Durata de viata optimizata a lampii si economii de energie

Mai putine inlocuiri de lampi si mai putina intretinere se traduc intr-un cost general mai scazut de proprietate. Modul LampSave realizeaza acest lucru prin ajustarea dinamica a puterii lampii in functie de nivelul de continut pentru a ajuta la economisirea de pana la 70% a consumului de energie a lampii si la extinderea duratei de viata a lampii proiectorului cu pana la 50% in comparatie cu modul normal.

 

 

Perfectiunea de durata a imaginii de la marca BenQ nr.1 DLP din lume

Lizibilitate de neegalat

Cu un contrast ridicat lider in industrie, proiectoarele educationale BenQ utilizeaza sisteme avansate de lentile optice optimizate DLP pentru a oferi lizibilitate precisa si rezolutie clara pentru fiecare sub-pixel.

 

 

Calitate a imaginii de lunga durata

Cu durabilitate de calitate industriala de la tehnologia DLP, proiectoarele educationale BenQ mentin perfectiunea de lunga durata a imaginii prin eliminarea degradarii culorii. Spre deosebire de proiectoarele non-DLP, proiectoarele educationale BenQ DLP devin echivalente cu cele noi dupa inlocuirea lampii. Si cu peste doua milioane de microoglinzi si acumulare minima de caldura, cipul DLP rezista peste 100.000 de ore fara degradare.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Educatie
Continut pachet

Telecomanda

1 x Videoproiector

1 x Cablu VGA Cablu de alimentare c.a.

Baterii telecomanda

Latime 287.5 mm
Adancime 373.3 mm
Inaltime 206.9 mm
Greutate 5 Kg
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere lampa 240 W
Durata de viata lampa 10000 h
Nivel zgomot 34 dB
Rata de refresh orizontala (kHz) 15 - 102
Rata de refresh verticala (Hz) 120
Tensiune alimentare 230 V
Putere consumata 320 W

OPTICA

Sistem de proiectie DLP
Rezolutie imagine 1920 x 1200
Rezolutie video VGA WUXGA
Format 16:9
Contrast dinamic 10000:1
Luminozitate imagine 3500 lm
Culori afisate 1.07 billion

CONECTIVITATE

Interfata

1 x USB Type A

1 x Audio out (Mini Jack)

1 x Composite Video in (RCA)

1 x Audio in (3.5mm Mini Jack)

1 x Monitor out (D-sub 15pin,Female)

1 x Audio L/R in (RCA)

1 x LAN Port (RJ45 for Network )

1 x RS232 In (D-sub 9pin, male)

1 x USB Type B (For service)

1 x USB Type mini B (For PointWrite module)

1 x IR Receiver (Front)

1 x HDMI-1 1 x HDMI-2

1 x PC (D-Sub 15 pin)

Putere difuzoare integrate 20 W
Compatibilitate video SECAM PAL NTSC HDTV
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.