Videoproiector Benq MX806ST, DLP, XGA, 3000 lm, 13000:1, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Benq MX806ST, DLP, XGA, 3000 lm, 13000:1, Argintiu de la BENQ

Proiector BENQ MX806ST, DLP, XGA 1024x 768, 3000 lumeni, 13.000:1, lampa 4500 ore, D-sub, Composite, HDMI, USB, greutate 2.6 kg, telecomanda, culoare alba

Descriere

 

Incurajaza invatarea activa prin interactivitate si colaborare in clasa
Mentinearea studentilor implicati si activi este o practica importanta in conceptul BenQ Smart Classroom. Integrarea tehnologiei PointWrite cu proiectorul MX806ST reprezinta o modalitate foarte buna de-a permite mai multor elevi sa lucreze simultan. BenQ aduce inovatia interactiva si solutiile tactile la un nou nivel de simplitate, usurinta si control, cu suport pentru afisare inversata si implicand studentii mai mult ca niciodata. Profesorii pot transforma acum orice spatiu intr-o tabla interactiva si pot avea pana la 4 elevi interactionand simultan cu creioane PointWrite sau pur si simplu cu degetele.
 
 
Modul SmartEco: Consum Inteligent
Prin analizarea continutul video pentru a determina luminozitatea necesara pentru obtinerea culorilor si contrastului optim, modul SmartEco poate reduce consumul lampii, oferind in acelasi timp cea mai buna calitate a imaginii. Fara compromisuri!
 
 
Modul EcoBlank
Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran oridecateori au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.
 
 
Modul Fara semnal detectat
Daca proiectorul este pornit timp de trei minute fara ca o sursa de semnal video sa fie detectata, el trece automat in modul EcoBlank, oprind astfel risipa de energie si prelungind viata lampii.
 
 
Imagini cu o calitate ce nu se pierde
Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2.000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.
 
 
Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna
Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna. Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.
 
 
Culori vii, naturale
Chiar si in locatii bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ ofera balansul optim de luminozitate si acuratete de culoare. Tehnologia BrilliantColor imbunatateste culorile naturale, ce captiveaza audienta. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind sase culori, Yellow, Cyan si Magenta fiind adaugate culorilor primare Red, Blue si Green. Prezentarile dumneavoastra vor fi redate cu o fidelitate exceptionala, acum putand fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis.

Specificatii

 

Lumeni:

3000

Rezolutie nativa:

1024 x 768

Contrast:

13000:1

Putere lampa (W):

190

Tehnologie:

DLP

Rata de refresh orizontala (KHz):

15 - 102

Rata de refresh verticala (Hz):

23 - 120

Aspect imagine:

4:3

Conectori:

2 x VGA in
1 x VGA out
1 x HDMI
1 x USB (Mini B)
RS-232C

Reproducere culori (milioane):

1.07 miliarde

 
Video

Dimensiuni (W x D x H mm):

287.3 x 232.6 x 114.4

Greutate (Kg):

2.6

Telecomanda:

Da

Accesorii incluse:

Protectie lentile
Telecomanda
Cablu alimentare
Cablu VGA

Putere consumata (W):

270

Nivel zgomot (dB):

32

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3000
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      13000:1
  • Conectori:
    • HDMI
      1
    • RS-232
      1
    • S-Video
      1
    • Component Video
      1
    • Composite Video
      1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.