Videoproiector Epson EH-TW7000, 4K PRO-UHD, 3000 lumeni

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
6.258,35 lei
Pret 36 Rate Optimo: 229.41 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

V11H961040

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Epson EH-TW7000, 4K PRO-UHD, 3000 lumeni de la Epson

Divertisment la o calitate mai buna

Acest proiector PRO-UHD 4K ofera functii avansate, la un pret accesibil. Va puteti bucura de cel mai recent continut 4K, la o calitate superioara a imaginii si cu o imagine de pana la 500". Alinierea imaginii se face fara efort, folosind deplasarea lentilei, zoom-ul optic si corectia trapezului. Bucurati-va de continut 4K si conectati dispozitivele de streaming, playerele Blu-ray, consolele de jocuri si multe altele cu ajutorul porturilor HDMI.

 

   

Imaginea completa

Experimentati culori luminoase si vibrante cu acest proiector PRO-UHD 4K accesibil. Oferind o luminozitate pe alb de 3.000 de lumeni, la fel de ridicata precum cea pe culoare, proiectia are o luminozitate ridicata si culori intense. Raportul inalt de contrast de 40.000:1 ofera nuante intense de negru si umbre bine definite, in timp ce interpolarea cadrelor ofera imagini mai clare in scenele de actiune.

 

   

Experienta cinematografica

Bucurati-va de placerea divertismentului acasa cu o experienta cinematografica captivanta. Acest proiector poate afisa o imagine de pana la 500", poate reda continut 2D si 3D si dispune de tehnologie de anulare a zgomotelor. Deplasarea lentilei, zoom-ul si corectia trapezului garanteaza ca imaginea se afla exact acolo unde doriti.

 

   

Redati continut cu usurinta

Conectati si redati continut 4K1 prin simpla introducere a unui dispozitiv de streaming in spatele proiectorului, astfel incat acesta sa porneasca extrem de rapid. De asemenea, puteti afisa continut 4K conectand o consola de jocuri, un receiver, un player Blu-ray, o tableta sau alt dispozitiv la cele doua porturi HDMI. Conectati boxele portabile, wireless, prin Bluetooth.

 

   

Bucurati-va de pana la 7 ani de filme

Bucurati-va zilnic de o experienta cinematografica, pentru urmatorii sapte ani, multumita duratei de functionare incredibil de mari a lampii, care nu trebuie inlocuita des. Proiectoarele Epson sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, de aceea, nu trebuie sa va faceti griji ca veti pierde vreun minut din filmul, jocul sau emisiunea preferata.

 

   

Ce se afla in spatele rezolutiei

Cu proiectoarele PRO-UHD 4K de la Epson, puteti beneficia de o abordare holistica a performantei imaginii, mult peste capacitatea de receptionare, procesare si proiectare a continutului 4K. Imaginile excelente sunt rezultatul utilizarii combinate a tehnologiilor, incluzand luminozitatea la fel de mare pe alb si pe culoare, tehnologia 3LCD, controlul contrastului, HDR10 si procesarea culorilor.

 

   

Proiectii mai luminoase, mai vii

Luminozitatea pe alb nu poate oferi singura culorile realiste pe care le vedeti in viata de zi cu zi. Tehnologia 3LCD utilizata in proiectoarele Epson ofera o luminozitate pe alb si pe culoare de acelasi nivel (CLO), astfel incat sa puteti experimenta imagini vii si realiste.

 

   

Inovatii care conteaza

Proiectoarele Epson au o luminozitate pe culoare mult mai mare decat proiectoarele cu un cip DLP, multumita tehnologiei 3LCD. Prin urmare, proiectoarele Epson ofera culori de pana la de trei ori mai luminoase, ceea ce inseamna imagini mai vii si mai colorate.

 

   

Imagini fara intreruperi

Proiectoarele LED si cu un cip pot intampina „efectul curcubeu”, care descrie modul in care anumite persoane pot vedea intreruperi la imaginile cu miscare rapida. Oferind imagini mai clare, proiectoarele Epson utilizeaza tehnologia 3LCD, care nu permite aparitia „efectului curcubeu” niciodata.

 

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Lumeni
      3000
    • Contrast
      40000:1
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      5000
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • HDMI
      2
    • Audio
      1 x Audio Mini-jack
    • USB
      2 x USB 2.0 Tip A
      1 x USB 2.0 Tip Mini-B

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.