Videoproiector EPSON EH-TW7100, 4K PRO-UHD, 3000 lumeni, contrast 100.000:1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
7.648,16 lei
Pret 36 Rate Optimo: 280.35 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

V11H959040

Garantie: 24 LUNI

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector EPSON EH-TW7100, 4K PRO-UHD, 3000 lumeni, contrast 100.000:1 de la Epson

Bucuraţi-vă de divertisment acasă la un nivel complet nou

Beneficiaţi de funcţii avansate, de ultimă generaţie şi la un preţ accesibil, cu acest proiector PRO-UHD 4K1. Cu o imagine de până la 500", vă puteţi bucura de cel mai recent conţinut 4K, la o calitate superioară a imaginii şi un raport mare de contrast. Alinierea imaginii se face fără efort, folosind deplasarea lentilei, zoom-ul optic şi corecţia trapezului. Este simplu să configuraţi, să redaţi conţinut şi să vă bucuraţi de sunet prin difuzoarele încorporate sau prin Bluetooth.

Imaginea completă

Experimentați culori luminoase și vii cu acest proiector PRO-UHD 4K1 accesibil. Oferind o luminozitate pe alb de 3.000 de lumeni, la fel de ridicată precum cea pe culoare, proiecţia are o luminozitate ridicată şi culori intense. Raportul înalt de contrast de 100.000:1 oferă nuanţe intense de negru şi umbre bine definite, în timp ce interpolarea cadrelor oferă imagini mai clare în scenele de acţiune.

Experiență cinematografică

Bucuraţi-vă de plăcerea divertismentului acasă cu o experienţă cinematografică captivantă. Acest proiector poate afişa o imagine de până la 500", poate reda conţinut 2D şi 3D şi dispune de tehnologie de anulare a zgomotelor. Deplasarea lentilei, zoom-ul şi corecţia trapezului garantează că imaginea se află exact acolo unde doriţi.

Redați cu ușurință conținut

Conectaţi şi redaţi conţinut 4K1 prin simpla introducere a unui dispozitiv de streaming în spatele proiectorului, astfel încât acesta să pornească extrem de rapid. De asemenea, puteţi afişa conţinut 4K1 conectând o consolă de jocuri, un receiver, un player Blu-ray, o tabletă sau alt dispozitiv la cele două porturi HDMI. Conectați-vă la audio wireless prin intermediul sistemului Bluetooth acceptat de SCMS-T.

Bucuraţi-vă de până la şapte ani2 de filme

Bucuraţi-vă zilnic de o experienţă cinematografică, pentru următorii şapte ani2, mulţumită duratei de funcţionare incredibil de mari a lămpii, care nu trebuie înlocuită des. Proiectoarele Epson sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, de aceea nu trebuie să vă faceți griji că veți pierde vreun minut din filmul, jocul sau emisiunea preferată.

Vedeți dincolo de rezoluție

Cu proiectoarele PRO-UHD 4K1 de la Epson, puteţi beneficia de o abordare holistică a performanţei imaginii, mult peste capacitatea de recepţionare, procesare şi proiectare a conţinutului 4K1. Imaginile excelente sunt rezultatul unei combinații de tehnologii, inclusiv luminozitatea pe culoare și pe alb la același nivel, tehnologia 3LCD, controlul contrastului, HDR10 și procesarea culorilor.

Proiecții luminoase, vibrante

Luminozitatea pe alb nu poate oferi singură culorile realiste pe care le vedeți în viața de zi cu zi. Tehnologia 3LCD din proiectoarele Epson oferă o luminozitate pe alb și pe culoare (CLO) la același nivel înalt, pentru a putea beneficia de imagini vibrante și realiste.

Inovaţii care contează

Proiectoarele Epson au o luminozitate pe culoare mult mai mare decât proiectoarele cu un cip DLP, mulţumită tehnologiei 3LCD. Prin urmare, proiectoarele Epson oferă culori de până la de trei ori mai luminoase3, ceea ce înseamnă imagini mai vii şi mai colorate.

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
    • Lumeni
      3000
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      100.000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      5000
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      3500
    • Raport distanta proiectie
      Raport distanta proiectie: 1.32-2.15
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • HDMI
      2
    • Audio
      Jack 3.5 mm
    • USB
      1 x USB 2.0 Type A
      1 x USB 2.0 Type B

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.