Aparat pentru spuma de lapte Hot&Cold Jura, 650W, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
487,96 lei
Pret 36 Rate Optimo: 17.89 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

24019_jura

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat pentru spuma de lapte Hot&Cold Jura, 650W, Negru de la JURA

Aparat pentru spuma de lapte Hot & Cold

Aerisit, usor si versatil. Pentru prima data, spuma de lapte proaspata, fina, preparata cu automatul de spumare JURA poate fi acum utilizata pentru a prepara versiunile reci ale specialitatilor din cafea, cum ar fi flat white, ultima noutate in materie de bauturi.  

Forma simpla, clara, designul ingenios si materialele selectate ale automatului de spumare rapid, au ca rezultat utilizarea foarte simpla cuplata cu igiena optima. Avand doua dispozitive, poate prepara lapte sau spuma de lapte intr-o versiune rece, calda sau fierbinte, folosind un singur buton de operare.

Este disponibil pentru orice automat pentru cafea si un ajutor pentru fanii bauturilor speciale cu lapte. Automatul de spumare a laptelui de la JURA adauga noi dimensiuni ideilor de retete si trucurilor barista.

 

 

O gama variata de retete

Fie decorativ sau ingredient de baza, spuma de lapte cremoasa si aerata ofera specialitatilor moderne prospetime si usurinta de care au nevoie. Aparatul pentru spuma de lapte creeaza delicii magice pentru toate anotimpurile, fie rece, calda sau fierbinte: ciocolata calda in timpul iernii, un fructat Cold Romanoff pentru primavara, un flat white rece pentru a va racori in timpul verii sau toamna un chai latte rece... Nicio limita nu este impusa imaginatiei dumneavoastra. Cartea de retete atasata ofera idei de bauturi la moda. 

 

 

Spuma rece de lapte prin simpla apasare a unui buton

Apasati butonul ergonomic o data, de doua ori sau de trei ori si laptele rece, cald sau fierbinte se va transforma in spuma in recipientul pentru lapte. Simbolurile in culori explicite confirma modul selectat.

 

 

Design ingenios

Aspectul si simtul tactil al Aparatului pentru spuma de lapte fac parte din linia clasica a designului de la JURA si ofera o utilizare usoara cu igiena optima. Recipientul pentru lapte impresioneaza prin zona de prindere Soft-touch si detaliile cromate elegante. Datorita materialelor usor de intretinut, cum ar fi otelul inoxidabil si formele rotunjite, este foarte simplu de curatat.

 

 

Compact

Cablul de alimentare si accesoriile se depoziteaza usor la baza. Cu dimensiunile de 13 x 21 cm, aparatul de spuma de lapte isi gaseste cu usurinta locul in orice bucatarie.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Accesoriu
Tip accesoriu Dispozitiv spumare
Destinat pentru Cafetiera
Brand compatibil Universal
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Aparat spumat lapte

DIMENSIUNI

Lungime 125 mm
Latime 125 mm
Inaltime 209 mm
Diametru 12.5 cm
Greutate 1 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.