Espressor automat Jura E4, 1450W, 5 bauturi, 15 bar, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.073,01 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 4.074,20 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 149.34 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

15435_jura

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat Jura E4, 1450W, 5 bauturi, 15 bar, Negru de la JURA

O cafea cu adevarat sublima

 Aparatul de cafea care, cu dimensiunile sale maxime, este ideal pentru acei care doresc sa se concentreze pe esential: o cafea facuta la perfectiune. 

E4 este potrivit in special pentru prepararea specialitatilor de cafea neagra. Rasnita Professional Aroma, a opta generatie in gama unitatilor de preparare, impreuna cu procesul de preparare 3D contribuie la crearea unei arome consistente. Intotdeauna proaspat macinata, nu capsulata. Puteti alege dintre cele trei niveluri de intensitate. Afisajul intuitiv cu simboluri permite utilizatorului sa selecteze optiunea dorita cu o singura atingere. Functiile includ si prepararea apei calde. 

Ca si functiile sale, E4 este redus la strictul necesar si in ceea ce priveste designul. Realizate cu maxima precizie, liniile minimaliste ii subliniaza calitatea premium.

Foarte usor de utilizat

Aroma maxima, complexitate minima. Functiile de preselectie permit utilizatorului sa isi defineasca preferintele legate de aroma, astfel incat nu aveti nevoie decat de o singura apasare de buton pentru a pregati ceasca de cafea perfecta. Nici ca se poate mai usor.

   

Proaspat macinata, nu capsulata

Caracteristicile definitorii ale rasnitei Professional Aroma includ o aroma cu 12,2%* mai puternica si o calitate constant ridicata a macinarii pe intreaga durata de viata. Combinat cu unitatea de preparare de generatia a opta si cu procesul de preparare 3D, rezultatul in ceasca este o cafea cu adevarat sublima. E4 pregateste produse duble in doua cicluri. Acest proces are ca rezultat o aroma maxima, deoarece utilizatorul poate profita de gama completa si diversa a unitatii de preparare a cafelei, de la 5 la 16 grame de cafea pentru ambele cesti.

   

Apa fierbinte cat ai clipi

Simtiti nevoia sa serviti o ceasca de ceai in locul cafelei? Nicio problema. Pur si simplu rotiti intrerupatorul si initiati prepararea apei calde; pana la 300 ml de apa calda vor curge in ceasca in cel mai scurt timp posibil.

   

Designul armonios

Modelul E4 reflecta designul caracteristic al aparatelor de cafea JURA. Se caracterizeaza prin suprafete ferme si linii curate. Prelucrat cu precizie maxima, liniile minimaliste subliniaza calitatea premium a aparatului. Utilizarea culorilor urmeaza aceeasi abordare minimalista. In timp ce intregul corp al aparatului este prezentat in culori discrete, Piano Black, detaliile cromate adauga accente si pun in valoare la perfectie cafeaua finita.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Automat
Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Cafea boabe
Tip bautura

Cafea Espresso

Apa fierbinte

Numar produse preparate 2
Numar duze cafea 2
Tip display: LCD
Functii

Tava de scurgere detasabila

Sistem economisire energie electrica

Sistem decalcifiere

Rasnita

Sistem Thermoblock

Filtrarea apei

Accesorii incluse Capac pentru protejarea aromei
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1450 W
Presiune pompa 15 bar
Capacitate rezervor apa 1.9 l
Capacitate compartiment cafea 280 g
Capacitate recipient reziduuri 16

DIMENSIUNI

Latime 28 cm
Adancime 44.4 cm
Inaltime 34.6 cm
Greutate 9.8 Kg
Lungime cablu 1.1 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.