Espressor automat Jura E 6 Dark Inox (EC), 1450 W, 15 bar, 1.9 l, recipient boabe 280 g, 11 bauturi, pregatit WiFi, afisaj color, rasnita Professional Aroma, incalzire Thermoblock, Argintiu inchis

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.068,44 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 5.069,63 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 185.83 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

15439_jura

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat Jura E 6 Dark Inox (EC), 1450 W, 15 bar, 1.9 l, recipient boabe 280 g, 11 bauturi, pregatit WiFi, afisaj color, rasnita Professional Aroma, incalzire Thermoblock, Argintiu inchis de la JURA

Si mai multa aroma pentru si mai multa placere

Rasnita Professional Aroma iti ofera o placere unica a cafelei. Datorita geometriei rasinitei perfectionata, rasnita obtine o calitate si mai uniforma a cafelei, fiabila si neschimbata pe intreaga durata de viata. Acest lucru optimizeaza extractia aromelor si realizeaza o crestere a aromei de 12,2% in comparatie cu rasnitele conventionale. Descopera arome complet noi ale specialitatii tale preferate de cafea.

Cappuccino in perfectiune

 

Cu functia Easy Cappuccino dovedita, va puteti bucura de un cappuccino delicios prin simpla apasare a unui buton. Duza de lapte, special dezvoltata pentru cappuccino, ofera o spuma de lapte unica, moale, cu pori fini, care completeaza perfect cafeaua si promite o adevarata placere. Final pentru iubitorii de cappuccino.

Cea mai mare placere extrem de simpla

Afisajul color clar de 2,8 inchi, sase butoane amplasate ideal si un concept de operare intuitiv permit operarea convenabila a E6 pentru prepararea usoara a cafelei, precum si setarea preferintelor individuale sau functiile de curatare care se explica de la sine. Desigur, E6 este, de asemenea, compatibil cu J.O.E.: Pregateste specialitati de cafea de pe smartphone, seteaza-ti preferintele personale si salveaza-le sau trimite cu usurinta mai multe comenzi de cafea ale invitatilor tai direct la aparatele complet automate pentru specialitati de cafea.®

Design durabil

Cu o eleganta linistita, designul modelului E6 reflecta tehnologia unica ascunsa in spatele fatadei sale atemporale. Geometria liniara cu accente cromate nobile asigura o expresie clara care se concentreaza fara compromisuri pe cafeaua de prima clasa si se imbina armonios in orice echipament. Atat in ceea ce priveste selectia de specialitate, cat si designul, E6 renunta in mod deliberat la orice abundenta care ar putea distrage atentia de la adevaratul sau nucleu: ceasca perfecta de cafea.

Continut pachet in standard:

1 x filtru Claris Smart+,

2 x pastile de curatare,

1 x Minitablete pentru curatarea sistemului de lapte ( 15 curatari),

1 x Furtun din silicon lapte,

1 x lingurita pentru cafea macinata,

1 x Duza integrata pentru spuma de lapte si lapte fierbinte,

1 x Recipient pentru curatarea sistemului de lapte,

1 x tester pentru duritatea apei, manual in limba romana,

1 x certificat de garantie (obligatoriu pentru interventiile in service)

Noul E6 - Cele mai populare specialitati de cafea prin simpla apasare a unui buton

Cappuccino de maestru: Rasfatati-va la cafeaua de zi cu zi cu noul E6. Pe langa specialitatile clasice de cafea neagra, ea pregateste cappuccino-ul preferat al publicului la perfectiune datorita functiei Easy Cappuccino.

Rasnita Professional Aroma asigura o cafea si mai aromata, cu un rezultat de macinare mai uniform, iar conceptul sofisticat de operare cu afisaj color si butoane permite prepararea necomplicata a cafelei prin simpla apasare a unui buton, datorita indrumarii stricte a utilizatorului. Cu designul sau atemporal de elegant, E6 devine un eye-catcher in fiecare bucatarie.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Automat
Tip incastrare Standard
Tip alimentare Cafea macinata

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1450 kW
Capacitate rezervor apa 1.9 l
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.