Espressor automat Jura E8 Professional Aroma Piano White, 1450W, 15 bar, 17 bauturi, sistem lapte, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.965,12 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 5.966,31 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 218.7 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

15353_jura

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat Jura E8 Professional Aroma Piano White, 1450W, 15 bar, 17 bauturi, sistem lapte, Alb de la JURA

Combinatia perfecta intre placere, versatilitate si lux

Cea mai noua generatie a celui mai de succes model de automat de cafea JURA se mandreste cu un design reinterpretat si o serie de avantaje gasite anterior doar in clasa premium.

Rasnita ‚Professional Aroma’ ofera un rezultat de macinare impecabil, procesele de preparare de ultima generatie permit aromelor de cafea sa se dezvolte in intregime, iar specialitatile in trend sunt mai bune ca niciodata, datorita spumei de lapte fine, usoara ca un fulg. Inovatorul E8 ofera 17 specialitati diferite - de la un espresso aromat la un cortado la moda. De asemenea, poate pregati specialitati lungi si usoare, cum ar fi caffe Barista si lungo Barista, la standarde profesionale barista, datorita unui nou sistem de fluide. Cei carora le place cafeaua mai intensa isi pot prepara cappuccino, flat white sau latte macchiato folosind functia Extra Shot.

Cu sistemul de fluide optimizat, chiar si curatarea sistemului de lapte se realizeaza automat la simpla apasare a unui buton - o alta functie E8 care este cunoscuta de la produsele de top JURA. Mai mult, acum se mandreste cu o manipulare si mai intuitiva, impreuna cu o operare incredibil de usoara.

 

Calitatea cafelei de prima clasa

Rasnita ‚Professional Aroma’ garanteaza cu 12,2%* mai multa aroma si o calitate ridicata constanta, astfel incat aromele sa se desfasoare perfect pe toata durata de viata a rasnitei. Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) asigura aroma maxima pentru specialitatile scurte, in timp ce preincalzirea inteligenta garanteaza temperatura ideala chiar de la prima ceasca.

 

Eleganta in functionare

Un afisaj color de 2,8", sase butoane si un concept de operare complet nou, cu inteligenta artificiala, permite o manipulare simpla. Un algoritm inteligent identifica preferintele individuale si adapteaza ecranul de pornire, astfel incat sa fie afisate intotdeauna cele doua sau patru specialitati preferate ale utilizatorului. Setarile produsului si pozitiile lor pe ecran pot fi adaptate in conformitate cu preferintele personale si numele produselor pot fi afisate sau ascunse.Toate informatiile relevante referitoare la automatul de cafea, precum si instructiunile de intretinere in asteptare sunt prezentate clar in tabloul de bord, prin intermediul afisajului.

 

Curatarea sistemului de lapte la o singura atingere

Procesul sofisticat de curatare a sistemului de lapte are loc automat, la simpla apasare a unui buton, si se finalizeaza in cel mai scurt timp. Tava de picurare indeplineste cele mai inalte standarde ergonomice. Designul sau previne scurgerea apei si poate fi indepartata, comod, cu o singura mana.

 

Design armonios

Automatele de cafea JURA au un design caracteristic, curat si expresiv. Materialele de inalta calitate si maiestria precisa subliniaza calitatea premium a modelului modern E8. Chiar si numai stilul sau este dovada calitatii, functionalitatii si durabilitatii sale. Detalii precum rezervorul de apa transparent sau grila pentru cesti cromata, de inalta calitate, completeaza perfect designul curat si armonios al modelului E8.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Automat
Tip incastrare Standard
Tip alimentare

Cafea macinata

Cafea boabe

Utilizare Rezidential
Tip bautura

Cafea

Espresso

Espresso lung

Espresso macchiato

Cappuccino

Latte macchiato

Apa fierbinte

Espresso dublu

Flat white

Spuma de lapte

Espresso intenso

Caffe Cortado

Macchiato

Macchiato dublu

Cappuccino dublu

Long

Sistem spumare lapte Automat
Numar duze cafea 2
Trepte temperatura 3
Tip display LCD
Material rasnita Inox
Functii

Oprire automata

Indicator nivel apa

Tava de scurgere detasabila

Sistem economisire energie electrica

Sistem decalcifiere

Setare temperatura

Iluminare suport ceasca

Inaltime ajustabila a duzei de cafea

Rasnita OneTouch

Sistem Thermoblock

Rezervor apa detasabil

Sistem preinfuzie

Setare nivel apa

Indicator nivel cafea

Filtrarea apei

Setare grad tarie cafea

Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1450 W
Presiune pompa 15 bar
Capacitate rezervor apa 1.9 l
Capacitate compartiment cafea 280 g
Capacitate recipient reziduuri 16

DIMENSIUNI

Latime 280 mm
Adancime 446 mm
Inaltime 35.1 mm
Greutate 9.6 Kg
Lungime cablu 1.1 m
Inaltime maxima ceasca 153 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.