Aparat foto digital Nikon COOLPIX A10, 16.1MP

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto digital Nikon COOLPIX A10, 16.1MP de la Nikon

SIMPLU DE UTILIZAT, CU 16.1 MEGAPIXELI EFECTIVI


Simplitatea operarii si senzorul de imagine puternic, cu 16.1 megapixeli, se combina pentru a va asigura ca obtineti imagini remarcabile, de inalta rezolutie si ca va va face placere sa le realizati.

   

DESIGN EFICIENT, USOR DE TINUT IN MANA SI CONFIGURATIE DE BUTOANE SIMPLU DE OPERAT


Designul eficient, confortabil, contribuie la asigurarea stabilitatii aparatului foto, in vederea obtinerii unor imagini mai clare, iar configuratia curata a butoanelor permite o operare exceptional de simpla.

   

OBIECTIV NIKKOR CU ZOOM OPTIC 5X


Unghiul larg al obiectivului NIKKOR cu zoom optic 5x (echivalent cu 26-130 mm in format de 35 mm) are flexibilitatea de a inregistra fotografii de grup in unghi larg cu prietenii si va permite, de asemenea, sa va apropiati de subiectele indepartate fara teama ca veti obtine imagini neclare.

   

MONITOR LCD TFT DE 6,7 CM/2,7 INCI, CU 230.000 PUNCTE


Monitorul LCD este mare si luminos, permitandu-va sa incadrati cu usurinta imaginile filmate sau fotografiate si va ofera o vizualizare clara pentru examinarea in timpul redarii.

   

INREGISTRARE FILME HD (720P)


Inregistrati toata distractia cu prietenii si cu familia, in filme HD cursive, comutand simplu de la fotografiere la filmare prin apasarea butonului dedicat pentru inregistrarea filmelor.

   

REDUCEREA NECLARITATII CAUZATE DE MISCARE


Fotografiati subiecte in miscare, precum copii sau animale de companie? Functia de reducere a efectului de estompare va ofera cadre mai clare, compensand tremuratul aparatului foto si miscarea subiectului.

 

EFECTE SPECIALE

Puteti sa imbunatatiti imaginile cu o diversitate de efecte creative inainte de a fotografia, cum ar fi efectul Oglinda, care prezinta subiectul si imaginea in oglinda a acestuia intr-o singura imagine, Color selectiv, pentru o nuanta de culoare luminoasa pe o imagine alb-negru sau Monocrom contrast ridicat, care ofera fotografiilor un sentiment de melancolie. Folositi-va mai mult imaginatia pentru expresia fotografica.

EFECTE RAPIDE

Doriti sa schimbati aspectul unei imagini fotografiate? Efectele rapide, precum Ochi de peste, Efect de miniaturizare, Efect aparat foto jucarie sau Procesare incrucisata pot fi adaugate in aparatul foto pentru a oferi imaginilor un stil unic.

MOD PORTRET INTELIGENT

Procesele automate ale sistemului Portret inteligent faciliteaza realizarea portretelor magulitoare. Functia Cronometru zambet face fotografia cand detecteaza ca subiectul zambeste, iar functia Ochi deschisi afiseaza un mesaj de avertizare daca detecteaza ca subiectul a clipit in timp ce faceati fotografia, astfel incat sa puteti fotografia imediat din nou, fara sa asteptati sa verificati imaginea. Efectul Estompare piele asigura controlul expunerii pentru detectarea imbunatatita a fetelor si ameliorarea tonului pielii, astfel incat subiectele din portrete sa arate intotdeauna impecabil.

USOR, COMPACT SI ALIMENTAT CU BATERII AA

Avand o greutate de numai 160 g si fiind suficient de compact pentru a fi purtat in buzunar sau in geanta, acest aparat foto este alimentat in mod convenabil cu baterii AA, care se gasesc oriunde calatoriti prin lume, astfel incat nu va fi cazul sa va faceti griji ca veti pierde un moment memorabil.

IMAGINE


Rezolutie senzor 16.1 Mp
Dimensiune senzor 1/2.3"
Format fisier imagine JPEG
Stabilizator de imagine Da
Rezolutii imagine 4608 x 3456, 3264 x 2448, 2272 x 1704, 1600 x 1200, 640 x 480, 4608 x 2592


OPTICA


Zoom digital 4x
Zoom optic 5x
Expunere -2.0EV - +2.0EV 1/3EV incrementi
Lentile 3.2 - 6.5
Distanta de focalizare minima 10 cm
Blitz integrat Da
Distanta de focalizare (normal) 50 cm - infinity
Constructie obiectiv 6 elemente in 5 grupuri


CONTROLUL FOTOGRAFIEI


Sensibilitate ISO 80 - 1600 Auto
Declansare automata 10 sec.
Detectia fetei Da


CAPTARE FILME


Format inregistrare video AVI
Filmare cu sunet Da
Format video AVI


BLIT


Raza de actiune Tele: 0.80 - 1.7 m
Posibilitate blit extern Nu


ECRAN/VIZOR


Dimensiune ecran 2.7 inch
Touchscreen Nu


MEMORIE


Tip memorie SD, SDHC, SDXC
Memorie interna Aprox. 17 MB


CONECTIVITATE


Interfata USB Da
Iesire HDMI Nu
Wi-Fi Nu


ALIMENTARE


Numar baterii / acumulatori 2xLR6
Tip baterie / acumulator 2 x AA
Durata de viata a bateriilor Aprox. 200 cadre (baterii alcaline)


ALTELE


Dimensiuni (D x H x W) 96.4 x 59.4 x 28.9 mm
Greutate 160 g
Culoare Negru
Continut pachet Curea de mana
Baterii alcaline R6

Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
      CCD
    • Rezolutie senzor Mpx
      16.1
    • Dimensiune senzor
    • Zoom optic
      5x
    • Dimensiune display (inch)
    • Filmare video
      HD

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.