Aspirator auto wireless Baseus A5 16000Pa (negru)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator auto wireless Baseus A5 16000Pa (negru) de la Baseus

Doriți să vă curățați mașina fără a pierde timp sau bani la spălătoria auto? Aspiratorul auto wireless Baseus A5 este alegerea perfectă pentru dumneavoastră! Oferă o putere de aspirație mare și o baterie puternică, astfel încât să puteți curăța mașina în doar câteva momente. În plus, este echipat cu un filtru HEPA, asigurând o captare eficientă a prafului. De acum încolo, mașina dumneavoastră va străluci de curățenie!

 

Funcționare wireless eficientă

 

V-ați săturat de cabluri încurcate? Cu Baseus A5, această problemă dispare! Aspiratorul auto se remarcă prin funcționarea wireless și puterea maximă de 130 W. În plus, puterea de aspirație atinge impresionantul nivel de 16.000 Pa, eliminând eficient murdăria. În același timp, funcționează surprinzător de liniștit, având un nivel de zgomot care nu depășește 65 dB. Cu ajutorul acestui dispozitiv unic, vă veți elibera rapid de gunoaie, resturi sau păr și veți menține cu ușurință ordinea în mașina dumneavoastră!

 

Garanția curățeniei

 

Aspiratorul A5 de la Baseus este o garanție a curățeniei. A fost proiectat pentru a evacua praful și aerul separat, evitând astfel poluarea secundară. Acest dispozitiv utilizează un filtru HEPA, asigurând îndepărtarea eficientă a particulelor fine de praf, polen, blană de animale sau alte alergene din aer. În plus, îl puteți curăța fără griji sub apă cu ajutorul unei perii speciale, inclusă în pachet. Aspiratorul Baseus este dotat și cu un recipient semi-transparent pentru praf cu o capacitate de 150 ml, permițându-vă să verificați ușor cantitatea de murdărie acumulată și indicând momentul când trebuie golit.

 

Baterie eficientă

 

Aspiratorul auto Baseus se remarcă printr-o baterie eficientă cu o capacitate de 7500 mAh, permițându-vă să vă bucurați de 35 de minute de curățenie continuă. Este suficient de mult timp pentru a curăța cu atenție interiorul chiar și al unei mașini mari. În plus, încărcarea dispozitivului este ușurată datorită cablului USB-C inclus, ceea ce îmbunătățește semnificativ confortul de utilizare. Dispozitivul poate fi încărcat ușor în mașină sau acasă, în funcție de nevoile dumneavoastră.

 

Utilizare confortabilă

 

Baseus A5 a fost proiectat cu gândul la confortul maxim al utilizatorului. Iconița de pe dispozitiv vă atenționează asupra necesității schimbării filtrului, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la blocarea aparatului. Golirea containerului pentru praf este extrem de simplă și igienică - trebuie doar să apăsați un buton pentru a deschide capacul și a goli coșul, fără a vă murdări mâinile. În plus, finisajul lucios al elementelor decorative în combinație cu finisajul mat al carcasei adaugă un aspect elegant și modern dispozitivului, care va plăcea chiar și celor mai pretențioși.

 

Mai mult decât un aspirator auto

 

Aspiratorul Baseus este mult mai mult decât un simplu instrument pentru curățarea interiorului mașinii. Compresia sa eficientă a vidului îl face un dispozitiv ideal pentru multe alte utilizări în casă și în afara ei. Îl puteți folosi pentru curățarea ramelor de aer condiționat, podelei din mașină, sau chiar a elementelor de mobilier din casă, precum canapele sau pervaze. Versatilitatea sa îl transformă într-un ajutor de neprețuit pentru menținerea curățeniei în diferite spații.

 

Garanție de siguranță

 

Echipamentul Baseus nu este doar eficient, ci și sigur în utilizare. Echipat cu un sistem dublu AL și un cip inteligent, asigură o aspirare puternică și de durată, minimizând simultan riscul de blocare. În plus, A5 oferă protecție împotriva unui șir de posibile pericole, cum ar fi scurtcircuitele, temperatura excesivă, supratensiunea, supraîncărcarea sau descărcarea excesivă. Datorită acestor caracteristici, puteți fi siguri că dispozitivul va funcționa eficient și în condiții de siguranță pentru o perioadă îndelungată.

 

Pachetul conține:

  • Aspirator auto wireless

  • Vârfuri schimbabile

  • Cablu de încărcare USB-C

  • Perie de curățare

Producător Baseus
Model C30459500111-00
Culoare Negru
Intrare 5 V = 2,8 A
Putere nominală 130 W (max.)
Putere de aspirație 16.000 Pa
Capacitatea bateriei 7500 mAh / 27,75 Wh
Timp de funcționare aprox. 35 min.
Timp de încărcare aprox. 3,5 h
Port de încărcare USB-C
Volum <65 dB
Capacitatea recipientului de praf aprox. 150 ml
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.