Aspirator auto wireless Baseus A3 15000Pa (negru)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
389,87 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 395,82 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 14.51 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

6953156205673

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator auto wireless Baseus A3 15000Pa (negru) de la Baseus

Aspiratorul fără fir Baseus se distinge prin puterea de aspirație de până la 15.000 Pa și timpul de funcționare de până la 45 de minute - cu ajutorul său puteți aspira eficient întreaga mașină și nu numai! Lanterna încorporată facilitează curățarea colțurilor întunecate, iar accesoriile incluse vă vor permite să ajungeți în fiecare colț.

 

Motor silențios și eficient

 

Care este performanța incredibilă a aspiratorului? Motorul său care funcționează la 80.000 de rotații pe minut și oferă o putere de aspirație de până la 15.000 Pa! În același timp, este surprinzător de silențios, cu un nivel de sunet mai mic de 75 dB. Cu acest dispozitiv unic veți scăpa de gunoi, firimituri și păr în cel mai scurt timp și vă veți ocupa cu ușurință de curățenia din mașină!

 

Se descurcă perfect cu murdăria

 

Uitați chiar și de cea mai deranjantă murdărie! Aspiratorul este echipat cu un modul special, de declanșare a fluxului de aer, care crește automat puterea de aspirare atunci când întâlnește diverse tipuri de resturi greu de îndepărtat.Există, de asemenea, 2 niveluri de funcționare. Primul este potrivit pentru aspirarea zilnică a prafului sau a părului. Al doilea permite curățarea și mai eficientă a resturilor mai mari.

 

Aspirați întreaga mașină cu o încărcare

 

În ciuda dimensiunilor sale compacte, aspiratorul se remarcă prin performanța impresionantă. Cele 4 baterii reîncărcabile cu o capacitate de 2000mAh asigură un timp de funcționare de până la 45 de minute. Presupunând că vă ia aproximativ 15 minute pentru a vă aspira mașina, o încărcare completă este suficientă pentru până la 3 utilizări! În modul de aspirație maxim, dispozitivul funcționează aproximativ 17 minute. Dispozitivul acceptă protocolul de încărcare rapidă QC3.0 - astfel încât nu trebuie să așteptați mult să fie gata de utilizare din nou!

 

Accesorii suplimentare incluse

 

Utilizați accesoriile incluse pentru a menține fiecare colțișor curat. Peria 2 în 1 este ideală pentru aspirarea unei varietăți de suprafețe și crăpături, cum ar fi adânciturile din scaune. Îți va face tapițeria să strălucească! Și cu suflanta practică, puteți scăpa cu ușurință de praful care se depune pe ușile mașinii, de exemplu.

 

Filtrare eficientă

 

Sistemul dublu de filtrare face ca aspiratorul să fie extrem de eficient în eliminarea chiar și a celor mai fine particule de praf. Eficiența sa în acest sens este de aproximativ 99,7%. Filtrul HEPA vă permite să aveți grijă de puritatea aerului eliberat. Plasa de oțel deasă separă eficient particulele mari de praf. Toate acestea previn, de asemenea, apariția recontaminarii. Coșul de gunoi de 70 ml este ușor de dezasamblat și golit. Îl puteți spăla și sub jet de apă, la fel ca și elementele de filtrare.

 

Design wireless - o mulțime de utilizări

 

Descoperiți avantajele designului wireless. Puteți folosi cu succes aspiratorul practic Baseus nu numai pentru curățarea mașinii. Cu ajutorul lui vei aspira, de asemenea, rafturi de cărți, canapele și saltele, blaturi și multe alte suprafețe. Doar duceți-l acolo unde aveți nevoie și bucurați-vă de funcționalitatea sa - niciun cablu nu vă va limita libertatea!

 

Ușor de utilizat

 

Dispozitivul este ușor și compact, cu un diametru de doar 56,5 mm. Este mai puțin decât un termos obișnuit! Aspiratorul este echipat și cu o lanternă practică, astfel încât să puteți curăța temeinic chiar și cele mai întunecate colțuri - nicio murdărie nu se poate ascunde! Indicatoarele albastre vă permit să verificați rapid nivelul de încărcare a bateriei. Textura metalică a dispozitivului îi conferă un caracter modern, elegant - va completa perfect interiorul vehiculului dumneavoastră.

 

În cutie

  • Aspirator auto
  • Capete 2 în 1
  • Suflantă
  • Cablu de încărcare
Producător Baseus
Nume Aspirator auto A3
Model CRXCQA3-0A
Culoare Negru
Dimensiuni 56,5x56,5x296mm
Puterea de aspirare 15.000 Pa
Intrare 5 V/2,1 A (max.)
Putere nominală 135W
Capacitatea bateriei 4x 2000mAh
Puterea bateriei 28,8 Wh
Timp de încărcare 3-5h
Timpul de funcționare Mod de forță maximă de aspirație: aprox. 17 minute; Mod standard: aprox. 45 de minute
Nivel de zgomot <75dB
Port de încărcare USB-C
Protocol de încărcare Suportă încărcare rapidă QC 3.0
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.