Aspirator auto wireless Baseus A2Pro 6000Pa (negru)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator auto wireless Baseus A2Pro 6000Pa (negru) de la Baseus

Aspiratorul Baseus curăță eficient murdăria cu puterea sa de 6000 Pa. Va fi perfect pentru curățarea mașinii și a casei. Bateria rezistentă asigură o durată lungă de funcționare, iar rezervorul de praf de 120 ml reduce frecvența de golire a acestuia. În plus, filtrul HEPA îndepărtează până la 99,7% din murdărie. În kit veți găsi și perii pentru diverse funcții. În plus, produsul este disponibil în 3 versiuni de culoare (negru, alb și albastru).

 

Putere de aspirare de 6000 Pa

 

Aspiratorul auto fără fir Baseus este echipat cu un motor care funcționează la 50.000 rpm și nu generează mult zgomot (65 dB). În plus, forța de aspirație de 6000 Pa vă permite să îndepărtați complet murdăria de orice fel.

 

Ușor și compact

 

Dispozitivul se remarcă prin designul său ergonomic și ușor - cântărește aproximativ 508 g, ceea ce se traduce prin confort. În plus, este compact, iar depozitarea sa nu va ocupa prea mult spațiu. Îl puteți depozita cu succes în torpedoul mașinii tale sau într-un sertar de acasă.

 

Funcționare eficientă

 

Aspiratorul este echipat cu o baterie de 2000 mAh, ceea ce se traduce printr-un timp mare de lucru. Aceasta înseamnă că îl puteți folosi de până la 20 de ori cu o singură încărcare. În plus, filtrul HEPA elimină până la 99,7% din poluanți și previne recontaminarea aerului.

 

Accesorii incluse

 

În pachet, veți găsi accesorii suplimentare pentru a ușura curățarea. Capătul îngust elimină murdăria din spațiile greu accesibile. În timp ce a doua perie este formată dintr-o parte îngustă care vă permite să curățați tapițeria și să gestionați perfect praful, firimiturile; si o perie moale care adună praful, părul etc.

 

În cutie

  • aspirator
  • Capăt special
  • perie 2 în 1
  • Cablu de încărcare USB la USB-C
Producător Baseus
Model VCAQ040001
Culoare negru
Puterea de aspirare 6000 Pa
Material ABS, PC
Greutate aproximativ 508 g
Tensiune de intrare 5V/2A
Putere nominală 80 W
Capacitatea bateriei 2000 mAh
Timp de încărcare aproximativ 3,5 ore
Nivel de zgomot 65 dB
Port de încărcare USB-C
Dimensiuni 268 x 61 mm
Capacitate rezervor de praf 120 ml
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.