deerma Aspirator uscat/umed TJ200, 800 W, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
435,87 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 441,82 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 16.2 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TJ200

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator uscat/umed TJ200, 800 W, Alb de la deerma

Deerma TJ200 - aliatul tău în lupta împotriva murdăriei

Aspiratorul multifuncțional Deerma vă va menține eficient curățenia în casă - aspirând atât deșeurile uscate, cât și lichidele vărsate. Este dotat cu un motor puternic de 33.000 rpm, un comutator de picior pentru un confort sporit și un sistem de filtrare în 4 trepte pentru a scăpa eficient de murdărie și alergeni. Un set de perii înlocuibile permite o curățare temeinică a întregului apartament.

Va aspira tot ceea ce vă doriți

Aspiratorul se poate ocupa perfect atât de deșeurile uscate, cât și de cele umede. Praf, firimituri, făină vărsată, resturi de mâncare, pete de ketchup sau lapte vărsat - acestea și multe alte tipuri de murdărie sunt curățate eficient cu un singur dispozitiv! TJ200 este ideal pentru utilizarea zilnică. De asemenea, va face față unor provocări mai mari - de exemplu, vă va ajuta să vă curățați apartamentul după renovare.

Câștigați războiul împotriva murdăriei

Dispozitivul este echipat cu un motor de 800 W. Acesta permite obținerea unei puteri de aspirare de până la 18 000Pa. Acest lucru vă permite să curățați toate tipurile de murdărie - praf, firimituri, păr și chiar băutură vărsată - fără cea mai mică problemă. Nimic nu poate rezista puterii extraordinare a unui aspirator Deerma - în curând casa dvs. va străluci de curățenie.

Perii pentru orice ocazie

În set veți găsi mai multe perii înlocuibile, care vor face curățenia și mai ușoară și mai plăcută: Perie plată, absorbantă - se potrivește perfect pe podea și îndepărtează eficient murdăria, cum ar fi supa vărsată sau petele de sos. Este transparentă, astfel încât puteți vedea exact dacă îndepărtați eficient murdăria. Perie standard - se ocupă de praful și resturile de pe o suprafață netedă, precum și de părul sau firimiturile încurcate în covor. Curăță atât podelele uscate, cât și cele umede. Aspiră fără nicio problemă chiar și părul dintr-o pată mare de apă. Perie multifuncțională - ideală pentru curățarea locurilor greu accesibile și a suprafețelor neuniforme. Cu ajutorul ei puteți aspira cavitățile din canapele și fotolii, tastatura sau colțurile înguste. Perie pentru colțuri - colectează perfect praful și deșeurile de pe materiale sau monitoare.

Uscător practic

Folosiți modul practic de suflare pentru a vă face viața și mai ușoară. Uscați rapid și confortabil podeaua umedă pentru a permite tuturor să se deplaseze liber. Nu trebuie să vă mai faceți griji că cineva va lăsa urme inestetice pe suprafața proaspăt curățată. De asemenea, puteți utiliza acest mod pentru a transforma aspiratorul într-un uscător funcțional pentru animale de companie!

Bucurați-vă de avantajele unui rezervor încăpător

Recipientul de praf are o capacitate de până la 6 l. Puteți să îl deconectați cu ușurință de la modulul principal și apoi să îl goliți și să îl spălați. Aceasta este o adevărată economie de timp și de energie, precum și o modalitate de a menține unitatea curată și de a reduce contactul cu murdăria. Atunci când spațiul din recipient începe să se epuizeze sau când paharul trebuie curățat, un indicator special vă va informa în acest sens.

Curățați întreaga casă în mod confortabil

Țeava din aluminiu a aspiratorului este extrem de ușoară și rezistentă la coroziune, iar lungimea sa poate fi ajustată între 54 și 82 cm. Lungimea cablului TJ200 este de până la 5 m, iar furtunul este de 1,5 m. În plus, cele 4 rotile durabile fac echipamentul și mai mobil și mai confortabil de utilizat. Toate acestea se traduc printr-un control ușor și confortabil al aspiratorului - astfel încât să puteți curăța fără efort întreaga casă.

Aveți grijă de curățenie și de sănătatea dvs.

Sistemul de filtrare în 4 trepte vă asigură că, folosind un aspirator Deerma, nu numai că vă păstrați apartamentul curat, dar aveți grijă și de sănătatea dumneavoastră. Creați rapid și convenabil un mediu fără praf și fără alergeni - un filtru HEPA mare de 150 mm, printre altele, face posibil acest lucru.

Proiectat pentru confortul dvs.

Aparatul este fabricat din plastic ABS durabil, dar ușor. Acest lucru îl face diferit de alte echipamente grele și voluminoase și este extrem de confortabil de utilizat. Un întrerupător de picior practic vă permite să porniți și să opriți în mod convenabil aspiratorul - evitând astfel aplecările enervante și durerile de spate. Periile de schimb pot fi atașate la carcasa TJ200 - în acest fel le veți avea întotdeauna la îndemână, dar în același timp nu veți fi deranjat și le veți păstra în ordine. Deerma combină în mod eficient funcționalitatea cu confortul de utilizare.

Marca Deerma
Model TJ200
Putere nominală 800W
Greutate 5,07kg
Aspirare 18kPa
Nivelul de zgomot 89dB
Dimensiune 306x290x536mm
Capacitatea rezervorului de apă 3.5L
Capacitatea recipientului de praf 6L

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.