deerma Aspirator vertical DX600, 600 W, 15.000 Pa, 0.8 L, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
232,59 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 238,54 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 8.74 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DX600

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical DX600, 600 W, 15.000 Pa, 0.8 L, Negru de la deerma

Aspirator vertical Deerma DX600

In curand, fiecare colt din casa ta va fi sclipitor de curat. Aspiratorul vertical Deerma DX600 functioneaza la 600 W si dispune de tehnologie ciclonica imbunatatita pentru a elimina rapid praful si deseurile. Curatarea va fi, de asemenea, mai usoara datorita periilor inlocuibile incluse in set. Filtrarea in 4 etape elimina eficient contaminantii si alergenii. Dispozitivul este usor si la indemana, iar cablul lung de 4,5 m permite lui Deerma DX600 sa functioneze atat ca un aspirator vertical obisnuit, cat si ca un aspirator de mana.

Aspirare fiabila

Praful, polenul, acarienii, parul si alte deseuri nu numai ca ne polueaza casele, ci provoaca adesea alergii. Aspiratorul DX600 va va ajuta sa rezolvati probleme similare! Utilizarea tehnologiei ciclonice imbunatatite a permis cresterea puterii de aspiratie pana la 15.000 Pa. Mai mult, plasa de otel cu 12.999 de gauri cu diametrul de 0,25 mm previne infundarea prafului in filtru, ceea ce se traduce prin functionarea fiabila a aspiratorului.

Perie perfecta pentru podea

Acum poti aspira complet podelele din apartamentul tau. Peria DX600 este atat de subtire incat o poti introduce cu usurinta sub mobilier - grosimea sa nu depaseste 38 mm. De asemenea, este rotativ la 270°, ceea ce face mult mai usoara aspirarea suprafetelor dintre picioarele scaunului sau in colturile camerelor. Designul sau atent gandit, combinat cu puterea mare de aspirare a aspiratorului, ii permite sa elimine eficient chiar si murdaria extrem de incapatanata ascunsa in crapaturi.

Filtrare in 4 etape

Folosind DX600, nu numai ca veti aspira complet podelele, dar veti crea si un mediu curat si sigur pentru sanatate in casa dvs. Dispozitivul este echipat cu un sistem de filtrare in 4 trepte cu filtru HEPA, care opreste efectiv particulele de praf si le impiedica sa intre din nou in aer. Solutiile folosite vor fi cu siguranta apreciate in special de cei care sufera de alergii si de parintii copiilor mici.

2 in 1

Stiai ca atunci cand cumperi DX600, primesti 2 dispozitive practice intr-unul? Produsul va functiona ca un aspirator vertical obisnuit si ca un mic aspirator de mana. Acest lucru il face perfect nu numai pentru aspirarea podelelor, ci si pentru curatarea mobilierului, a draperiilor si chiar a unei masini. DX600 este extrem de usor - il puteti ridica cu usurinta. Ca aspirator de mana cantareste doar 1,4 kg, iar ca aspirator vertical are doar 2 kg. In plus, manerul ergonomic, antiderapant, faciliteaza manevrarea dispozitivului.

Perii inlocuibile incluse

Pentru a va facilita aspirarea completa a tuturor colturilor, setul include perii suplimentare care pot fi inlocuite. Folosind o perie pentru crapaturi, puteti indeparta cu usurinta praful din, de exemplu, adanciturile din canapele sau fotolii. Va fi util si atunci cand curatati spatiile inguste, greu accesibile. O perie mica de curatare faciliteaza aspirarea mobilierului si a suprafetelor neuniforme si delicate, cum ar fi tastaturile sau draperiile.

De dragul sigurantei

Aspiratorul DX600 va va servi perfect mult timp. Este realizat din materiale de inalta calitate, cum ar fi otelul inoxidabil, ceea ce il face extrem de durabil si rezistent la uzura. De asemenea, a fost proiectat pentru a proteja eficient motorul impotriva supraincalzirii si deteriorarii. Un orificiu special de ventilatie tridimensional asigura o disipare eficienta a caldurii.Se aseaza in spate astfel incat aerul degajat sa nu iti sufle in fata.

Rezervor mare de praf

Aspiratorul Deerma DX600 este echipat cu un rezervor mare de praf cu o capacitate de 0,8 l. Pentru a-l goli, pur si simplu deconectati-l de la aparat apasand butonul. Apoi doar aruncati deseurile in cosul de gunoi - nici macar nu va veti murdari mainile! De asemenea, puteti spala in siguranta rezervorul sub jet de apa si il puteti utiliza din nou dupa uscare - in acest fel ii veti prelungi durata de viata si veti evita proliferarea bacteriilor.

Inclus

  • Aspirator
  • teava
  • Perie pentru podea
  • Manual de utilizare
  • O perie mica
  • Perie pentru crapaturi
Producator Deerma
Nume Aspirator
Model DX600
Tensiune/frecventa nominala 220-240V~ 50-60Hz
Putere nominala 600W
Capacitatea recipientului de praf 0,8 l
Puterea de aspirare ⩽15.000 Pa
Nivelul volumului ⩽82 dB
Lungimea cablului 4,5 m
Material ABS/PC
Dimensiuni 252 x 238 x 1149 mm
Balanta 2 kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.