Robot aspirator iRobot Roomba s9+ (s9558), Li-ion, Consum 48Wh, putere 40x, 10 Harti, Bariere virtuale, Golire automata gunoi, WiFi, Alexa&Google, 3-Stage Cleaning, Senzori scari , Sistem aspirare mecanic+vacuum cu 2 perii, Negru/ auriu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
7.055,18 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 7.061,13 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 258.83 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

s955840

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot aspirator iRobot Roomba s9+ (s9558), Li-ion, Consum 48Wh, putere 40x, 10 Harti, Bariere virtuale, Golire automata gunoi, WiFi, Alexa&Google, 3-Stage Cleaning, Senzori scari , Sistem aspirare mecanic+vacuum cu 2 perii, Negru/ auriu de la iRobot

iRobot® Roomba® s9+, cel mai avansat Robot Aspirator iRobot

iRobot® Roomba® s9 - Robot Aspirator cu WiFi. Invata, face harti si se adapteaza casei. Primeste comenzi de curatare in jurul obiectelor. Face sugestii personalizate. Compatibil cu asistent vocal si Robot Mop Braava jet m6. Tehnologie PerfectEdge® cu perie de colturi. Doua perii principale mai late.

Folosind o tehnologie revolutionara cu navigatie avansata si un design unic de curatare profunda a colturilor, PerfectEdge®, Roomba s9 + gestioneaza curatenia autonom, astfel incat tu sa te ocupi de orice altceva. Roomba s9 + isi goleste murdaria in baza de incarcare a bateriei si descarcare a murdariei Clean Base®, astfel incat sa poti uita de curatenie saptamani la rand.

Design special pentru curatarea colturilor dificile

Tehnologia PerfectEdge® cu senzori avansati optimizeaza curatarea adanc in colturi si de-a lungul marginilor, in timp ce sistemul superior de curatare in 3 etape ridica, slabeste si elimina murdaria de pe podele, cu pana la 40x putere de aspirare*, pentru cea mai profunda curatenie de pana acum.

* in comparatie Roomba® seria 600.

Bucurati-va de un control complet al curateniei

Curata exact cum, cand si unde doriti. Imprint® Smart Mapping va permite sa ii spuneti lui Roomba s9+ exact unde sa curete si cand, in timp ce functia Zone Interzise ”Keep Out Zones” va permite sa stabiliti unde nu are acces.

   

Aspira imediat murdaria, imediat ce apare!

 

S9+  poate aspira zonele cu murdarie fix atunci cand aceasta apare. Daca sunteti pe picior de plecare si observati firimituri sub masa din bucatarie, puteti folosi aplicatia iRobot Home sau asistentul vocal Google sau Alexa pentru a-i spune lui s9+ sa curete imediat locul respectiv.

   

Curata dupa tine si pe sine

 

S9 + isi goleste singur continutul cosului colector in Containerul de Eliminare Automata a Murdariei Clean Base™, astfel incat sa puteti uita de aspirare saptamani la rand. Cu sistemul anti-alergeni, 99% din alergeni, polen si mucegai sunt captati de robot in Clean Base, astfel incat sa nu poata scapa inapoi in aer.

   

Iti invata obiceiurile. Iti intelege vocea

 

Robotul Aspirator Roomba s9+ invata obiceiurile tale de curatenie ca sa poata sa iti ofere programe personalizate, in timp ce dispozitivele compatibile Google Assistant si Alexa va permit sa incepeti curatenia cu s9+  doar cu sunetul vocii. Roomba s9+ va sugera chiar si o aspirare suplimentara in perioadele in care este mult polen in aer in zona casei sau atunci cand este sezonul de naparlire al animalelor de companie.

   

Nu doar inteligent, ci genial!

 

Cu navigarea vSLAM®, s9 + invata configuratia casei si construieste o harta inteligenta personalizata,ce ulterior ii permit sa parcurga spatiul in cel mai eficient mod, lasand curat in urma sa. Si daca bateria se descarca, Roomba s9+ se incarca singur si preia din locul de unde a ramas, pentru a duce curatenia la bun sfarsit.

   

Pe zi ce trece mai inteligent

 

La iRobot, inovam in mod constant software-ul robotilor nostri cu cele mai noi tehnologii si functii revolutionare * - si trimitem aceste inovatii direct robotilor dvs., astfel incat sa devina tot mai inteligenti.

   

Fac echipa pentru curatenie impecabila

 

Cu tehnologia Imprint® Link, aspiratorul robot Roomba® s9 + si robotul mop Braava jet® m6 se pot colabora pentru a aspira si apoi a spala, pentru podele impecabile. Toate astea, doar cu o comanda vocala sau in aplicatie. 

* Functioneaza cu dispozitivele Google Assistant si Alexa.

   

Fiabilitate sustinuta de servicii - aceasta este promisiunea iRobot

 

Realizam roboti care dureaza - conceputi in functie de tine, construiti pentru fiabilitate si sustinuti de un serviciu de clienti receptiv si eficient. Daca vreodata aveti nevoie de ajutor,  serviciul asistenta pentru clienti este disponibil prin telefon sau e-mail pentru a va repara rapid robotul.

   

Confidentialitatea ta este prioritatea noastra

 

Ne-am angajat sa oferim cele mai inalte standarde de protectie a confidentialitatii, contribuind la asigurarea faptului ca datele personale raman private, sigure si sunt utilizate pentru a va imbunatati experienta si performanta robotului.

   

Continut cutie:

 

  • 1 Roomba® s9+;
  • 1 Container de eliminare automata a murdariei Clean Base;
  • 1 Incarcator;
  • 2 Saci pentru Clean Base;
  • 1 Extra Filtru;
  • 1 Perie de colturi Extra.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii

Wi-Fi

Senzor anti-cadere

Culoare Auriu Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate colectare 0.55 l

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse Statie incarcare
Tehnologii

3-Stage

Cleaning System

Sistem aspirare mecanic

Golire automata gunoi

Bariere virtuale

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.