Robot de aspirare cu mop, iRobot Combo i8, i817840, sistem de curatare Aeroforce in 4 etape, recipient lavabil, navigare iAdapt, 10 harti in aplicatia iRobot Home, Dirt Detect, Keep out zone, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.859,65 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 2.865,60 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 105.04 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

i817840

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de aspirare cu mop, iRobot Combo i8, i817840, sistem de curatare Aeroforce in 4 etape, recipient lavabil, navigare iAdapt, 10 harti in aplicatia iRobot Home, Dirt Detect, Keep out zone, negru de la iRobot

Roomba Combo™ i8 aspirator robot cu mop este conceput atat pentru curatarea uscata, cat si umeda a podelelor. Cu doar un clic, se transforma dintr-un aspirator pentru toate tipurile de podele, intr-un aspirator cu mop pentru podele dure, prin simpla inlocuire a cosului de curatare

Cu o simpla schimbare a cosului de colectare, Roomba Combo® i8 devine un aspirator robot cu mop. Ghidat de inteligenta OS, invata planul casei pentru a crea harti inteligente Imprint™ Smart Mapping. Cu ajutorul acestor harti, poate curata in randuri ordonate, poate aspira si sterge exact unde va doriti. Selectati si programati din Aplicatia iRobot HOME zonele in care sa aspire sau sa aspire si sa stearga, zonele in care sa nu intre, precum si programul de curatare. Perfect pentru pardoseli dure si covoare. Daca a ramas fara baterie in timpul curateniei, isi poate relua treaba de unde a ramas, dupa reincarcare.

 

Peste 30 de ani de Expertiza in robotica si continua inovatie

iRobot are peste 30 de ani de expertiza si inovatie in domeniul roboticii, cu peste 30 de milioane de roboti casnici vanduti in intreaga lume.

   

Curata cand, unde si cum doriti

Puteti configura “Clean Zones” pentru a directiona robotul sa curete acolo unde doriti, iar pentru zonele din casa pe care nu doriti sa le curatati, pur si simplu configurati “No Mop Zones”.

   

Aspira imediat murdaria, imediat ce apare!

Roomba Combo™ i8 poate aspira zonele cu murdarie fix atunci cand murdaria apare. Daca sunteti pe picior de plecare si observati firimituri in fata blatului din bucatarie, puteti folosi aplicatia iRobot Home sau lansa o comanda vocala catre asistentul vocal Google sau Alexa pentru a-i spune lui Roomba sa aspire imediat locul respectiv.

   

Aspirare si stergere.

Performanta si adaptabilitate

Aspira praful si murdaria profunda cu o putere de aspirare de 10 ori mai mare. Peria laterala curata de-a lungul peretilor si in colturi, in timp ce doua perii de cauciuc se rotesc in directii opuse una cu cealalta, cu trepte speciale pentru a colecta murdaria de pe toate tipurile de pardoseli si covoare. Sistemul de stergere mentine podelele stralucitoare si curate.

   

Invata rutina de curatenie. Faceti curat doar cu ajutorul vocii

Roomba Combo™ i8  invata obiceiurile dvs de curatenie ca sa  va poata oferi programe personalizate, in timp ce dispozitivele compatibile Google Assistant si Alexa va permit sa incepeti curatenia  printr-o simpla comanda vocala. Roomba Combo™ i8 va sugera chiar si o aspirare suplimentara in perioadele in care este mult polen in aer in zona casei sau atunci cand este sezonul de naparlire al animalelor de companie

   

Ghidat de inteligenta OS

Cu navigarea inteligenta vSLAM®, invata configuratia casei si construieste harti inteligente personalizate, ce ii permit sa curete perfect si sa se deplaseze eficient in randuri ingrijite, lasand curat in urma sa. Retine pana la 10 harti diferite. Daca bateria se descarca in timpul curateniei, se duce singur sa se incarce si revine exact acolo unde a ramas, pentru a finaliza curatenia.

   

 

Fiabilitate sustinuta de servicii - aceasta este promisiunea iRobot

Realizam roboti care dureaza - conceputi in functie de tine, construiti pentru fiabilitate si sustinuti de un serviciu de clienti receptiv si eficient. Daca vreodata aveti nevoie de ajutor, serviciul asistenta pentru clienti este disponibil prin telefon sau e-mail pentru a va repara rapid robotul.

 

Confidentialitatea dvs. este prioritatea noastra

Ne-am angajat sa oferim cele mai inalte standarde de protectie a confidentialitatii, contribuind la asigurarea faptului ca datele personale raman private, sigure si sunt utilizate pentru a va imbunatati experienta si performanta robotului.

 

Continut cutie:

  • 1 x Roomba®Combo i8
  • 1 x Statie de incarcare Home Base
  • 1 x Tava de scurgere
  • 1 x Statie interschimbabila Roomba®Combo
  • 1 x Cablu de incarcare
  • 1 x Filtru suplimentar
  • 1 x Perie laterala suplimentara
  • 2 x Pad-uri de Microfibra pentru stergere

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Cu spalare
Tip suprafata Podele Podele dure
Functii

Smart Wi-Fi

Indicator recipient colector plin

Senzor anti-coliziune

Tehnologie

iAdapt Dirt Detect

Compatibil cu asistentii vocali Google sau Alexa

Adancime 342 mm
Latime 340 mm
Inaltime 93 mm
Greutate 3.38 Kg
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Autonomie acumulator 90 min
Capacitate colectare 313 ml

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse

Filtru de rezerva

Statie incarcare

Perie laterala robot aspirator

Cablu de incarcare

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.