Robot aspirator cu mop+baza descarcare iRobot Roomba Combo j7+ c7558, 26Wh, camera frontala, evita obstacole, aplicatie, 10 harti, bariere virtuale, golire automata, WiFi, Alexa&Google, senzori scari, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.910,95 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 5.916,90 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 216.89 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

C755840

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot aspirator cu mop+baza descarcare iRobot Roomba Combo j7+ c7558, 26Wh, camera frontala, evita obstacole, aplicatie, 10 harti, bariere virtuale, golire automata, WiFi, Alexa&Google, senzori scari, gri de la iRobot

iRobot® Roomba Combo® j7+. Robot aspirator cu mop 2 in 1, dotat cu WiFi , este singurul aspirator 2 in 1 cu adevarat autonom, cu un mop extensibil si  retractabil, o camera cu unghi larg cu iluminare si navigare ingenioasa vSLAM® cu PrecisionVision pentru a vedea in jurul sau, a detecta obiecte precum pantofi, cabluri, ''surprizele neplacute'' precum excrementele animalelor de companie (+ peste 80 de alte obiecte) si isi ajusteaza traseul in consecinta. Detecteaza automat covoarele si ridica mopul deasupra lor sau il retrage complet daca este necesar. Cand termina curatarea, se goleste singur.

 

Roomba® Combo j7+ este primul robot 2 in 1 cu adevarat autonom, dotat cu un mop complet extensibil si retractabil.  

Acesta este conceput pentru locuinte in care se gasesc multi-suprafete precum covoare, carpete si podele dure (ex.parchet, gresie etc.).  

 

Datorita inteligentei sale, Roomba® Combo j7+ stie sa faca diferenta intre diferse tipuri de suprafete.  

 

Spre deosebire de alti roboti 2 in 1, cand detecteaza un covor, padul de curatare tip mop se ridica automat in partea de sus a robotului, pentru a preveni murdarirea umeda a covoarelor si continua aspirarea.

 

Este dotat cu o camera cu unghi larg cu iluminare si navigare ingenioasa vSLAM® cu PrecisionVision pentru a vedea in jurul sau, a detecta obiecte pentru a isi ajusta traseul in consecinta.  

Face harti, invata spatiu, identifica si evita obstacolele din calea sa.  

Trimite notificari despre obiectele intalnite si va ofera optiunea de a alege cum sa reactioneaze la urmatoarea intalnire cu acestea.

Primeste comenzi de curatare in jurul obiectelor.  

Face sugestii personalizate de curatare.  

Se goleste singur in Containerul de Eliminare Automata a Murdariei Clean Base™.

 

Cu ajutorului sistemului de navigare revolutionar PrecisionVision ce foloseste machine learning, Roomba Combo® j7+ identifica si evita obstacolele din calea sa precum cabluri, pantofi, sosete sau ‘’surprizele neplacute’’ facute de animalele de companie (+alte 80 de obiecte). Robotul de curatenie are o camera frontala care recunoaste obstacole si le identifica chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Robotul evita obstacolul in timp real datorita acestei camera cu care va trimite o fotografie pentru a putea decide daca obstacolul intalnit este temporar sau va trebui evitat si in viitor. Astfel el invata dupa fiecare utilizare cum sa devina mai eficient.

Cu cartografierea inteligenta Imprint, Roomba invata sa identifice camere individuale, astfel incat sa puteti alege anumite spatii, adica unde si cand trebuie sa curete. Primeste comenzi de curatare in jurul obiectelor si stie sa curete in jurul acestora

Retine pana la 10 harti diferite si stie intotdeauna unde se afla. Asa ca puteti avea fiecare etaj perfect mapat sau, puteti lua aspiratorul cu dvs. intr-un loc nou, ca de exemplu la casa de vacanta.

 

Datorita inteligentei sistemului OS, Roomba Combo j7+ invata mereu, permitand o curatare din ce in ce mai sofisticata si personalizata - exact cand si unde este nevoie.  

 

Aplicatia iRobot Home foloseste acest sistem pentru a va permite sa controlati robotul de pe smartphone sau tableta, de la distanta.

 

Primiti recomandari personalizate de curatenie atat pe baza obiceiurilor dumnevoastra cat si in functie de sezon. Robotul inteligent de curatenie va notifica atunci cand nivelul polenului din aer este ridicat sau cand incepe sezonul de naparlire a animalelor de companie si face recomandari pentru programe de curatenie.

 

In plus, Roomba Combo® j7+ poate accesa serviciul de geolocalizare de pe telefonul dumneavoastra pentru a incepe curatenia cand plecati de acasa. De exemplu daca aveti aceasta optiune selectata in aplicatie, Roomba Combo® j7+ va incepe automat sa aspire in fiecare dimineta cand ati plecat spre serviciu. Astfel gasiti intotdeauna podelele curate atunci cand reveniti acasa.  

Roomba Combo® j7+ evalueaza automat unde aspira si unde foloseste functia de mop. Detecteaza automat covoarele si ridica mopul deasupra lor sau il retrage complet daca este necesar.

iRobot Roomba Combo® j7+ este echipat cu sistemul patentat de curatare AeroForce in patru trepte. Peria laterala matura murdaria din spatele colturilor, restul este preluat cu usurinta de periile de cauciuc, iar de acolo totul este transferat in cosul de gunoi datorita unui puterii de aspirare. Puterea de aspirare este de 10 ori  mai mare decat a seriei iRobot Roomba 600. Mopul este extensibil, complet retractibil, prezinta o laveta din microfibra, si permite setarea cantitatii de solutie de curatare pe care o foloseste mopul, in functie de preferintele dvs.

Roomba Combo® j7+ are un rezervor de apa de 400 ml si este echipat cu o duza de pulverizare de precizie care livreaza apa pe podea intr-un mod tintit in timpul curatarii umede. Senzorii speciali asigura ca duza nu loveste mobila, peretii sau spatiul de sub scari. Pentru a indeparta si mai eficienta a murdaria puteti folosi solutia de curatare Braava jet®.

Roomba Combo j7+ foloseste lavete speciale mop pentru curatare. Aceasta este realizata din fibre absorbante, care ajuta la curatarea murdariei persistente si lipicioase. Pad ul mopului este lavabil si reutilizabil

Daca ramane fara baterie, robotul se reincarca automat exact la cantitatea necesara pentru a finaliza sarcina si apoi reia de unde a ramas. Astfel robotul va curata intreaga zona fara a fi nevoit sa astepte inutil sa fie incarcat complet.

iRobot® RoombaCombo® j7+ va ofera posibilitatea sa controlati ce camere sa fie curatate, cum si cand anume, fara ca programul sa va fie afectat.

Puteti alege chiar zone specifice ca de exemplu in jurul blatului din bucatarie, in jurul canapelei, langa usa din fata sau in jurul mesei. Curatarea acestor zone poate fi planificata in acelasi mod precum curatarea camerelor individuale.

 

In plus, ii puteti spune robotului sa nu intre in anumite zone sau sa nu atinga anumite obiecte cu functia Keep Out Zones personalizabila. Aceasta optiune functioneaza ca un perete virtual si este utila, de exemplu, pentru a nu varsa bolul cu apa al cainelui dvs.

 

Cand se deplaseaza intr-o anumita camera sau zona de curatare, robotul nu aspira, economisind astfel energie si minimizand zgomotul.

iRobot® RoombaCombo® j7+ trimite notificari despre obiectele intalnite si va ofera optiunea de a alege cum sa reactioneaze la urmatoarea intalnire cu acestea, pentru o curatare mai fiabila si eficienta, de fiecare data, invatand permanent despre spatiul in care lucreaza.

 

La iRobot, inovam in mod constant software-ul robotilor nostri cu cele mai noi tehnologii si functii revolutionare * - si trimitem aceste inovatii direct robotilor dvs., astfel incat sa devina tot mai inteligenti.

Cu ajutorul tehnologiei Dirt Detect, aspiratorul robot Roomba Combo® j7+ insista asupra zonelor cu trafic intens din locuinta dvs.. Senzorii recunosc zonele care necesita mai multa atentie si determina robotul sa le curete mai bine. Tehnologia Reactive Sensor ii comunica robotului aspirator unde poate curata si unde nu, evitand astfel situatiile in care acesta poate ramane blocat.

iRobot® Roomba Combo ® j7 + poate curata zonele cu murdarie fix atunci cand murdaria apare. Daca sunteti pe picior de plecare si observati firimituri in fata blatului din bucatarie, puteti folosi aplicatia iRobot Home sau asistentul vocal Google, Alexa sau Siri pentru a-i spune lui Roomba sa aspire imediat locul respectiv.

* Alexa si toate logo-urile aferente sunt marci inregistrate ale Amazon.com sau ale afiliatilor sai. Google este o marca inregistrata a Google LLC.

 

iRobot® RoombaCombo ® j7+  isi goleste singur continutul cosului colector  in Containerul de Eliminare Automata a Murdariei Clean Base™, astfel incat sa puteti uita de golirea manuala pana la doua luni. Cu sistemul anti-alergeni, 99% din alergeni, polen si mucegai sunt captati de robot in saci de unica folosinta, formati din patru straturi de material pentru blocarea alergenilor

iRobot are peste 30 de ani de expertiza si inovatie in domeniul roboticii, cu peste 30 de milioane de roboti casnici vanduti in intreaga lume.

Realizam roboti care dureaza - conceputi in functie de tine, construiti pentru fiabilitate si sustinuti de un serviciu de clienti receptiv si eficient. Daca vreodata aveti nevoie de ajutor, serviciul asistenta pentru clienti este disponibil prin telefon sau e-mail pentru a va repara rapid robotul.

Ne-am angajat sa oferim cele mai inalte standarde de protectie a confidentialitatii, contribuind la asigurarea faptului ca datele personale raman private, sigure si sunt utilizate pentru a va imbunatati experienta si performanta robotului.  

  • Navigare PrecisionVision cu cartografiere inteligenta Imprint™
  • Mop complet extensibil si retractabil
  • Aspira si sterge intr-o singura trecere
  • Detectaza si evita obstacolele in timp real
  • Dimensiune nelimitata a zonei de curatat
  • Inteligenta iRobot OS™
  • Control deplin prin aplicatia mobila iRobot HOME
  • Incarcare inteligenta in timpul curatarii
  • Recomandari personalizate de curatare
  • Optiune Zone interzise
  • Optiunea de curatare repetata
  • Control vocal prin Google Assistant, Alexa si Siri*
  • Sistem premium de curatare AeroForce® in patru etape
  • Putere de aspirare de 10 ori mai mare
  • Tehnologia Imprint™ Link
  • Golirea automata a cosului in statia de curatare Clean Base®
  • Functionare silentioasa
  • Timp de curatare estimat
  • Curatare automata cand plecati de acasa
  • Detectarea spatiilor inchise
  • Capacitate de memorare a pana la 10 harti
  • Filtru cu eficienta ridicata
  • Recomandari sezoniere si personalizate
  • Programele preferate
  • Detectarea murdariei
  • Sistem anti-cadere
  • Sistem anti-incurcare
  • Cos lavabil
  • Indicatie de cos plin
  • Aplicatie in limba engleza
  • Bara de protectie cu atingere usoara

 

  • 1 x Roomba Combo® j7+
  • 1 x Statia de golire automata a gunoiului Clean Base®
  • 1 x Sac AllergenLock™, suplimentar
  • 1 x Pad de curatare tip mop din microfibra, suplimentar
  • 1 x Mostra de solutie de curatare pentru podelele dure iRobot® (118ml)
  • 1 x Filtru, suplimentar
  • 1 x Perie laterala pentru colturi, suplimentar
  • 1 x Cablu de incarcare
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.