Robot aspirator iRobot Roomba j7 j7158, Li-ion, 26Wh, camera frontala cu AI, evita obstacole, control prin aplicatie, 10 harti, bariere virtuale, WiFi, Alexa&Google, senzori scari, sistem aspirare mecanic+vacuum cu 2 perii, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.527,12 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 3.533,07 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 129.51 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

J715840

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot aspirator iRobot Roomba j7 j7158, Li-ion, 26Wh, camera frontala cu AI, evita obstacole, control prin aplicatie, 10 harti, bariere virtuale, WiFi, Alexa&Google, senzori scari, sistem aspirare mecanic+vacuum cu 2 perii, gri de la iRobot

iRobot® Roomba® j7. Robot aspirator cu WiFi cu perii duble din cauciuc. Dotat cu algoritmi de machine learning pentru o navigare eficienta, face harti, invata spatiu, identifica si evita obstacolele din calea sa. Trimite notificari despre obiectele intalnite si va ofera optiunea de a alege cum sa reactioneaze la urmatoarea intalnire cu acestea, pentru o curatare mai fiabila si eficienta, de fiecare data.

Primeste comenzi de curatare in jurul obiectelor. Face sugestii personalizate de curatare. Compatibil cu asistent vocal si Robot Mop Braava jet m6.

Cu ajutorului sistemului de navigatie revolutionar PrecisionVision ce foloseste machine learning, Roomba® j7 identifica si evita obstacolele din calea sa precum cabluri, pantofi, sosete sau ‘’surprizele neplacute’’ facute de animalele de companie. Robotul de curatenie are o camera frontala care recunoaste obstacole si le identifica chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Miscarea aspiratorului robot este sistematica si are loc in randuri ordonate.

Este aspiratorul perfect pentru locuintele cu animale de companie.

iRobot are peste 30 de ani de expertiza si inovatie in domeniul roboticii, cu peste 30 de milioane de roboti casnici vanduti in intreaga lume.

iRobot Roomba® j7 este echipat cu sistemul de curatare in trei trepte AeroForce®, care foloseste perii duble din cauciuc cu mai multe suprafete pentru a curata parul animalelor de companie, o perie de curatare a marginilor pentru pereti si colturi si de 10 ori * mai multa putere de aspirare pentru a murdaria profunda.

 

* In comparatie cu sistemul de curatare pentru seria Roomba® 600.

iRobot® Roomba® j7 va ofera posibilitatea sa controlati ce camere sa fie aspirate si cand anume, fara ca programul sa va fie afectat. In plus, ii puteti spune robotului sa nu intre in anumite zone sau sa nu atinga anumite obiecte cu functia Keep Out Zones personalizabila.

 

Cu ajutorul tehnologiei Dirt Detect, aspiratorul robot Roomba® j7 insista asupra zonelor cu trafic intens din locuinta dumneavoastra. Senzorii recunosc zonele care necesita mai multa atentie si determina robotul sa le curete mai bine. Tehnologia Reactive Sensor ii comunica robotului aspirator unde poate curata si unde nu, evitand astfel situatiile in care acesta poate ramane blocat.

iRobot® Roomba® j7 poate aspira zonele cu murdarie fix atunci cand murdaria apare. Daca sunteti pe picior de plecare si observati firimituri in fata blatului din bucatarie, puteti folosi aplicatia iRobot Home sau asistentul vocal Google sau Alexa pentru a-i spune lui j7 sa aspire imediat locul respectiv.

 

iRobot® Roomba® j7 face recomandari personalizate de curatenie atat pe baza obiceiurilor dumnevoastra cat si in functie de sezon. Robotul inteligent de curatenie va notifica atunci cand nivelul polenului din aer este ridicat sau cand incepe sezonul de naparlire a animalelor de companie si face recomandari pentru programe de curatenie.

In plus, Roomba® j7 poate accesa serviciul de geolocalizare de pe telefonul dumneavoastra pentru a incepe curatenia cand plecati de acasa. De exemplu daca aveti aceasta optiune selectata in aplicatie, Roomba j7 va incepe automat sa aspire in fiecare dimineta cand ati plecat spre serviciu. Astfel gasiti intotdeauna podelele curate atunci cand reveniti acasa. Face curatenie fara sa va deranjeze.

iRobot® Roomba® j7 trimite notificari despre obiectele intalnite si va ofera optiunea de a alege cum sa reactioneaze la urmatoarea intalnire cu acestea, pentru o curatare mai fiabila si eficienta, de fiecare data, invatand permanent despre spatiul in care lucreaza.

 

La iRobot, inovam in mod constant software-ul robotilor nostri cu cele mai noi tehnologii si functii revolutionare * - si trimitem aceste inovatii direct robotilor dvs., astfel incat sa devina tot mai inteligenti.

 

 

Se conecteaza cu robotul mop Braava jet m6 si fac curat impreuna. Dupa ce Roomba termina de aspirat, Braava incepe sa spele podelele. Pentru o curatenie desavarsita fara interventia ta.

*Braava jet m6 se achizitioneaza separat

Realizam roboti care dureaza - conceputi in functie de tine, construiti pentru fiabilitate si sustinuti de un serviciu de clienti receptiv si eficient. Daca vreodata aveti nevoie de ajutor, serviciul asistenta pentru clienti este disponibil prin telefon sau e-mail pentru a va repara rapid robotul.

 

 

Ne-am angajat sa oferim cele mai inalte standarde de protectie a confidentialitatii, contribuind la asigurarea faptului ca datele personale raman private, sigure si sunt utilizate pentru a va imbunatati experienta si performanta robotului. Angajamentul nostru fata de securitatea datelor dvs. a adus certificarea de incredere TUV.**

 

1 x Roomba ® j7

1x Statie de incarcare

1x Cablu de incarcare

1x Filtru Extra

1x Perie laterala pentru colturi Extra

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Uscata
Tip suprafata Multi-suprafete
Culoare Gri

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate colectare 0.4 l
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.