Aspirator robot Midea M7 PRO, 450 ml, 55W, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator robot Midea M7 PRO, 450 ml, 55W, Negru de la Midea

Acest produs Midea este de fapt doua intr-unul. Aspirator si curatator de suprafete in acelasi timp pentru a economisi timp. Motorul de 55 W cu o putere de aspirare de 4000 Pa este capabil sa adune tot felul de murdarie, fie ea praf sau par. Pentru o curatare mai eficienta, capul de mop vibrant efectueaza 500 de servetele pe minut. Tehnologia laser LDS NaviPolaris este capabila sa hartuiasca cu precizie apartamentul, astfel incat sa nu ratati niciun punct sau sa urmati acelasi traseu de mai multe ori. M7 Pro poate depasi obstacole de pana la 22 mm inaltime.

Cap de mop vibrant pentru o suprafata fara pata

Cu ajutorul capetelor de mop vibrante, curata mult mai eficient decat alte modele. M7 Pro efectueaza 500 de servetele pe minut, asigurandu-se astfel ca dupa stergere va asteapta o curatare temeinica, indepartand murdaria si alergenii. In plus, chiar si cantitatea de apa poate fi distribuita liber, astfel incat sa o puteti ajusta cu usurinta la suprafata pe care doriti sa o curatati. Iar sistemul de filtrare cu trei straturi nu permite praful inapoi in aer.

Midea/M7-Pro/3

Aspirare eficienta

Datorita motorului sau fara perii de 4000 Pa, dispozitivul este in prezent unul dintre cele mai puternice aspiratoare de pe piata. Cu noul sau software si algoritmul OTA, poate functiona chiar mai bine decat inainte. Absoarbe firele de par, praful si alte murdarie fara griji. Puterea sa de aspirare poate fi reglata la trei niveluri.

Putere de aspirare crescuta pentru curatarea covoarelor

Aparatul isi mareste automat puterea de aspirare la maxim pentru a indeparta eficient murdaria ascunsa intre fibrele covorului. Designul periei in forma de V previne blocarea firelor de par in perie si va permite sa curatati eficient suprafetele mai delicate. In plus, periile laterale patrund in cele mai inguste goluri, asigurand astfel o curatenie fara pata.

Midea/M7-Pro/6

Sistem de navigatie cu laser LDS NaviPolaris

Robotul de curatare foloseste sistemul de navigatie NaviPolaris, care ii permite sa cartografieze cu exactitate planul apartamentului. Drept urmare, dispozitivul nu se plimba la intamplare intre camere, ci creeaza un traseu pe care il urmareste fiecare centimetru si nu merge in mod inutil de doua ori in acelasi loc. M7 Pro functioneaza si pe intuneric.

Senzori inteligenti

Datorita senzorilor anti-coliziune si anti-alunecare, M7 Pro se misca liber pe orice suprafata si evita eventualele obstacole, astfel incat nici macar nu trebuie sa va faceti griji ca robotul va cadea pe scari sau va lovi o piesa de mobilier. Mai mult, daca bateria se epuizeaza in timpul curatarii, aceasta revine automat la statia de incarcare si, dupa incarcare, continua curatarea de unde a ramas.

Midea/M7-Pro/4

De asemenea, puteti controla M7 Pro cu o aplicatie

Te poti bucura de toate avantajele M7 Pro folosind aplicatia. Cu aplicatia, puteti selecta zona pe care doriti sa o curatati, sau puteti programa si ordinea spatiilor aspirate. Dispozitivul poate stoca planurile mai multor camere, asa ca curatarea unei case mai mari nu ar trebui sa fie o problema pentru M7 Pro. Copilul doarme si nu vrea sa fie trezit? Prin configurarea peretelui virtual, puteti selecta si camere in care robotul nu poate curata.

Midea/M7-Pro/8

Intretinere usoara

Si acesta nu este sfarsitul listei de avantaje M7 Pro! Distribuim produsul cu un vas cu apa si praf, precum si cu un filtru HEPA, care poate fi curatat oricand, chiar si sub apa de la robinet. Acest lucru nu numai ca economiseste timp, ci si bani, deoarece nu trebuie sa cumparati accesorii noi pentru dispozitivul dvs.

Midea/M7-Pro/10

Alte caracteristici:

- Model: M7 Pro
- Conexiune: Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n 2.4GHz
- Culoare: Negru
- Putere de aspirare: 4000 Pa
- Max.putere: 55 W
- Regulator de putere de aspirare: Prin aplicatie
- Tip baterie: baterie cu litiu
- Capacitate baterie: 5200 mAh
- Tensiune: 14,4 V
- Capacitate recipient praf: 450 ml
- Timp de functionare: pana la 180 de minute
- Aplicatie: M-SmartLife APP
- Dimensiune: 350 x 350 x 97 mm
- Greutate: 4,4 kg

Continutul pachetului:

- Aspirator Midea M7 Pro
- Recipient de praf
- Rezervor de apa
- Perie principala
- 2 perii laterale
- 2 capete de mop
- 2 filtre HEPA
- Statie de incarcare

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.