KRUPS Espressor automat Barista EA907D31, 1450W, 15bari, rezervor boabe 250g, rezervor apa 1.7L, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor automat Barista EA907D31, 1450W, 15bari, rezervor boabe 250g, rezervor apa 1.7L, Inox de la KRUPS

Tehnologie moderna si usurinta in utilizare: Barista aduce experienta unui coffee shop la tine acasa

Fie ca preferi un espresso puternic sau un capuccino cremos, propriul tau Barista ti le prepara printr-o singura atingere de buton. Design-ul elegant se potriveste perfect in orice incapere, iar datorita tehnologiilor incorporate, te bucuri de aroma si gustul autentic al cafelei, in fiecare ceasca.  Delecteaza-te cu 17 bauturi automate sau creeaza-ti bautura favorita, la tine acasa.

17 retete de bauturi exceptionale presetate si optiuni nelimitate.

Espressorul automat Krups EA9070 iti ofera 17 bauturi delicioase, de calitatea Barista, cu ajutorul sistemului One-Touch, chiar la tine acasa. Designul imbunatatit al produsului se completeaza perfect cu tehnologia avansata si caracteristicile convenabile pentru ca tu sa poti savura o gama mare de bauturi rafinate cu retete din intreaga lume, printr-o simpla apasare de buton.

Savureaza toate bauturile tale preferate la calitatea Barista

Espressorul automat Krups EA9070 iti pune la dispozitie 17 retete de bauturi perfecte si savuroase printr-o simpla apasare de buton, multumita tehnologiei avansate One-Touch. Rasfata-te cu bauturi rafinate pe baza de cafea, de la un cappuccino perfect echilibrat cu o spuma de lapte bogata si cremoasa pana la aroma robusta si bogata a unui espresso clasic. Interfata de utilizare este pozitionata frontal cu acces direct la ecranul color cu functie Touchscreen, iar tehnologia de rasnire a cafelei ce are la baza 2 etape in procesul de obtinere a spumei te ajuta sa obtii bauturi exceptionale cu un plus de confort. Sistemul de clatire automat al duzei de abur garanteaza performante de lunga durata, cu posibilitatea de amanare pentru momentele in care vrei sa prepari mai multe bauturi consecutiv. Acum, cele mai savuroase bauturi pe baza de cafea iti stau la dispozitie, pentru o explozie de gust si savoare, chiar la tine acasa.
   
Sistemul One-Touch-Cappuccino cu functie de clatire a duzei de abur

Obtine cu usurinta bautura ta preferata pe baza de cafea sau lapte printr-o simpla apasare de buton. Savureaza un cappuccino sau un caffe latte delicios fara sa-ti faci probleme privind curatarea sau intretinerea espresorului datorita functiei de clatire si curatare automata a duzei pentru abur.
 
   
Alege nivelul de rasnire potrivit

Obtine un ristretto sau un espresso ca un adevarat Barista multumita posibilitatii de ajustare a cantitații si a nivelului de rasnire a cafelei, prin reglarea automata a rasnitei conice din metal. Practic, selectezi bautura ta preferata si obtii rezultate optime sau ajustezi gustul manual.
 
   
Functie de memorare a retetelor

Pana la 8 persoane pot salva 8 retete favorite, fiecare in lista sa infividuala de produse. Practic, poti ajusta seta si salva bauturile tale preferate cu posibilitatea de personalizare a temperaturii, volumului si tariei.
   

Tehnologie de obtinere a spumei in 2 pasi

Espressorul automat Barista ofera echilibrul perfect intre consistenta spumei de lapte si temperatura folosind o tehnologie unica, in doua etape, pentru a-ti oferi bauturi de calitate Barista direct in propria ceasca.

Ecran de dimensiuni mari cu functie Touchscreen

Acesta are la baza o interfata usor de utilizat si intuitiva pentru ca tu sa poti savura bautura preferata cu un plus de confort.

   

Tehnologie avansata pentru o cafea perfecta

Sistemul Krups Quattro Force optimizeaza fiecare etapa in procesul de obtinere al unui espresso de la boaba de cafea pana in ceasca: o rasnire cu 20% mai rapida, presare perfecta, sistem de extractie avansat al cafelei si golire automata a sistemului dupa fiecare utilizare pentru performante de durata.

Interfata de utilizare intuitiva si usor de folosit

Panou de control pozitionat frontal cu acces direct catre functiile importante si design compact ce face ca espressorul automat Krups sa se potriveasca perfect in orice bucatarie.
 

   
Design exceptional si usurinta in folosire

Un design modern ofera o experiența usoara si confortabila de obtinere si savurare a cafelei datorita recipientelor de colectare de mari dimensiuni si a spatiului pentru bauturi multiple.
 
   
Posibilitate de amanare a functiei de clatire

Poti intarzia functia de clatire automata a duzei pentru abur pentru mai mult confort si rezultate mai rapide atunci cand doresti sa prepari mai multe bauturi consecutiv.

Un singur aparat pentru a prepara 17 bauturi pe gustul fiecaruia

Produsul dispune de 9 retete pentru cafea, 7 retete de cafea cu lapte si functie pentru apa fierbinte pentru ca tu si prietenii tai sa alegeti bauturile care vi se potrivesc.
 

SPECIFICATII GENERALE

Putere 1450 W
Tip aparat Automat
Tip bautura Espresso, espresso doppio, ristretto, ristretto doppio, coffee, long coffee, long black, lungo, americano, red eye, cappuccino, caffe latte, cafe au lait, milchkaffee, flat white, spuma de lapte, lapte fierbinte
Capacitate rezervor apa 1.7 l
Capacitate compartiment cafea 250 g
Presiune 15 bari
Display LED


FUNCTII SI PROGRAME

Functii

Duza de cafea reglabila pe inaltime
Functie de abur
Functie de filtrare a apei
Functie de apa fierbinte pentru ceai
Sistem de iluminare a cestilor


Pornire/Oprire programabile Da
Sistem apa fierbinte (ceai) Da
Sistem anticalcar Da


SPECIFICATII TEHNICE

Rezervor detasabil apa Da
Material rasnita Metalica

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.