Espressor automat Krups Evidence Eco-Design EA897B10, 1450W, pompa 15 bari, functie One-Touch-Cappuccino, rasnita metalica, 8 bauturi, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat Krups Evidence Eco-Design EA897B10, 1450W, pompa 15 bari, functie One-Touch-Cappuccino, rasnita metalica, 8 bauturi, negru de la KRUPS

Mai putin plastic, aroma perfecta de cafea

Espressorul automat Krups Evidence Eco-Design ofera o cafea cu o aroma desavarsita si un design confectionat din materiale prietenoase cu mediul inconjurator. Descopera procesului de preparare automatizat - parametrii optimizati si functia One-Touch Cappuccino prepara bauturile tale preferate in una sau doua cesti, toate acestea intr-un aparat performant, confectionat din plastic reciclat in proportie de 62%, aparatul fiind reciclabil in proportie de pana la 90%.

Espressorul automat Krups Evidence Eco-Design: Mai putin plastic, aroma perfecta de cafea

Descopera Krups Evidence Eco-Design, primul espressor automat ce combina aroma perfecta a cafelei si gradul ridicat de personalizare cu un design prietenos cu mediul inconjurator - pentru o cafea cu aroma desavarsita si un impact redus asupra mediului inconjurator. Evidence Eco-Design este confectionat din plastic reciclat in proportie de 62%*, cu un numar redus de componente pentru a reduce emisiile de CO2 si resursele necesare in timpul procesului de fabricare, aparatul fiind reciclabil in proportie de pana la 90%. Tehnologia Quattro Force optimizeaza fiecare pas al procesului de preparare pentru a obtine aroma si textura perfecta. Prepara una sau doua cesti de espresso in acelasi timp si foloseste functia One-Touch Cappuccino pentru a prepara pana la 2 cappuccino delicioase simultan cu o simpla apasare de buton. Savureaza 8 retete pe baza de cafea, simple sau cu lapte, si personalizati setarile prin interfata tactila usor de utilizat.

Savureaza o cafea de inalta calitate si aroma pe masura

Sistemul Krups Quattro Force optimizeaza fiecare pas al procesului de preparare pentru a obtine rezultate perfecte, ca si cum ai avea un barista chiar la tine acasa.

Gama variata de retete

Alege din varietatea de retete disponibile, printre care: espresso, ristretto, cappuccino, latte macchiato, si multe altele - cu un sistem ajustabil pentru bauturi lungi.

Cantitate de CO2 redusa

Pentru a minimiza impactul provocat de fabricarea produselor, in special emisiile de CO2, am optimizat designul componentelor, precum si numarul de piese, toate acestea fara a afecta calitatea rezultatelor.

Utilizare redusa a resurselor naturale

Plasticul reciclat folosit la confectionarea aparatului si cartonul reciclat folosit la ambalaj ne permite sa reducem aportul de resurse naturale utilizate si impactul asupra mediului inconjurator, asigurand in acelasi timp rezultate perfecte.

Un produs reciclabil, pentru limitarea deseurilor

Dupa ani de performante exceptionale, cand va veni vremea ca aparatul sa fie inlocuit, espressorul Krups poate fi reciclat in proportie de pana la 90%.

Interfata usor de utilizat

Interfata intuitiva ofera o experienta usoara de preparare a cafelei tale preferate - panoul de control oferind acces direct catre retete si parametrilor ajustabili.

Curatare si intretinere usoara

Aparatul va face toata treaba pentru tine. Sistemul Auto-Clean are nevoie de numai 3 tablete de curatare pe an - pentru un aparat perfect, cu o intretinere redusa fata de alte espressoare automate.

Sistem One -Touch Cappuccino

Prepara cappuccino si latte macchiato perfecte cu o simpla atingere datorita tehnologiei Milk Advanced. Aceasta poate prepara pana la 2 bauturi in acelasi timp.

Personalizeaza-ti bauturile

Espressorul ofera multe optiuni de personalizare a bauturilor tale: ajusteaza taria, cantitatea, adauga un extra shot de espresso si memoreaza pana la 2 retete favorite.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Automat
Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Cafea boabe
Tip bautura

Espresso

Espresso lung

Cappuccino

Latte macchiato

Apa fierbinte

Caffe Latte

Ristretto

Americano

Numar produse preparate 2
Sistem spumare lapte Automat
Trepte temperatura 3
Material carcasa Plastic
Material rasnita Metal
Functii

Oprire automata

Curatare automata

Tava de scurgere detasabila

Sistem economisire energie electrica

Setare temperatura

Setare cantitate cafea

Setare grad macinare

Inaltime ajustabila a duzei de cafea

Rasnita

Sistem Thermoblock

Sistem de memorare

Filtrarea apei

Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1450 W
Presiune pompa 15 bar
Capacitate rezervor apa 2.3 l
Capacitate compartiment cafea 260 g
Capacitate recipient reziduuri 10
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.