Espressor automat Krups Intuition Experience EA876D10, 17 retete, 4 profiluri de utilizatori, 4 trepte de tarie a cafelei, Negru/ argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.152,51 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 4.153,70 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 152.26 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EA876D10

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat Krups Intuition Experience EA876D10, 17 retete, 4 profiluri de utilizatori, 4 trepte de tarie a cafelei, Negru/ argintiu de la KRUPS

 

Experienta nelimitata a cafelei

Fie ca este un espresso perfect, un cappuccino spumos sau un frappé cu gheata, espressorul automat Krups Intuition Experience ofera bauturi pe baza de cafea si lapte ca un barista profesional in confortul locuintei tale. Ecranul tactil color si indicatorii luminosi te vor ghida printr-o experienta unica a preparatului cafelei tale favorite, in timp ce nivelul scazut de zgomot ofera un plus de confort in utilize. Cu peste 17 de retete de bauturi calde si reci, espressorul automat ofera pana la 4 trepte de intensitate si 4 profiluri de utilizatori pentru o personalizare avansata.

*testat Vs espressoare automate KRUPS

 

Espressorul automat Krups Intuition Experience: Descopera o experienta nelimitata a cafelei cu un aparat silentios

Obtine cu usurinta bauturi pe baza de cafea de inalta calitate datorita espressorului automat Krups Intuition Experience. Ecranul tactil color si indicatorii luminosi te vor ghida printr-o experienta unica de preparare a cafelei tale favorite. Cu un nivel scazut de zgomot, acest espressor elegant, confectionat din inox, ofera peste 20 de bauturi pe baza de cafea, calde si reci, la o simpla atingere, dar si o a 4-a treapta de intensitate si pana la 4 profiluri de utilizator pentru o personalizare avansata.

 

Savureaza-ti cafeaua in liniste

The quietest bean-to-cup coffee machine designed by KRUPS for pleasant coffee preparation that won't disturb the peace.

 

Experienta unica

The highly intuitive and immersive screen features a customizable smartphone-like design for drink selection and maintenance that couldn't be easier.

 

Varietate

Alege din cele 17 retete presetate ce ofera o bautura pe baza de cafea perfecta, exact la un barista.

 

Confectionat din inox

Espressorul este confectionat din inox premium cu finisaj periat, design ce se aplica de la tavita pentru picaturi pana la recipientul pentru cafea. Iluminatul cestii de cafea ofera un plus de eleganta, potrivit locuintei tale.

 

Bauturi pe baza de lapte cu o singura atingere

Prepara cappuccino si latte macchiato fara efort si la temperatura perfecta cu o singura atingere datorita sistemului One-touch-Cappuccino si a tehnologiei Advanced Milk.

 

Indicatori luminosi intuitivi

Sistemul de indicatori luminosi intuitivi te vor ghida printr-o experienta unica de preparare a cafelei de la A la Z, dar si intretinere.

 

Rezultate personalizate

Daca preferi cafeaua mai tare, noua treapta de intensitate ofera doza maxima de aroma, cu posibilitatea de a personaliza toate retetele dupa intensitate si cantitate.

 

Profiluri multiple

Memoreaza preferintele tuturor in materie de cafea cu pana la 4 profiluri personalizabile pentru acces rapid catre reteta preferata de cafea.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Automat
Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Cafea macinata, Cafea boabe
Tip bautura Cafea, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato, Caffe Latte, Espresso intenso, Macchiato
Numar produse preparate 2
Sistem spumare lapte Automat
Numar duze cafea 2
Trepte de macinare rasnita 5
Trepte temperatura 3
Tip display Touchscreen
Material carcasa Inox
Culoare Argintiu Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1550 W
Presiune pompa 15 bar
Capacitate rezervor apa 3 l
Capacitate compartiment cafea 250 mg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.