Espressor Nespresso CitiZ&Milk Cherry Red C122-EU-CR-NE, 19 bari, 1720 W, 1 l, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Espressor Nespresso CitiZ&Milk Cherry Red C122-EU-CR-NE, 19 bari, 1720 W, 1 l, Rosu de la Nespresso

Nespresso este un brand de lux, recunoscut in intreaga lume pentru calitatea exceptionala a cafelei si serviciile Clubului Nespresso.

Istoria brandului Nespresso a inceput in urma cu mai bine de 30 de ani cu o tehnologie revolutionara: ambalarea in portii individuale, in capsule, a cafelei de cea mai inalta calitate, odata prajita si macinata si realizarea unor espressoare ultraperformante de mici dimensiuni, astfel incat iubitorii de cafea sa poata prepara acasa, cu cea mai mare usurinta espresso sau lungo, aidoma celor preparate de cei mai iscusiti barista.

Sistemul creat de Nespresso a redefinit si revolutionat felul in care milioane de oameni se bucura de cafea in zilele noastre. Aceasta inovatie a modelat cultura mondiala a cafelei. Datorita inovatiei si inaltelor standarde de calitate, Nespresso a evoluat, de la a fi pionierul cafelei proaspat macinate ambulate in portii individuale catre brandul super premium de cafea apreciat de cei mai exigenti cunoscatori in ziua de astazi.

Capsulele de cafea Nespresso, disponibile prin intermediul Clubului Nespresso, contin cafea prajita si macinata obtinuta din cele mai bune boabe de cafea din lume, iar toate espressoarele Nespresso extrag cafeaua sub presiune de 19 bari.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Cu capsule
Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Capsule
Tip bautura Espresso Espresso lung Cappuccino Latte macchiato Spuma de lapte
Numar produse preparate 5
Sistem spumare lapte Automat
Numar duze cafea 1
Functii Oprire automata Programare intarziata Sistem economisire energie electrica Rezervor apa detasabil Setare nivel apa Sistem cappuccino Rezervor lapte detasabil
Accesorii incluse Tava detasabila Recipient colectare capsule utilizate Tava ajustabila
Culoare Rosu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1720 W
Presiune pompa 19 bar
Capacitate rezervor apa 1 l

DIMENSIUNI

Latime 21.9 cm
Adancime 27.8 cm
Inaltime 37.2 cm
Greutate 4.05 Kg
Lungime cablu 0.85 cm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.