deerma Aparat cu aburi HS300, 1000W, rezervor de apa 160ml, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
251,61 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 252,80 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 9.27 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HS300

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat cu aburi HS300, 1000W, rezervor de apa 160ml, Albastru de la deerma

 

Aburire pentru haine DEERMA HS300

H300 este un dispozitiv multifunctional care serveste atat ca fier de calcat, cat si ca fier de calcat. Baza este din fier, iar unghiul sau de inclinare poate fi reglat cu 180°, astfel incat sa o poti regla cu usurinta in functie de nevoile tale. In plus, se incalzeste in 35 de secunde, iar rezervorul sau de apa este de 160 ml, ceea ce va permite sa calcati mai multe articole de imbracaminte fara a fi nevoie sa-l umpleti.

 

2 IN 1

Deerma HS300 poate fi folosit ca un abur pentru a elimina rapid ridurile de pe haine. Il poti folosi si ca fier de calcat pentru a-ti calca bine hainele! Cu capul rotativ, il puteti ajusta cu usurinta la propriile nevoi si il puteti utiliza in siguranta cu manusile de protectie insotitoare.

 

OPERAREA EFICIENTA

Aparatul cu abur are un sistem de canal dublu, care dubleaza puterea aburului pentru o eficienta mai mare. Se incalzeste in 35 de secunde si ofera 1000 W de putere, astfel incat sa fii sigur ca hainele tale vor fi perfect netede in cel mai scurt timp!

 

PERSONALIZATI-L PENTRU PROPRIILE NEEVOI!

HS300 are doua moduri de functionare: in modul Inching, dispozitivul abureste numai cand apasati butonul, iar in modul Automatic, abureste continuu. Puteti alege cu usurinta intre moduri prin apasarea unui buton!

 

PROIECTARE ATENTA

HS300 este echipat cu o suprafata avansata de a treia generatie de 9964 mm². Pentru o utilizare mai buna, a fost indoit la 8°, iar eficienta ii este sporita si de cele 9 gauri de pe el, prin care aburul iese uniform. Si cu varful triunghiular, poti calca mai usor gulere si buzunare!

 

MULTIPLE OPTIUNI DE CALCAT

Un alt avantaj al HS300 este camera speciala de incalzire, care poate fi folosita in mai multe moduri. Puteti folosi functia cu un singur canal pentru a va usca hainele, dar daca doriti si sa scapati de riduri, puteti alege functia cu doua canale. De asemenea, este posibila calcarea uscata!

 

UTILIZARE SIGURANTA

Dispozitivul este conceput pentru a fi utilizat in siguranta. Aparatul cu aburi se opreste automat daca se supraincalzi, iar cablul sau lung asigura miscarea libera! In plus, rezervorul sau de apa functioneaza ca suport, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca talpile fierbinti ar putea distruge materialul.Setul include si o geanta de depozitare.

 

PERIE DE HAINE

Setul include si un fier de calcat la indemana, pe care il poti folosi pentru a indeparta firele de par si cutele de pe haine, dar il poti folosi si pentru a netezi materialul. Poti pune cu usurinta capul de perie pe vaporisul si da hainelor tale un aspect nou.

 

REZERVOR MARE DE APA

Rezervorul de apa are 160 ml, adica aprox. Este suficient pentru 9 minute de utilizare, iar daca se epuizeaza, il poti deconecta cu usurinta de la dispozitiv si il poti incarca. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la scurgeri! Aburitorul de haine distribuie uniform aburul si nu lasa pete pe haine.

 

Caracteristici:

  • Model: DEM-HS300
  • Tensiune: 220-240 V~
  • Frecventa: 50-60 Hz
  • Putere: 1000 W
  • Capacitate rezervor apa: 160 ml
  • Timp de incalzire: aprox. 35 de secunde
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.