Friteuza cu aer cald Deerma DEM-KZ130W, 1300W, Capacitate 5.5l, pana la 200 grade Celsius, 6 programe, Alb/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
384,38 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 385,57 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 14.13 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DEM-KZ130W

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Friteuza cu aer cald Deerma DEM-KZ130W, 1300W, Capacitate 5.5l, pana la 200 grade Celsius, 6 programe, Alb/Negru de la deerma

Unknown Image

Unknown Image

 

Friteuza cu aer cald Deerma DEM-KZ130W, 1300W, Capacitate 5.5l, pana la 200 grade Celsius, 6 programe, Alb/Negru

Deerma DEM-KZ130W este o friteuza fara grasimi, cu o capacitate mare de 5,5L, in care puteti pregati chiar si un pui intreg. Dispozitivul ofera 6 programe care au temperaturi si timpi de gatire selectati pentru tipul de mancare. De asemenea, le puteti schimba dupa bunul plac. Friteuza va permite sa vedeti intregul proces datorita sticlei incorporate - nu mai trebuie sa deschideti sau sa opriti dispozitivul pentru a verifica starea alimentelor. Un alt avantaj este programarea timpului automat de coacere cu pana la 24 de ore in avans.

Camera spatioasa

Friteuza fara ulei Deerma DEM-KZ130W va permite sa pregatiti un pui intreg, un peste intreg, doua fripturi, 8 aripi sau 4 cartofi dulci simultan. Economisiti mult timp la curatare si pregatire datorita DEM-KZ130W. Suprafata de gatit este un element separat, ceea ce o face foarte usor si rapid de curatat, astfel incat sa puteti petrece mai mult timp facand ceea ce va place.

Planificati-va masa in avans

Cu functia de programare a gatitului, puteti plasa toate ingredientele in dispozitiv dimineata si puteti seta ora pentru care vasul ar trebui sa fie gata. Dispozitivul va incepe sa functioneze corespunzator inainte de ora stabilita, permitandu-va sa va bucurati de o masa calda la timp. Planificati o intalnire? Si in acest caz, friteuza Deerma este perfecta - puneti toate ingredientele inauntru, setati timpul de petrecere si sunteti gata! Mancarurile delicioase vor fi gata sa manance cand doriti.

 

6 Programe diferite

Deerma DEM-KZ130W vine cu 6 programe predefinite cu temperaturi si timpi presetati pentru decongelare, prajire, cartofi prajiti, aripi, fructe de mare, fripturi si clatite, facilitand pregatirea mesei. Totul se face fara a adauga grasimi suplimentare, facilitand mentinerea unei diete delicioase. Doriti sa setati singuri parametri specifici? Nici o problema, distreaza-te experimentand in bucatarie!

Asigurarea sigurantei dvs.

Deerma DEM-KZ130W este o friteuza fara ulei de 1300W care foloseste aerul cald circulant intr-un circuit inchis pentru a va pregati o masa delicioasa. Pentru a va asigura siguranta, dispozitivul este echipat cu un control dinamic al temperaturii NTC si un maner pentru a proteja impotriva arsurilor, facandu-l si mai placut de utilizat. In plus, friteuza are butoane pentru schimbarea temperaturii, setarea timpului de intarziere pentru gatit, selectarea meniului si pornirea si oprirea acestuia.

Unknown Image

Pachetul contine

  • Friteuza aer cald
  • Tigaie
  • Manual utilizare
  • Certificat de garantie

Specificatii:

  • Brand: Deerma
  • Model: DEM-KZ130W
  • Putere nominala: 1300W
  • Tensiune nominala: 220–240V~
  • Frecventa: 50-60Hz
  • Capacitate maxima: 5.5L
  • Interval de temperatura: 80-200°C
  • Interval de timp: 1-60min
  • Dimensiuni: 63 x 281 x 330mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.