Joc Disney Illusion Island pentru Nintendo Switch

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
188,74 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.92 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

NSW-0598

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Joc Disney Illusion Island pentru Nintendo Switch de la Nintendo

 

Alaturati-va lui Mickey si prietenilor intr-o incercare de a explora misterioasa insula Monoth si de a recupera trei carti mistice pentru a salva lumea de la dezastru in Disney Illusion Island pentru Nintendo Switch!

 

Joaca in rolul lui Mickey si prietenii lui.

Alege personajul tau preferat si deblocheaza abilitati speciale in timp ce realizezi operatiuni de platforme de zbor inalt, rezolvi puzzle-uri distractive si infrunti batalii epice cu sefi.

 

Dezvaluie misterele Disney Illusion Island.

Alergati, inotati, balansati-va si sariti pe drum printr-o insula frumoasa, dar misterioasa, si descoperiti biome bogate, personaje interesante si secrete ascunse.

 

Distractie cu prietenii in cooperare cu 4 jucatori.

Joaca singur sau ia pana la trei prieteni pentru a salva insula Monoth intr-o canapea cooperativa pentru 4 jucatori. Faceti echipa cu prietenii si utilizati abilitati unice, cum ar fi Rope Drop, Leap Frog si o imbratisare care ofera inima.

 

Fii parte dintr-un desen animat autentic Mickey.

Experimentati o noua aventura Mickey & Friends cu animatie desenata manual, o partitura originala orchestrata si talente vocale autentice.

 

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.