Joc Detective Pikachu Returns pentru Nintendo Switch

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
237,77 lei
Pret 36 Rate Optimo: 8.72 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

NSW-0630

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Joc Detective Pikachu Returns pentru Nintendo Switch de la Nintendo

Rezolva misterele cu detectivul Pikachu plin de personalitate!

Dezvaluie o serie de mistere in orasul Ryme cu un Pikachu care vorbeste dur si iubitor de cafea si partenerul sau uman, Tim Goodman. Cand are loc un furt de bijuterii, cazul il pune pe acest mare duo de detectivi pe o cale plina de mister. De ce a disparut tatal lui Tim, Harry? Ce cauzeaza incidentele legate de Pokémon din jurul orasului Ryme? Raspundeti la aceste intrebari si la multe altele cautand indicii, investigand scene si folosind caietul de caz pentru a face deduceri.

Vorbeste direct cu Pokémon si foloseste-le abilitatile pentru a descoperi indicii

Ingrozitul detectiv Pikachu poate vorbi direct cu Pokémoni. Aflati mai multe despre caz si orasul Ryme in timp ce discutati cu Pokémonul local. Veti vedea o latura diferita a Pokémonului pe masura ce le descoperi personalitatile distincte. Unii dintre acesti Pokemon isi folosesc abilitatile speciale pentru a va ajuta investigatiile. Faceti o plimbare pe Growlithe pentru a urmari mirosurile folosind simtul sau ascutit al mirosului!



Investigati orasul Ryme, unde Pokemon si oamenii traiesc unul langa altul

Cautati indicii in orasul Ryme, unde Pokemon si oamenii traiesc si lucreaza cot la cot. Cu ajutorul Pokémonului si oamenilor orasului, Tim si partenerul sau vorbaret Pikachu rezolva mai multe cazuri. Investigati si deduceti ca duo-ul de detectivi, atat impreuna, cat si individual, in cautarea adevarului in acest joc de aventura cinematografica.

Ai nevoie de ajutor cu deducerile tale si cu progresul jocului? Daca va blocati vreodata in timpul investigatiei, il puteti consulta pe Pikachu pentru a obtine un indiciu. De asemenea, puteti activa un indicator de selectie corect atunci cand faceti deduceri sau in timp ce investigati o scena. Cu modul Story Jump, poti alege sa redai orice episod al povestii. Il puteti folosi pentru a reda episoadele pe care le-ati finalizat deja sau pentru a trece inainte la episoadele pe care nu le-ati jucat inca!

 

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.