Mop cu pulverizator Deerma Water Spray TB500, Rotire la 360 de grade, Rezervor 350ml, Laveta din microfibra, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mop cu pulverizator Deerma Water Spray TB500, Rotire la 360 de grade, Rezervor 350ml, Laveta din microfibra, Alb de la deerma

1. Cu ajutorul mopului cu pulverizator Derrma nu mai este necesar sa asteptati mult timp inainte ca podeaua sa se usuce. Acesta ofera cantitatea potrivita de apa din rezervor (aproximativ 2 ml/ per pulverizare) ce se va usca imediat dupa ce mopul a sters suprafata.
 
2. Zona larga de pulverizare 
Tija mopului poate fi reglata astfel incat zona de pulverizare sa ajunga la 95 cm. Avand o suprafata larga de curatare, formeaza o zona uniforma de pulverizare in forma de evantai, care ajuta la economisirea timpului petrecut curatand podeaua. 
 
3. Greutate redusa
Cantareste doar 0,75 kg, prin urmare poate fi ridicat cu usurinta. Il puteti folosi pentru a curata intreaga casa fara a obosi. De asemenea, rezervorul de apa are o capacitate de 0,35 l, iar cu o singura incarcare puteti curata o suprafata de 100 de metri patrati.
 
4. Laveta din microfibra
Laveta de mop din microfibra de carbon elimina stratul de murdarie, absoarbe stratul de apa si orice urme de praf. Acest mop este perfect pentru a elimina cu usurinta si rapid chiar si cele mai incapatanate pete de ulei sau murdarie din colturile greu accesibile.
 
5. Rotire la 360 de grade
Mopul dispune de functia de rotire la 360 de grade. Se poate intoarce in orice pozitie si va trece cu usurinta prin spatile mici si greu accesibile (ex: pe langa picioarele scaunelor, pe langa canapea, pat, coltare, etc).
 
6. Brat reglabil
Manerul mopului este realizat din plastic ABS si otel. Totodata, are o lungime reglabila de pana la 1,2 m. Acesta ofera o senzatie buna de prindere, are un rezervor de apa usor de umplut, iar lavetele din microfibra se pot inlocui intr-o singura secunda.
 
7. Detalii produs:

Tip produs: Mop cu pulverizator;
Giroscop: rotativ, la 360 de grade;
Scala: 1: 5;
Culoare: Alb;
Material mop: ABS;
Material laveta: Microfibra;
Material tija: Otel;
Capacitate rezervor: 350ml; 
Unghi de rotatie: 360º;
Lungime maxima: 120cm; 
Greutate: 1 kg;
Dimensiune: 12 x 9,5 x 65,8 cm.
 
8. Pachetul include:
1 × Mop Deerma Water Spray;
1 × Laveta din microfibra;
1 × Rezervor de apa;
1 × Manual de utilizare.

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.