Monitor LED BenQ GL2450HT 24 inch 5ms black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED BenQ GL2450HT 24 inch 5ms black de la BENQ

Sophisticated Harmony With Layering Design
Monitorul GL2450HT va ofera prin design-ul placut si util o imbinare perfecta intre utilitate si performanta, atat la birou cat si acasa.  Forma sa speciala precum si baza ovala a suportului ii ofera o eleganta desavarsita.
   
 
Height Adjustment Stand (HAS)
Suportul reglabil de inaltime va permite sa gasiti unghiurile de vizibilitate cele mai potrivite pentru a lucra confortabil, avand posibilitatea de a regla inaltimea, inclinatia, pivotul si pozitia verticala sau orizontala a ecranului.
 
 
Contrast dinamic de 12Mil:1 pentru adancime de culoare si definitie
GL2450HT ofera un contrast dinamic ultra-inalt de 12Mil:1 pentru a adauga astfel adancime de culoare, un negru mai adanc si detalii imaginilor complexe, sa poti vedea toate culorile, de la cele mai deschise la cele mai inchise. Este perfect pentru afisarea de imagini clare si cu miscari neintrerupte in filme sau jocurile de actiune.
 
   
Senseye Technology
Experimentati cele mai naturale culori oferite de Senseye 3 Visual Solution Human Vision Technology. Cu ajutorul celor 6 moduri de calibrare pre-definite, Senseye 3 ofera cea mai buna calitate pentru fiecare dintre modurile afisate: Standard, Filme, Jocuri, Foto, sRGB, Text si Eco - cu Modul Eco special gandit pentru a economisi energie dar si bani.
   
Experienta audiovizuala imbogatita cu difuzoare multimedia integrate
Fie ca asculti muzica sau te uiti la filmele favorite, doar daca pornesti si cele 2 difuzoare de 2W ai o experienta audiovizuala completa!
   
Economisiti energie pentru a va bucura de costuri mai scazute
Ecran eficient energetic ofera o reducere a consumului de curent cu 14.3% si in modul Eco poate ajunge la 39.3%.
   
Compatibil Windows 8 and Windows7
GL2450HT este certificat Windows 8 si Windows 7 si este pe deplin compatibil cu schema de culori a amblelor sisteme de operare. La conectarea monitorului GL2450HT la computerul tau, sistemul de operare Windows 8 sau Windows 7 il va recunoaste instantaneu, facand ca setarea si conectarea sa fie facuta fara niciun effort.
   
Eticheta ecoFACTS
EcoFACTS iti confirma cat de prietenoase pentru mediu sunt produsele BenQ. Un obiectiv principal al companiei BenQ este acela nu doar de a fi in concordanta pasiva cu  reglementarile de mediu ci si de a dezvolta activ produse prietenoase pentru natura si mediul inconjurator.
EcoFACTS dovedeste eforturile considerabile pe care compania BenQ le realizeaza in inlocuirea materialelor periculoase din produse, selectia materiilor prime, design-ul ambalajelor, consumul redus de energie precum si multe alte aspecte.
   
Calificat Energy Star
Monitorul GL2450HT indeplineste cerintele programului Energy STAR/Monitoare pentru computer  versiunea 6. Acum va puteti bucura de un consum al energiei redus ajutand Pamantul  sa arate frumos.

DISPLAY

Diagonala 24 inch
Tehnologie display LED
Tip rezolutie Full HD
Rezolutie optima 1920 x 1080
Aspect imagine 16:9
Timp de raspuns 5 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 170 / 160 grade
Contrast tipic 1000:1
Contrast dinamic 12000000:1

FACILITATI

Montare pe perete VESA 100 x 100 mm

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Home & Office
Culoare Negru
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      24
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      1000:1
    • Iluminare
      250 cd/mp
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
    • Conectori
      1 x DVI
      1 x VGA
      1 x Jack
      1 x Line-in

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.