BENQ Monitor LED 32" IPS Panel Professional CAD/CAM/Animation Monitor, 2560x1440

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED 32" IPS Panel Professional CAD/CAM/Animation Monitor, 2560x1440 de la BENQ

Ecran mare cu rezolutie inalta

 


O rezolutie de 2560x1440 WQHD si spatiu suplimentar de lucru presupune derulari mai putine pentru a mari sau micsora imaginea. Incepeti sa utilizati acum monitorul BenQ CAD/CAM si veti imbunatati considerabil eficienta muncii dumneavoastra!

   

Modul CAD/CAM pentru proiectare precisa   


Modul unic CAD/CAM este special conceput sa imbunatateasca eficienta muncii si sa reduca oboseala ochilor pentru toti utilizatorii de CAD/CAM. Prin realizarea unui contrast mai mare al culorilor, fiecare linie afisata va fi mai usor de distins. Cu monitoarele BenQ CAD/CAM nu veti mai scapa nicio linie in proiectele dumneavoastra.

Standard CAD/CAM Mode
   

Animation Mode (Modul animatie) 

 


Pentru a distinge clar texturile detaliate din zonele cele mai intunecate, BenQ a dezvoltat Animation Mode (Modul Animatie) care imbunatateste luminozitatea in zonele intunecate fara sa expuna prea mult zonele luminate. Cu zece niveluri de luminozitate, Animation Mode (Modul Animatie) asigura confortul si libertatea pe care fiecare designer o va primi cu bratele deschise.

   

Monitor cu o gama de culori superbe, unghi larg de vizualizare si sRGB de 100%

 


Datorita tehnologiei avansate a ecranului de la BenQ, cu acoperire 100% sRGB, fiecare culoare este afisata cu cea mai fina precizie in fiecare detaliu si din orice unghi de vizualizare posibil. Obtineti si impartasiti o experienta de vizionare profesionala.

   

Rotire ecran si partitionare desktop cu Softul Display Pilot


Functia de Auto Pivotare detecteaza rotatia monitorului si roteste automat continutul afisat. Toate feresterele vor fi egal impartite si afisate pe ecran cand veti apasa iconita Desktop Partition (Partitionare desktop), care va permite sa comparati toate desenele doar printr-un simplu clic. In plus, puteti preseta moduri diferite de imagini pentru fiecare software utilizat frecvent. Display Pilot va comuta automat in modul dumneavoastra preferat de imagine in scenarii diferite ale utilizatorului.

   

Telecomanda OSD - Vizualizare instatanee a modificarilor


Dispozitivul unic de control andocat in standul fiecarui monitor BL3200PT  acceseaza de la distanta meniul OSD. Cele trei taste presetate va permit comutarea rapida intre: 1. Modul sRGB, 2. Modul CAD/CAM, 3. Modul Low Blue Light (Lumina albastra redusa), sau va permite sa alocati propriile moduri de afisare asigurand flexibilitate absoluta pentru utilizator.

   

Design ergonomic atractiv

 


De obicei, monitoarele cu ecran mare ocupa un spatiu considerabil pe suprafata de lucru. BL 3200 este proiectat pentru a economisii cat mai mult spatiu de lucru posibil. Stuctura compacta a suportului permite ecranului sa stea pe marginea biroului si sa mareasca spatiul de lucru dar si confortul dumneavoastra.

   

Porturi I/O pe laterala 

 


Porturile I/O de pe laterala ecranului va ajuta sa afisati mai usor tot continutul de care aveti nevoie intr-un singur loc. Cele doua porturi USB 3.0 si cititorul de card SD asigura transmisii super rapide de date.

   

Rama ingusta pentru alarurarea a doua monitoare 


Marginea ingusta face ca monitorul sa arate mai bine si mai mare. Intr-o setare de tip multi-disply cu doua sau mai multe monitoare, marginea ingusta va ajuta sa va largiti spatiul de lucru.

   

Monitor ergonomic – HAS


O gama bogata de reglaje ale monitorului - inaltime, inclinare, pivotare, aplecare - va creeaza un loc de lucru unic, ce se potriveste perfect inaltimii si obiceiurilor dumneavoastra de vizualizare,  cu o variatie a inaltimii de 150mm, intre partea de jos a ecranului si baza.

   

Flicker-free (Fara palpairi) 


Tehnologia Flicker-free elimina palpairile imaginii la toate nivelurile de luminozitate si reduce eficient oboseala ochilor. Ecranele conventionale LCD isi schimba imaginile pe ecran de 200 de ori pe secunda. Este posibil ca ochii dumneavoastra sa nu sesizeze fluctuatiile, insa le simt cu certitudine. Protejati-va ochii de fluctuatii trecand la un monitor CAD/CAM si permiteti ochilor sa depuna mai putin efort in timp ce dumneavoastra lucrati la proiectele CAD/CAM.

   

Modul Low Blue Light (lumina albastra redusa)


Fiecare monitor produce o deformare a spectrului luminii albastre, fapt care reprezinta una dintre cauzele importante ale vatamarii si oboselii ochilor, ale migrenelor si ale tulburarilor de somn. Tehnologia unica Low Blue Light de la BenQ este realizata pentru a face fata la problemele cotidiene provocate de expunerea la lumina albastra si face posibila petrecerea sanatoasa a timpului  in fata calculatorului. Comutati pe unul dintre cele patru moduri presetate Low Blue Light, folosind tasta OSD (Multimedia – reducere de 30%, Web-surfing (Navigare pe internet) – reducere de 50%, Office (Birou) – reducere de 60%, Reading (Citire) – reducere de 70%) si rasplatiti-va ochii fara a pierde din placerea vizuala.

   

Senzor pentru protectia ochilor 


Nivelul luminii ambientale este detectat automat pentru a ajuta monitorul sa regleze luminozitatea imaginii afisate pe parcursul zilei  pentru claritate optimizata si vizualizare confortabila.
• Ecranul monitorului se lumineaza automat in conditii de iluminat puternic sau in conditii de ambient cu lumina puternica.
• Ecranul monitorului se intuneca automat in conditii de iluminat slab sau in conditii de ambient cu lumina slaba.
Functia Smart Reminder (temporizator) va  aduce aminte ca la intervale prestate de 20, 40, 60 sau 100 de minute sa va relaxati ochii, ridicandu-va ochii din monitor.

Ecranul monitorului se lumineaza automat in conditii de iluminat puternic sau in conditii de ambient cu lumina puternica. Ecranul monitorului se intuneca automat in conditii de iluminat slab sau in conditii de ambient cu lumina slaba.

DISPLAY

Diagonala 32 inch
Tehnologie display AMVA+
Tip rezolutie QHD
Rezolutie optima 2560 x 1440
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 16:9
Format ecran Wide
Luminozitate 300 cd/m²
Timp de raspuns 4 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast tipic 3000:1
Dimensiune punct 0.276 mm
Rata de refresh orizontala 30 - 83 kHz
Rata de refresh verticala 56 - 76 Hz
Numar culori 1.07 miliarde

FACILITATI

Functii speciale Difuzoare Ergonomie
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Tehnologii Senseye® Flicker-Free Low blue light
Continut pachet Cablu alimentare Manual de utilizare Cablu VGA Cablu DVI Cablu Display port Cablu HDMI Cablu USB 3.0

CONECTIVITATE

Porturi video 1 x VGA 1 x DVI 1 x DisplayPort (version 1.2) 1 x HDMI
Porturi audio 1 x Casti
Data ports 2 x USB 2.0 2 x USB 3.0

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Profesional
Putere consumata 97 W
Standarde Energy Star 6.0 TCO 06
Culoare Negru
Greutate 13 Kg
Lungime 740.28 mm
Latime 232.48 mm
Inaltime 490.16 mm

ERGONOMIE

Rotire 90°
Inclinare 5° - 20°
Pivotare 45° - 45°
Inaltime ajustabila 150 mm
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      32
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      4
    • Contrast
      3000:1
    • Iluminare
      300 cd/mp
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x DisplayPort
    • Conectori
      1 x DVI
      1 x VGA
      1 x Jack
      2 x USB 2.0
      2 x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.