Aparat de gatit multifunctional Cook4me Touch, 13 programe de gatire, aplicatie dedicata Tefal, pana la 6 persoane negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.230,94 lei
Pret 36 Rate Optimo: 81.78 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CY912831

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de gatit multifunctional Cook4me Touch, 13 programe de gatire, aplicatie dedicata Tefal, pana la 6 persoane negru de la Tefal

Inspiratie nelimitata

Descopera sesiunile de gatit usoare, rapide si inspirate datorita aparatului de gatit multifunctional Tefal Cook4Me Touch cu conexiune WiFi. Nu vei mai avea nevoie de carte de retete sau calculator pentru a cauta retete noi pe care sa le gatesti: retetele nelimitate si ecranul tactil cu pozitie ajustabila te vor ghida pas cu pas alaturi de imagini si videouri. Cook4Me Touch va avea grija de tot precesul de gatire pentru tine! Economiseste timp cu sute de retete gata in mai putin de 10 minute, filtre simple pentru a gasi reteta dorita si functie de cautare in functie de ingredientele pe care le ai in frigider.

 

Aparatul de gatit multifunctional Tefal Cook4Me Touch: Gateste retete nelimitate rapid si simplu, pas cu pas

Aparatul de gatit multifunctional Tefal Cook4Me Touch te va ghida pas cu pas alaturi de imagini si videouri specifice retetei pe care vrei sa o prepari. Prepara retete nelimitate datorita conectivitatii WiFi, filtrelor si posibilitatii de a cauta retete in functie de ingredientele pe care le ai in casa. Economiseste mai mult timp ca niciodata! Prepara sute de retete in mai putin de 10 minute, in timp ce 13 programe de gatit iti stau la dispozitie pentru diversitate. Vasul de gatit este compatibil cu masina de spalat vase pentru o curatare usoara, in timp ce aplicatia gratuita ofera acces rapid catre retete de oriunde.

Inspiratie nelimitata

Lasa-te inspirat de o varietate de retete disponibile direct in aparat prin intermediul WiFi-ului.

   

Economiseste pana la 80% energie electrica*

Gateste toate alimentele preferate folosind multicookerele cu gatire sub presiune de la Tefal si economiseste pana la 80% energie electrica*.

*vs gatirea traditionala. Test efectuat in 2022 pe cartofi.

   

Gateste usor

Urmareste instructiunile pas cu pas cu ajutorul imaginilor si videourilor direct pe ecranul tactil ajustabil pentru sesiuni de gatit usoare si rezultate perfecte de fiecare data.

   

Gateste rapid

Descopera 100 de retete gata in mai putin de 10 minute, ideale pentru atunci cand ai timp limitat pentru gatit.

   

Economiseste timp

Cook4Me Touch va gestiona procesul de gatire pentru tine, eliberand automat presiunea si pastrand mancarea la cald pana in momentul servirii.

   

13 moduri de gatire

Gatire sub presiune (retete rapide), gatire la abur (legume), fierbere (risotto), gatire lenta (carnuri, tocanite) si reincalzire.

   

Aplicatie exclusiva Tefal*

Lasa-te inspirat, creeaza-ti propria carte de retete, monitorizeaza procesul de gatire de la distanta si impartaseste sfaturi cu restul comunitatii, toate acestea prin intermediul aplicatiei*.

*disponibila in App Store pentru iPad 3/iPad mini, iPhone 4S si mai noi. Disponibil in Google Play pentru Android 4.3 si mai noi

   

Cook4Me Touch - partenerul perfect

In cautare de retete pentru 2, 4 sau 6 persoane? Aperitiv, fel principal, desert? Gata in 5, 10, 15 minute?...  Cautarea este simpla si rapida, Cook4Me va avea intotdeauna retete pe placul tau. Indica-i ingredientele pe care le ai in frigider si acesta va gasi o varietate de retete corespunzatoare.

   

Usor de curatat

Vasul de gatit este compatibil cu masina de spalat vase pentru o curatare usoara.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip Slow cooker
Utilizare Rezidential
Capacitate 6 l
Numar programe 13
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Aparat de gatit

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1345 W 1600 W
Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.