Oala sub presiune electrica Tefal Turbo Cuisine & Fry CY778830, 1200W, Tehnologie Spherical Bowl, capacitate 5 L, pastrare la cald, invelis antiaderent, negru & gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.382,56 lei
Pret 36 Rate Optimo: 50.68 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CY778830

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Oala sub presiune electrica Tefal Turbo Cuisine & Fry CY778830, 1200W, Tehnologie Spherical Bowl, capacitate 5 L, pastrare la cald, invelis antiaderent, negru & gri de la Tefal

 

O rotire de buton, mii de retete delicioase & crocante, gatite sanatos!

 

Mai mult decat un simplu produs - o experienta exceptionala! Descopera aparatul de gatit multifunctional Tefal Turbo Cuisine & Fry cu capac pentru gatit cu aer cald. Savureaza retete nelimitate - de la tocanite fragede, pline de aroma la cartofi prajiti crocanti. Rapid, usor si delicios, in fiecare zi, datorita tehnologiei exclusive Tefal Spherical Bowl ce garanteaza retete suculente, in timp ce tehnologia Extra Crisp Air-Fry ofera preparate crocante si perfect rumenite.

 

Aparatul de gatit multifunctional Tefal Turbo Cuisine & Fry: Gatire sub presiune, la aer cald si multe altele - toate intr-un singur aparat

 

Descopera noul tau partener pentru sesiuni de gatit perfecte: aparatul de gatit multifunctional Tefal Turbo Cuisine & Fry! Acest multicooker exceptional si capac pentru gatit cu aer cald ofera pachetul ideal pentru a prepara o varietate de retete sanatoase cu o simpla rotire de buton. Descopera retete nelimitate, de la cartofi prajiti crocanti la fripturi si multe altele. Foloseste multicookerul Turbo Cuisine pe post de aparat de gatit sub presiune pentru a obtine rezultate perfecte de pana la 3X mai rapid* - toate acestea fara a fi necesara monitorizarea procesului de gatire.

 

Posibilitati nelimitate

 

Un aparat multifunctional ce le face pe toate, de la cartofi prajiti crocanti la fripturi, legume gratinate, tocanite delicioase, chiar si retete gatite la abur.

   

Economiseste pana la 80% energie electrica*

 

Gateste toate alimentele preferate folosind multicookerele cu gatire sub presiune de la Tefal si economiseste pana la 80% energie electrica*.

*vs gatirea traditionala. Test efectuat in 2022 pe cartofi.

   

Preparate fragede si suculente pline de aroma

 

Tehnologia exclusiva Tefal Spherical Bowl cu o suprafata mare de gatire, difuzie optima a caldurii, este secretul pentru retete delicioase in fiecare zi.

   

Extra crocant si sanatos

 

Savureaza preparate crocante si perfect rumenite gatite in mod sanatos - cu o cantitate foarte mica de ulei - datorita capacului detasabil pentru gatire cu aer cald Extra Crisp Air-Fry.

   

Gatire fara monitorizare

 

Gateste pana la 3X mai rapid* datorita modului de gatire sub presiune si fara monitorizare - ideal pentru a petrece mai mult timp cu familia.

*comparativ cu o tigaie traditionala folosind plita pe gaz sau electrica.

   

Retete pentru inspiratie nelimitata

 

Pentru o viata mai usoara si mai simpla in fiecare zi, descopera retete delicioase online sau direct in cartea de retete din pachet.

   

Panou de control prietenos cu utilizatorul

 

Pentru o utilizare usoara si fara efort, panoul de control este compus dintr-un singur buton rotativ si un ecran tactil pentru capacul pentru gatire cu aer cald.

   

Usor de curatat

 

Bolul cu invelis antiaderent de inalta calitate si capacul detasabil pentru gatire cu aer cald sunt usor de curatat dupa fiecare utilizare.

   

Confort si siguranta

 

Butonul pentru eliberare a aburului iti permite sa eliberezi presiunea din aparat fara a intra in contact cu aburului pentru un plus de confort in utilizare.

Versatilitate: multicooker 15 in 1

Turbo Cuisine & Fry are 15 programe automate: 10 programe folosind capacul standard si alte 5 programe folosind capacul crispy.

 

Utilizeaza capacul standard Turbo Cuisine pentru a gati cu presiune mancaruri de pana la 3 ori mai repede, pentru a gati lent tocanite suculente, pentru a gati la abur peste sau pentru a prepara supe incalzite, iaurt cremos si multe altele.

 

Foloseste capacul Turbo Crisp pentru a gati cu aer cald: pentru a praji pui, cartofi, pentru prepara carne frageda sau sau chiar sa gatesti prajituri gustoase.

Doua capace incluse in pachet

Produsul vine in pachet cu capacul clasic care te ajuta sa gatesti sub presiune si nu numai. Suplimentar acestuia, Turbo Cuisine and Fry dispune si de capacul cu functie de gatire cu aer cald care te ajuta sa prepare retete crocante, cu foarte putin ulei.

 

Capacitate de gatire XXL

Multicookerul cu functie de gatire cu aer cald are o capacitate mare, de 7,6 L (totala) si 5 L (utila), poti prepara pana la 8 portii dintr-o singura sesiune de gatit.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip Sub presiune
Utilizare Rezidential
Capacitate 5 l
Functii

Oprire automata

Start intarziat

Mentinere la cald

Numar programe 10
Culoare Negru Gri
Continut pachet

1 x Bol

1 x Oala sub presiune Spatula

1 x recipient pentru dozare

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1200 W
Tip panou de comanda Digital

DIMENSIUNI

Latime 34.5 cm
Inaltime

35.8 cm

39.5 cm

Lungime 37.5 cm
Lungime cablu 0.95 m
Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.