BaByliss Perie rotativa BeLiss 2736E, 1000W, Ionizare, 4 Accesorii, 2 Setari temperatura/viteza, Violet

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Perie rotativa BeLiss 2736E, 1000W, Ionizare, 4 Accesorii, 2 Setari temperatura/viteza, Violet de la BaByliss

Cu 2 setari de temperatura si cu functie ionica, BaByliss Beliss Brushing 1000 reduce electrizarea parului si il netezeste pentru a fi usor de gestionat, stralucitor si matasos.

O solutie ideala pentru a-ti putea aranja singura parul, intr-un mod cat mai rapid si mai usor cu putinta, fara a mai fi nevoita sa pierzi timp pe drumul spre coafor . Daca preferi sa te aranjezi singura, acasa, cu ajutorul perei rotative o poti face foarte usor.

Peria rotativa BaByliss Beliss Brushing 1000 dispune de numeroase accesorii care iti pot indrepta parul, il pot finisa sau ondula dupa caz. Cu ajutorul ei ne putem coafa singure parul imediat dupa spalarea lui, inlocuind clasicul uscator de par aceasta iti permite simultan uscarea si aranjarea parului, fie ca il dorim intins, ondulat sau cu suvite razvratite.

SPECIFICATII TEHNICE COMPLETE

 

Accesorii Cap rotativ ceramic 50mm cu peri naturali, Cap finisare 20mm cu peri naturali, Cap pentru intins parul cu dinti ceramici, Cap cu duza ingusta

Filtru Filtru detasabil

Putere 1000W

Tehnologie Tehnologie pe baza de ioni

Jet de aer Functie aer rece

Tip aparat Perie rotativa

Trepte de temperatura 2 trepte de temperatura

Husa Borseta pentru depozitare

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.