Placa de par cu aburi BaByliss ST492E 2in1 Steam Straight

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
318,46 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 319,65 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 11.72 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ST492E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de par cu aburi BaByliss ST492E 2in1 Steam Straight de la BaByliss

Alege placa de par 2in1 Steam Straight ST492E daca vrei sa indrepti parul perfect si sa obtii rapid bucle, cu acelasi produs!
Folosind puterea aburului, coafezi si aranjezi parul fara a-l degrada. In plus, aburii degajati ofera rezultate mai rapide, asigurand in acelasi timp un plus de stralucire si de hidratare.
Placile late de 39 de mm sunt prevazute cu invelis Ceramic, iar sistemul de incalzire Advanced Ceramics ™ mentine temperatura constanta, pentru ca parul tau sa ramana sanatos si stralucitor! Si daca te grabesti si vrei sa fii gata cat mai repede, te vei bucura sa afli ca placa Steam Straight ST492E este gata de utilizare in doar 20 de secunde.

Indiferent de tipul de par, cu placa Steam Straight vei putea alege o treapta de temperatura potrivita.
Cele 5 trepte de temperatura, de la 150 ° C la 230 ° C sunt adaptate tuturor tipurilor de par. Asadar, daca ai parul vopsit sau subtire, alege treptele mai joase de temperatura. In schimb, daca ai parul des si firul mai gros, poti incerca diferite stiluri  de coafare cu temperaturile mai ridicate.
Pentru mai multa libertate in timpul utilizarii, placa de par 2in1 Steam Straight ST492E este prevazuta cu un cablu rotativ cu o lungime de 2.5 metri.

Placa de par Steam Straight are un varf rece, pentru ca tu sa te protejezi in timpul utilizarii. De asemenea, dispune de sistemul inteligent cu oprire automata, Auto Shutff Off.
Astfel, placa nu mai emite caldura si se opreste imediat dupa utilizare. Pentru a putea depozita placa de par pe mobilier, fara griji, in timpul sau dupa utilizare, ai la dispozitie si un pad termorezistent.
Incearca si tu inovatia BaByliss!

In timpul sau la finalul utilizarii, depoziteaza placa de par preferata pe aceasta husa termorezistenta, fara a afecta mobilierul.
   
Ai la alegere 5 trepte de temperatura, de la 150° C,  la 170° C, 190 ° C, 210 ° C si 230 ° C. Tot ce trebuie sa faci pentru a selecta nivelul potrivit tipului tau de de par este sa apesi pe butonul „+” sau „-”. Pentru a activa functia de aburi, apasa pe buton si placa de par Steam Straight ST492E va incepe sa elibereze aburul.
   
Pieptenele este un accesoriu detasabil, foarte util atunci cand doresti sa iti indrepti parul perfect si usor, dintr-o singura miscare. Iar daca doresti bucle hidratate si stralucitoare, tot ce trebuie sa faci este sa infasori suvitele de par in jurul suprafetei rotunde si te bucuri rapid de rezultate ca la salon! Poti activa oricand functia de aburi, dintr-o singura apasare pe buton.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Par uscat Par umed
Destinat pentru Indreptare
Material invelis Ceramica
Trepte temperatura 5
Functii

Control temperatura

Oprire automata

Continut pachet

1 x Placa indreptat parul

1 x placa de par cu aburi

1 x husa termorezistenta

Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Temperatura maxima 230 C
Lungime cablu 2.5 m

DIMENSIUNI

Latime placi 39 mm
Greutate 399 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.