Placa de indreptat parul Philips HP8374/00, senzor Moisture Protect, placi titan, ioni, 200°C, 3 setari de temperatura, Alb/Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Placa de indreptat parul Philips HP8374/00, senzor Moisture Protect, placi titan, ioni, 200°C, 3 setari de temperatura, Alb/Roz de la Philips

Placa de indreptat parul Philips HP8374/00, senzor Moisture Protect, placi titan, ioni, 200°C, 3 setari de temperatura, Alb/Roz
 
 
Senzorul MoistureProtect de la Philips

Senzorul MoistureProtect masoara in timp real nivelul de umiditate a parului si adapteaza automat temperatura la nivelul optim, pastrand hidratarea naturala a firului de par.

Rezultatele demonstreaza o protectie a hidratarii de pana la 85% dupa doar 5 minute, in cazul uscatorului cu MoistureProtect.
 
De ce este important sa pastram hidratarea parului?

Parul hidratat este mai puternic si mai flexibil. Graficul de mai jos ilustreaza comparatia dintre parul cu mai multa umiditate (100% RH – umiditate relativa) si parul cu o umiditate mai scazuta (55% RH), dovedind ca primul caz rezista mai mult in fata stresului si nu se rupe / deterioreaza la fel de usor.

Tehnologia MoistureProtect de la Philips ajuta la pastrarea umiditatii in firul de par prevenind supra-uscarea si deteriorarea cuticulelor.
Ingrijire cu ioni pentru par stralucitor, matasos si drept

Ionii negativi elimina incarcarea statica, trateaza parul si netezesc cuticulele parului pentru a intensifica stralucirea acestuia. Rezultatul este un par neted, stralucitor si drept.
   
Placi acoperite cu titan pentru indreptare rapida si uniform

Placi profesionale acoperite cu titan pentru cea mai buna conductivitate termica. Acest material superior pentru placi este robust, rezistent si transfera caldura rapid, ceea ce duce la o indreptare rapida.
   
Afisaj LED digital pentru control usor

Configureaza si controleaza cu usurinta setarile de caldura si de viteza pentru a crea coafura perfecta. Alege dintre 3 setari de temperatura (200 - 175 - 150 °C) care actioneaza impreuna cu senzorul pentru a asigura indreptarea parului mereu la cea mai buna temperatura pentru tipul tau de par.
   
Incalzire rapida in 15 secunde

Element de incalzire de inalta performanta, cu incalzire rapida, in doar 15 secunde.
   
Placi fine pentru coafare delicata

Placile mobile se adapteaza pentru a regla presiunea pe par. Aceasta protejeaza parul impotriva deteriorarii si reduce posibilitatea ruperii acestuia.


CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Par uscat
Destinat pentru Indreptare
Material invelis Titan
Trepte temperatura 3
Functii Afisaj digital Oprire automata Ionizare Cablu rotativ
Tehnologie MoistureProtect
Continut pachet 1 x Husa 1 x Placa de indreptat parul
Culoare Alb/Roz

SPECIFICATII TEHNICE

Temperatura maxima 200 C
Timp maxim de incalzire 15 s
Tensiune alimentare 110 V 240 V
Lungime cablu 2 m
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.