Placa de indreptat parul Remington Wet2Straight S7350, Placi late, Invelis ceramic cu Ulei de Argan si Vitamina E, 150-235ºC, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
216,93 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 218,12 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 8 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

S7350

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de indreptat parul Remington Wet2Straight S7350, Placi late, Invelis ceramic cu Ulei de Argan si Vitamina E, 150-235ºC, Albastru de la Remington

Placa de indreptat parul Remington Wet2Straight S7350, Placi late, Invelis ceramic cu Ulei de Argan si Vitamina E, 150-235ºC, Albastru

 

 

Un must-have multifunctional, Placa Lata de Indreptat Parul Wet2Straight te poate ajuta sa economisesti timp pretios din rutina ta de coafare.

E simplu - trebuie doar sa isi usuci parul cu un prosop, apoi sa lasi placa de indreptat sa faca restul. Esti gata sa iesi pe usa imediat dupa ce iesi din dus - nu mai este nevoie sa iti usuci parul cu un uscator. In plus, eliminand nevoia unui uscator de par, aceasta este ideala atunci cand calatoresti.

Utilizata asemanator cu o placa de par standard, placile incalzite vaporizeaza excesul de apa prin orificii concepute special, uscand si indreptand parul in acelasi timp.

Placile flexibile extra late iti permit sa indrepti mai mult par dintr-o singura trecere si asigura o presare uniforma in timp ce te coafezi, eliminand si agatarea parului. Placile late sunt ideale pentru persoanele cu parul mai des si cu firul mai gros, ele captand si mai multe suvite prin fiecare trecere, asigurand rezultate rapide fara sa compromita eficienta.

Placile cu invelis ceramic avansat au microparticule care ajuta la eliminarea efectului static si a firelor razlete de par, lasand in urma un par drept cu aspect sanatos.

Avand o incalzire rapida in doar 15 secunde si 10 setari de temperatura, iti poti personaliza coafarea selectand temperatura ideala pentru parul tau. Functia de temperatura inalta iti ofera putin ajutor atunci cand ai nevoie - de ce sa nu economisesti timp, obtinand in acelasi timp parul drept, stralucitor si cu aspect sanatos pe care ti-l doresti?

Unknown Image

Placi extra late ce simplifica indreptarea parului des, incretit sau cu cel cu o lungime mai mare

Cu ajutorul placilor extra late poti indreapta mai mult par cu fiecare trecere. Fie ca te lupti cu un par des sau foarte lung, acest aparat te va ajuta sa obtii un par neted si stralucitor, de fiecare data.

Unknown Image

Microparticulele din invelisul ceramic avansat ajuta la mentinerea unui par matasos, neted si stralucitor

Multumita invelisului ceramic avansat al placilor cu microparticule ce contin ulei de Argan Marocan si Vitamina E, parul tau va fi ingrijit cu fiecare trecere - oferindu-ti parul stralucitor si matasos pe care ti l-ai dorit intotdeauna.

  • Placi cu invelis ceramic avansat cu microparticule ce contin Ulei de Argan Marocan si Vitamina E.
  • Ecran digital cu 10 setari de temperatura intre 150°C si 235°C.
  • Incalzire rapida in 15 secunde.
  • Placi flexibile ce ofera o presare uniforma a parului.
  • Funtie de temperatura inalta.
  • Functie de blocare a temperaturii.
  • Oprire automata dupa 60 de minute.
  • Sistem de blocare a placilor pentru depozitare.
  • Husa termorezistenta.
  • Voltaj universal.
  • Cablu rasucibil.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.