Remington Placa de indreptat parul Air Plates S7412, 230 grade, invelis ceramic, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Placa de indreptat parul Air Plates S7412, 230 grade, invelis ceramic, alb de la Remington

Indreapta-ti fiecare suvita de par cu ajutorul ultimei noastre inovatii, prima in lume. Placa noastra de indeptat parul Air Plates are un sistem unic de placi suspendate care se misca liber impreuna cu parul tau, pentru a oferi un contact maxim cu fiecare trecere. Tehnologia rece la atingere din design-ul nostru revolutionar indeparteaza caldura din exteriorul carcasei, permitandu-ti sa pui mana deasupra placilor, oferind control si rezultate imbunatatite.

Avand de 10x mai multa ceramica*, placile cu microparticule luxoase din titan negru vor aluneca cu usurinta prin parul tau, oferind un finisaj neted si delicat care dureaza.

In doar 15 secunde, Air Plates este gata sa infrunte orice tip de par. Avand 5 setari de temperatura, intre 150° – 230°, poti sa alegi temperatura optima pentru tine.

*In comparatie cu o placa de indreptat parul Remington standard

Primele placi suspendate din lume

De la prima utilizare a Air Plates vei observa rezultatele oferite de primele placi suspendate din lume, care se ajusteaza odata cu fiecare trecere prin par, oferindu-ti mai mult control si o acoperire mai buna. Ele aluneca cu usurinta de la radacina la varf, ajutandu-te sa obtii rezultate mai rapide si mai eficiciente.

Carcasa rece la atingere

Carcasa noastra rece la atingere este posibila datorita placilor noastre suspendate. Ele nu ating carcasa exterioara, facand-o mai rece la atingere. Astfel poti prinde partea de sus a placii de indreptat parul pentru a avea un control total in timpul coafarii. Pentru o usurinta si mai mare, o poti prinde cu ambele maini in timp ce iti ondulezi parul. Carcasa mai rece ajuta buclele sa se fixeze atunci cand folosesti placa pentru a iti ondula parul.
 
 
 
Caracteristici generale
 
Temperatura maxima (C): 230
Reglaj temperatura: Da
Timp de incalzire: 15 secunde
Tip invelis: Ceramic/Titan
Oprire automata: Da
Utilizare: Uscat
Control temperatura: Da, 5 trepte
Functii si programe: Functie de blocare a temperaturii
Tehnologie cu carcasa rece la atingere
Sistem placi suspendate
Reglaj temperatura: 150-230 grade C
Varfuri reci
Husa: Nu
Lungime cablu: 1.8 m
Culoare: Alb
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.