Rowenta Placa de intins parul Express Liss SF4012F0, Keratin & Tourmaline, placi flotante, 230C, ccran LED, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Placa de intins parul Express Liss SF4012F0, Keratin & Tourmaline, placi flotante, 230C, ccran LED, negru de la Rowenta

Stralucire de invidiat
Invelisul exclusiv keratin & tourmaline combina cheratina, proteina esentiala a firului de par, responsabila pentru rezistenta si elasticitate, cu turmalina, ce emite ioni in mod natural, intensificand stralucirea si efectul antistatic pentru un par superb cu o stralucire de invidiat.

Indreptare eficienta a parului uscat sau umed, cu stralucire radianta in cel mai scurt timp
Cu express liss te bucuri de fiecare data de coafuri perfecte, ca la salon!
Acesta placa pentru par asigura rezultate impecabile, atat pe parul umed, cat si pe parul uscat. Invelisul cu keratina si turmalina minimizeaza electrizarea pentru un par mai stralucitor, mai neted si mai usor de coafat, iar setarile precise de temperatura (de la 130°c pana la 230°c) iti ofera control deplin in timpul procesului de stilizare a parului. Express liss este combinatia optima de viteza, avand un tip de incalzire scurt, de doar 30 de secund, si performanta, datorita sistemului flotant al placilor, care asigura o presiune uniforma, puternica asupra suvitei de par, completand astfel actiunea de indreptare pentru un rezultat perfect dintr-o singura miscare. Dispune de un sistem de blocare a placilor pentru depozitare usoara si oprire automata pentru siguranta sporita in utilizare.
Cu placa de indreptat parul express liss obtii rezultate superbe si un par stralucitor in cel mai scurt timp.

 

Temperatura max. de coafat (°C):  230
Temperatura min. de coafat (°C): 130
Timp de incalzire placi (s):  30
Tip placi:  Keratine
Invelis:  Tourmaline
Afisaj:  LED
Functii si optiuni: Temperatura reglabila, Oprire automata

Tensiune (V):  110 - 240
Lungime cablu de alimentare (m):  1.8 m

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.