TP-LINK Adaptor wireless ARCHER TX20E, AX1800, PCIe Wi-Fi 6

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
128,42 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.71 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ARCHER TX20E

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Adaptor wireless ARCHER TX20E, AX1800, PCIe Wi-Fi 6 de la TP-LINK

 

Performanta Wi-Fi 6 

Tehnologia Wi-Fi 6 ofera o viteza mai mare, o latenta scazuta si conexiuni neintrerupte, astfel incat sa te poti bucura de descarcari mai rapide si de streaming si gaming fara intreruperi.

   

Mai multe dispozitive, mai putina congestie

Prin combinarea tehnologiilor OFDMA si MU-MIMO se asigura cea mai buna conexiune wireless pentru calculatorul tau. Tehnologia OFDMA imparte resursele benzilor in unitati mai mici, in timp ce MU-MIMO permite comunicarea simultana cu mai multe terminale.

   

Antene High-Gain pentru o acoperire mai mare

Cele doua antene high-gain maresc semnificativ aria de acoperire a semnalului existent, oferind experiente online rapide si fara intreruperi, chiar si atunci cand esti departe de routerul principal.

   

Echipat cu Bluetooth 5.2

Archer TX20E este compatibil cu tehnologia Bluetooth 5.2, oferind viteze mai mari si o acoperire extinsa prin comparatie cu versiunile anterioare. Poti conecta numeroase dispozitive, inclusiv console, casti sau tastaturi, pentru a te bucura de echipamentele tale.

   

Securitate avansata

Cu imbunatatirile aduse de standardul de securitate WPA3, ai parte o criptare mai sigura si individualizata a parolelor personale, protejandu-ti reteaua de eventualele pericole cibernetice. Alaturi de WPA3, reteaua ta va fi in siguranta atunci cand esti online.

   
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.