Prajitor de paine Kenwood Mesmerine TCM811BK, 980W, 2 felii, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Prajitor de paine Kenwood Mesmerine TCM811BK, 980W, 2 felii, Negru de la Kenwood

 

Colectia de mic dejun Mesmerine aduce un plus de bun gust oricarui tip de bucatarie.
Prajitorul de paine Kenwood Mesmerine TCM811 este conceput din otel inoxidabil si prezinta un design unic, cu detalii cromate si reliefate. Acesta are 2 compartimente pentru feliile de paine si un suport pentru a incalzi produsele necesare unui mic dejun delicios.

Disponibil intr-o gama de culori spectaculoase, prajitorul de paine TCM811 prezinta un model de fascinant, cu o textura neteda, care va iesi in evidenta pe orice blat de bucatarie.
Tava pentru colectarea firimiturilor si suportul de incalzire sunt componente detasabile.

Suport pentru incalzire 
Prajitorul de paine, cu o putere de 980W, este prevazut cu un suport de incalzire pentru produse de patiserie, paine sau chifle, pentru un mic dejun complet.

Optiuni versatile   
Prajitorul dispune de optiuni ce ofera versatilitate micului dejun. Puteti alege optiunea pentru dezghetare a painii sau puteti intrerupe in orice moment procesul de prajire, cu ajutorul butoanelor luminoase. De asemenea, prajitorul este prevazut cu un buton intuitiv, rotativ, aferent timpului de prajire.
Vezi mai mult

  • Prajitoare paine
    • Putere
    • Numar de felii
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.