Robot de bucatarie KENWOOD Titanium Chef Baker KVC85.594SI, 1200 W, 2 vase 5l/3.5 l, 10 trepte viteza, cantar integrat, ecran LCD, blender, masina tocat, procesor alimente, 4 accesorii patiserie, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot de bucatarie KENWOOD Titanium Chef Baker KVC85.594SI, 1200 W, 2 vase 5l/3.5 l, 10 trepte viteza, cantar integrat, ecran LCD, blender, masina tocat, procesor alimente, 4 accesorii patiserie, argintiu de la Kenwood

Robot de bucatarie KENWOOD Titanium Chef Baker KVC85.594SI, 1200 W, 2 vase 5l/3.5 l, 10 trepte viteza, cantar integrat, ecran LCD, blender, masina tocat, procesor alimente, 4 accesorii patiserie, argintiu

 

 

Conceput pentru pasionatii de gatit, Chef Baker are tot ce va trebuie pentru a explora o gama variata de preparate

In lumea bucatariei, inspiratia si creativitatea sunt la fel de importante precum este si preparatul obtinut. Astfel, robotul de bucatarie Titanium Chef Baker KVC85.594SI reprezinta un ajutor de nadejde in bucataria dvs., oferind versatilitate mancarurilor. 

Gatitul tine de inspiratie si creativitate, la fel ca si rezultatul final

Ideea unei farfurii frumoase este ceea ce ne inspira sa folosim toata priceperea si pasiunea atunci cand vine vorba de gatit.

Seria planetara Titanium Chef Baker este conceputa pentru entuziastii culinari care cauta profesionalism si perfectiune in bucataria proprie. Robotii eficienti, ergonomici si versatili sunt rezultatul anilor de cercetare in inginerie, deschizand noi orizonturi culinare in crearea unei game variate de preparate.

Robotul de bucatarie Kenwood prepara orice tip de mancaruri, de la aluaturi greu de framantat in mod obisnuit, la creme usoare pentru prajituri, cu o gama larga de accesorii compatibile ce pot fi achizitionate separat:

 

Fie ca incercati o reteta noua sau una consacrata, testata de generatii, Titanium Chef Baker ajuta bucatarii pasionati sa creeze preparate la cele mai inalte standarde.

Totul la indemana: Titanium Chef Baker este echipat cu 4 accesorii de patiserie din otel inoxidabil: carlig pentru framantat, tel pentru amestecat, accesoriu maruntire – K si accesoriu pentru creme.

Puteti masura ingredientele direct in vasul robotului datorita cantarului incorporat iar vitezele variabile va vor oferi un control total.

Robust si rezistent, robotul de bucatarie Titanium Chef Baker va sta in siguranta pe blatul de lucru chiar si atunci cand framantati cantitati mai mari de aluat.

 

Motor 1200W 

 

Punctul forte al robotului il reprezinta motorul de 1200 W, care se diferentiaza prin controlul electronic ce asigura precizie, atat atunci cand sunt framantate alimente dure cu volum mare, cat si cand vine vorba de preparate delicate. Astfel, robotul face fata celor mai mari provocari culinare.

 

 

Viteza variabila + Turbo     

 

Robotul dispune de un buton intuitiv modern pentru modificarea eficienta a treptelor de viteza, fara ca robotul sa se opreasca din functionare in acest timp. 

 

 

Miscare de rotatie planetara

   

Accesoriile de amestecare se rotesc pe axa lor si in acelasi timp de-a lungul marginii vasului. Astfel, alimentele sunt impinse constant in centrul vasului, pentru a fi integrate in totalitate, sistemul garantand astfel un rezultat perfect de amestecare sau framantare. 

 

 

2 vase din otel inoxidabil 5 litri / 3.5 litri

 

Kenwood Chef Baker include 2 vase concepute din otel inoxidabil, cu capacitatea de 5 litri, respectiv 3.5 litri, in care puteti prepara feluri de mancare pentru toti cei dragi. Sunt rezistente si prezinta o durabilitate mare datorita faptului ca sunt concepute din otel inoxidabil.

 

 

 

4 accesorii patiserie 

Robotul include 4 accesorii din otel inoxidabil pentru pregatirea deliciilor culinare:

  • Accesoriu maruntire – K
  • Tel pentru amestecat
  • Carlig pentru framantare
  • Accesoriu pentru creme

Accesoriul K marunteste biscuitii, migdalele sau untul pentru blaturile cu consistenta perfect omogena.

Telul pentru amestecat si accesoriul pentru creme sunt special concepute pentru a capta aerul in timpul amestecarii ample si sunt ideale pentru prepararea deserturilor ce contin crema.

Carligul pentru aluat este proiectat pentru a facilita framantarea si este excelent pentru amestecarea aluaturilor dense, cum ar fi bazele pentru briose sau pizza.

 

 

Cantar integrat

 

Economisiti timp si uitati de grija recipientelor murdare! Titanium Chef Baker prezinta un cantar integrat, cu ajutorul caruia puteti sa cantariti ingredientele direct in vasul robotului. Cantariti, rapid si simplu, toate ingredientele necesare unui rezultat delicios.

 

 

Blender sticla 1.6 l

 

Robotul are inclus in pachet un blender din sticla, cu o capacitate de 1.6 litri, in care puteti pasa eficient alimentele, obtinand supe, piureuri si multe alte preparate delicioase.

 

 

Accesoriu masina de tocat

 

Masina de tocat este un accesoriu potrivit oricarui iubitor de preparate bazate pe carne tocata. Atasati masina de tocat robotului de bucatarie si alegeti preparatul dorit: chiftelute delicioase, sarmale de casa, burgeri suculenti sau musaca gratinata.

 

 

Procesor de alimente de 1.2 l

 

Procesorul de alimente inclus, cu o capacitate de lucru de 1.2 litri, marunteste fin sau grosier, feliaza, toaca si macina chiar si cele mai tari legume, fructe sau branzeturi. In cateva minute, puteti obtine un sos pesto delicios sau legume tocate marunt, cu ajutorul celor 6 discuri de taiere/feliere incluse. 

 

 

Capac de plastic antistropire

 

Capacul de plastic al robotului prezinta o portiune prin care puteti adauga ingredientele in timpul utilizarii, fara a va murdari bucataria sau hainele. De asemenea, capacul protejeaza interiorul bolului de praf si impuritati atunci cand nu se afla in functiune. 

 

 

Confort si siguranta

 

Dispozitivul dispune de un buton intuitiv modern de pornire/oprire in partea din spate, permitand sa dezactivati complet robotul, fara a-l deconecta de la priza.

 

 

Sistem de ridicare LightLift

 

Cu ajutorul sistemului LightLift, puteti ridica partea superioara a robotului, pentru confort deplin in timpul utilizarii. Ridicati vasul sau amestecati ingredientele fara nicio grija, cu ajutorul sistemului de ridicare LightLift.

 

 

Personalizare Capac

 

Capacul superior este interschimbabil, avem o gama variata de culori care sa se potriveasca cu stilul bucatariei dvs.

 

 

 

 

Aplicatie mobila Kenwood World

 

Alegeti doza zilnica de inspiratie culinara, prin intermediul aplicatiei mobile Kenwood World App. Beneficiati de peste 100 de retete diverse, explicate pas cu pas, inspirate din fiecare gastronomie din intreaga lume. Conectati-va la aplicatia Kenwood World App cu dispozitivul mobil si selectati reteta preferata, garantam ca rezultatul final va depasi orice asteptare.

Aplicatia mobila va ofera o paleta larga de retete delicioase, impartite in functie de categoria culinara.

Aplicatia Kenwood World este compatibila cu ultimele versiuni de iOS sau Android.

*Aplicatia Kenwood World este disponibila in Limba Engleza, Germana, Italiana, Franceza, Olandeza, Ceha, Poloneza, Spaniola.

 

 

Componente compatibile cu masina de spalat vase 

 

Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii robotului. Astfel, puteti introduce partile componente ale acestuia in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezente in manualul de utilizare. 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Kitchen machine
Functii principale Blender Tocare Framantare Mixare Mixare oua
Utilizare Rezidential
Material carcasa Metal
Material bol Inox
Caracteristici cheie Lavabil in masina de spalat vase Turbo Ecran LCD
Accesorii incluse Accesoriu framantare Accesoriu de tocat carne Accesoriu amestecare Accessoriu tel Capac protectie bol Accesoriu maruntire
Continut pachet 1 x Robot bucatarie
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1200 W
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Trepte de viteza 10
Capacitate bol 3.5 l 5 l
Capacitate aluat 1.3 l

DIMENSIUNI

Lungime 39.5 cm
Latime 22.5 cm
Inaltime 31.5 cm
Greutate 9.5 Kg
Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      1200
    • Blender:
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.