Linksys Router wireless MR8300 Mesh WiFi, AC2200, MU-MIMO, Tri-Band Gigabit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless MR8300 Mesh WiFi, AC2200, MU-MIMO, Tri-Band Gigabit de la Linksys

Linksys MR8300 Mesh WiFi Router, AC2200, MU-MIMO, Tri-Band Gigabit, 400 +867+867 Mbps, 5 GHz + 5GHz + 2.4 GHz), 2x2 AC, USB 3.0, 4 Adjustable Antennas+ 6 High Power Amplifiers, 1x Gigabit WAN port, 4x Gigabit LAN ports, Processor 716Mhz Quad-core, Memory RAM: 512MB; Flash: 256MB.

CENTRUL PENTRU DIVERTISMENT - acum cu WiFi Mesh

Actualizati-va WiFi-ul de acasa si obtineti viteze wireless extrem de rapide cu routerul WiFi Mesh Tri-Band MR8300 AC2200. Acest router tri-band ofera viteze superioare de pana la 2,2 Gbps in toata casa ta. MR8300 furnizeaza un semnal dedicat fiecarui dispozitiv conectat utilizand tehnologia MU-MIMO, astfel incat intreaga familie se poate bucura de streaming 4K simultan, jocuri online si multe altele.

Este, de asemenea, eficient pe termen lung datorita tehnologiei Mesh WiFi incorporate: pur si simplu adaugati un nod Velop Mesh WiFi (este necesara achizitia separata) pentru a extinde acoperirea in orice zona a casei dvs.

WiFi RAPID PENTRU TOATE DISPOZITIVELE DUMNEAVOASTRA

Folosind tehnologia Tri-Band si MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input Multiple-Output), MR8300 ofera WiFi de mare viteza pe mai multe dispozitive simultan. Veti putea reda in flux media 4K, puteti naviga pe Internet si puteti juca jocuri online, ca si cum fiecare dintre dispozitivele dvs. ar avea propriul router WiFi dedicat.

ACOPERIRE WiFi PENTRU FIECARE ZONA A CASEI TALE

Cu WiFi Mesh incorporat, acest router este proiectat pentru a se adapta la nevoile WiFi in continua crestere, ale gospodariei dvs. Pe masura ce nevoile dvs. de WiFi cresc, pur si simplu adaugati un nod Linksys Velop pentru a va extinde acoperirea. Nodurile Velop functioneaza perfect impreuna cu MR8300, deci nu este nevoie sa comutati manual intre retele.

CONFIGURARE USOARA

Pur si simplu conectati routerul la modem, descarcati aplicatia Linksys, denumiti reteaua si alegeti o parola.

MAI MULTE PORTURI ETHERNET VA OFERA O CONFIGURARE VERSATILA A RETELEI DUMNEAVOASTRA

Echipat cu patru porturi Gigabit Ethernet, MR8300 accepta conexiuni prin cablu de pana la 10 ori mai rapide decat Ethernet Standard si va permite sa conectati cu usurinta dispozitive de stocare partajate in retea, imprimante, precum si alte periferice acceptate la retea.

ACTUALIZAREA AUTOMATA A FIRMWARE-ULUI ROUTER-ULUI LINKSYS

MR8300 dvs. va primi automat actualizari de firmware de la Linksys pe masura ce sunt lansate, astfel incat routerul dvs. este intotdeauna sigur si actualizat.



Informatii suplimentare

Procesor 716Mhz Quad-core
Activitate LED Power, Status, USB, Ethernet (1-4), Internet
Antena 4 ajustabile + 6 amplificatoare
Memorie RAM: 512MB; Flash: 256MB
Facilitati MU-MIMO; Advanced Beamforming+, Smart Connect Band Steering; Bluetooth 4.1/LE
Functii / Optiuni Easy App Controls; Wireless Router; Access Point (Wired Bridge)
Alte detalii Auto Firmware Update; Intelligent Mesh
Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
  • General
  • Hardware
    • Antena
      4 ajustabile + 6 amplificatoare
    • Port USB
      1 x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.