Umidificator cu ultrasunete Deerma F327W, 28W, 5L, Aromaterapie

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Umidificator cu ultrasunete Deerma F327W, 28W, 5L, Aromaterapie de la deerma

Deerma F327W - Umidificator pentru sarcini speciale

Umidificatorul de ultimă generație Derma F327W cu funcție de sterilizare este o soluție ideală pentru persoanele care suferă de alergii. Designul elegant combinat cu funcționalitatea funcționează bine în orice situație.

Puterea razelor UV

Soluția modernă de sterilizare a apei cu ajutorul unei lămpi UV va funcționa bine în orice casă, în special pentru persoanele cu alergii. Un sistem special de 360° vă permite să purificați temeinic apa din rezervor, rezultând un abur inimaginabil de proaspăt și curat. Eficacitatea acestei metode este de 99% bacterii și alte microorganisme anihilate. Întregul proces are loc în interiorul dispozitivului și este invizibil, ceea ce îl face complet sigur pentru vedere.

Performanță de lungă durată

Rezervorul puternic de apă de 5 L oferă dispozitivului capacitatea de a funcționa până la 14 ore fără a fi reumplut. O astfel de soluție vă permite să mențineți o umiditate constantă atât ziua, cât și noaptea.

Design modern

Umidificatorul a fost proiectat cu tehnologie de reducere a îmbinărilor pentru a evita scurgerile sau deteriorările mecanice. În plus, forma elegantă și rotunjită a rezervorului transparent, combinată cu baza neagră, se va potrivi în orice spațiu. De asemenea, Deerma D327W poate deveni mai personal cu posibilitatea de a adăuga decorațiuni la rezervorul de apă. Echipat cu un higrometru, acesta vă informează cu privire la nivelul actual de hidratare prin intermediul unui afișaj.

Filtrare cu carbon

Cu ajutorul unui filtru de carbon cu tehnologie cu găuri 3D, a fost atins cel mai înalt nivel de menținere a curățeniei. Filtrarea oprește orice praf, păr sau alte particule care pot cauza contaminarea apei din rezervor.

Trei niveluri de putere

Aparatul este echipat cu trei niveluri de putere a aburului. Primul este utilizat pentru o umidificare prelungită, dar lentă. Al doilea poate fi folosit pentru menținerea umidității la un nivel constant, dar la o scară mai mare. Al treilea nivel oferă o ejecție de abur considerabilă și extinsă, utilă pentru creșterea rapidă a umidității. În funcție de starea aerului și de timpul de funcționare selectat, aparatul va selecta singur modul adecvat, oferind o umidificare a aerului între 45% și 90%.

Vapori hidratanți

Un sistem special de rupere a moleculelor de apă are ca rezultat o ceață fină care iese din dispozitiv, fără picături mari de apă. Aceste microparticule nu numai că hidratează aerul, dar pătrund în profunzime în piele, lăsând-o netedă și întinsă.

Pentru utilizare pe timp de noapte

Modul de funcționare silențios (20-40 dB0, setările pentru durata de funcționare, atenuarea afișajului și posibilitatea de a activa sau dezactiva lumina albastră vă oferă condițiile ideale pentru utilizarea umidificatorului și pe timp de noapte.

Setări ale timpului de funcționare

Posibilitatea de a seta timpul de funcționare oferă confort în utilizare. Aparatul poate funcționa timp de 2,4,8 sau 10 ore continuu, în funcție de nevoile dvs. De asemenea, este posibilă funcționarea umidificatorului fără un anumit interval de timp, însă, o funcție specială de siguranță va opri dispozitivul după 12h pentru a evita funcționarea fără apă în rezervor.

Aromaterapie

Este posibil să adăugați la dispozitiv uleiurile de parfum preferate pentru a umple camera cu aromă, pe lângă umidificare. În acest fel, puteți efectua aromoterapie, care are un efect pozitiv asupra stării dvs. de spirit.

Producător Deerma
Model F327W
Tensiune nominală 220-240V~50/60Hz
Putere nominală 28W
Dimensiuni 220 x 220 x 285 mm
Capacitatea rezervorului de apă 5L
Aromaterapie Da

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.