Umidificator cu ultrasunete Deerma F500, 25W, 5L, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Umidificator cu ultrasunete Deerma F500, 25W, 5L, Alb de la deerma

Deerma F500 - Puterea de umidificare

Un nivel adecvat de umiditate a aerului este extrem de important pentru bunăstarea dumneavoastră. Cum să asigurați condiții optime? Este ușor! Folosiți umidificatorul de aer Deerma F500 - acest dispozitiv practic și ușor de utilizat vă va ajuta să aveți grijă de sănătatea dvs. și a celor dragi.

2Szymon/Deerma/f500/1

Ușor de utilizat - funcționare eficientă

Cum să utilizați Deerma F500? Este foarte simplu - trebuie doar să turnați apă în rezervor și să rotiți butonul în direcția corectă. După o purificare rapidă, apa va fi pulverizată treptat sub forma unei brume blânde și revigorante. Designul asemănător unui far al umidificatorului permite o distribuție eficientă a vaporilor de apă pe o rază de 360°, cu un debit de până la 300 ml/h. Acest lucru vă permite să vă bucurați de niveluri optime de umiditate a aerului oriunde este amplasat Deerma F500.

PiotrP/Deerma/f500/11

Control ușor al nivelului de apă

Nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să reumpleți frecvent apa. Rezervorul are o capacitate de până la 5l, ceea ce se traduce prin câteva ore de funcționare. Așadar, trebuie să reumpleți apa doar o dată pe zi! Un indicator transparent și culoarea deschisă a butonului vă vor ajuta să controlați nivelul acestuia. Albastrul înseamnă că dispozitivul se află în modul de umidificare. Roșu vă semnalează că apa se termină și că trebuie să o completați.

PiotrP/Deerma/f500/12

Silențios ca un vis

Umidificatorul Deerma F500 vă va surprinde cu funcționarea sa silențioasă. Nivelul său de zgomot variază între 20 și 40 dB - chiar și o șoaptă de om este mai tare! Acest lucru vă permite să folosiți dispozitivul atât în timpul zilei, când doriți să lucrați, să studiați sau să vă odihniți în liniște, cât și noaptea, când nu vă interesează să vă tulbure somnul. Deerma F500 va fi un companion liniștit pentru activitățile dvs. zilnice și va avea grijă de nivelul optim de umiditate în mediul înconjurător 24 de ore din 24.

PiotrP/Deerma/f500/9

Umidificator și aromatizator într-unul singur - cu Deerma F500 este posibil!

Deerma F500 poate fi folosit și ca instrument de aromaterapie. Turnați uleiul esențial preferat într-un recipient adecvat plasat în interiorul dispozitivului și bucurați-vă de parfumul frumos care vă va permite să vă relaxați.

PiotrP/Deerma/f500/8

Design universal

Umidificatorul Deerma F500 place ochiului și este extrem de manevrabil. Rezervorul de apă este ușor de mutat cu ajutorul unui mâner confortabil, iar suprafața netedă a carcasei robuste din plastic ABS este foarte ușor de curățat. Designul minimalist și culorile discrete fac ca Deerma F500 să se potrivească perfect cu orice interior. Acest dispozitiv funcțional și elegant poate deveni un accesoriu elegant și pentru casa dvs.

2Szymon/Deerma/f500/7

Producător Deerma
Cod produs F500
Puterea dispozitivului 25W
Capacitatea rezervorului de apă 5L
Alimentare electrică Alimentare de la rețea

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.