Proiector ACER X1127i, DLP 3D ready, SVGA 800*600, 4000 lumeni

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Proiector ACER X1127i, DLP 3D ready, SVGA 800*600, 4000 lumeni de la Acer

Proiector ACER X1127i, DLP 3D ready, SVGA 800*600, up to WUXGA 1920*1200, 4000 lumeni, 4:3 nativ, 16:9 compatibil, 20.000:1, dimensiune maxima imagine 300", distanta maxima de proiectie 11.8 m, boxa 3W, lampa 6000 ore/ 15.000 ore Extreme Eco, greutate 2.75 kg, D-sub, HDMI, PC audio, composite/ RCA, USB type A, RS232, cablu VGA inclus, telecomanda cu baterii incluse, geanta transport optional, WirelessProjection-Kit (UWA5) inclus, ochelari 3D optional, capac lentila inclus, EZCast APP compatibil, Miracast, Google mirroring, montare pe tavan+ masa, ColorBoost 3D, BluelightShield, Hidden USB Wifi dongle design, filtru praf optional, 144Hz 24p 3D, Kensington lock, security bar, 24/7, culoare negru

 
Proiecţie wireless*
 
Eliberează-te de aglomerarea de cabluri cu ajutorul opţiunilor de proiecţie wireless uşoară*.
 
 
Luminozitate de 4.000 de lumeni
 
Vezi imagini clare şi vibrante de la distanţă în lumina zilei sau în camere medii şi mari, cu până la 4.000 de lumeni de luminozitate.
 
 
Rezoluţie SVGA
 
Cu rezoluţia SVGA de 800x600, proiectezi cu încredere imagini şi videoclipuri mai clare şi mai detaliate decât în cazul proiectoarelor standard.
 
 
Afişaj HDMI 3D*
 
Ecranul plat nu mai este suficient, acum ai nevoie de ecranul 3D. Imaginile de pe ecran par să prindă viaţă în jurul tău cu funcţia HDMI pentru afişaj 3D*.
 
 
LumiSense™ de la Acer
 
LumiSense™ de la Acer ajustează luminozitatea imaginii şi saturaţia culorilor în funcţie de conţinutul pe care îl vizionezi.
 
 
ColorSafe II de la Acer
 
Bucură-te de culori consistente şi naturale cu tehnologia ColorSafe II, care controlează nivelurile dinamice RGB pentru a împiedica descompunerea culorii.
 
 
BlueLightShield™ de la Acer
 
Protejează-ţi ochii de solicitarea inutilă utilizând tehnologia BlueLightShield™ de la Acer.
 
 
Funcţionare 24/7*
 
Ai parte de proiectare non-stop cu capacitate de utilizare continuă 24 de ore, 7 zile pe săptămână, sau de utilizare prelungită, ideal pentru afişări şi expoziţii publice*.
 
 
Modul Fotbal
 
Adună-ţi prietenii şi împărtăşeşte cu aceştia gloria sportului tău preferat pe un ecran imens. Modul Fotbal îmbunătăţeşte culorile pentru ca toată acţiunea să se vadă mai clar.
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Lumeni
      4000
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      20000:1
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      15000

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.