BENQ Proiector MX808ST, DLP XGA , 4:3 ,3000 lumeni, 20.000:1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Proiector MX808ST, DLP XGA , 4:3 ,3000 lumeni, 20.000:1 de la BENQ

 

Asigura o operare stabila pentru mediile dificile din salile de clasa
MX825ST Senzorul impotriva acumularii de praf tine departe depunerile de prafCombinand senzorii de pe discul de culori cu un sistem ingenios impotriva acumularilor de praf, MX808ST prelungeste performata optima prin eliminarea prafului care se poate depune pe senzorii traditionali, care ar cauza intreruperea semnalului IR si imagini care palpaie, culori anormale sau chiar oprirea dispozitivului.
Extinderea posibilitatilor pentru salile de clasa cu proiectia pe distante ultra-scurte

 

Predare simpla, fara limitari impuse de spatiu

Avand un ecran mare la o distanta scurta, cu un raport de proiectie pe distante scurte de 0.61, MX808ST elimina umbrele si senzatia de orbire care distrag atentia, pentru ca elevii si profesorii sa colaboreze liber in fata tablei.

 

 
MX825ST
Lectii cu o calitate durabila a imaginilor remarcabile
MX825ST

Luminozitate mare fara compromis

MX808ST produce o luminozitate si rezolutie ANSI de 3.000 pentru o proiectie perfecta, imagini vii si text clar chiar si intr-o sala de lectura extrem de luminata. Luminozitatea ridicata ofera continut clar, chiar si atunci cand exista lumina ambientala puternica, permitand ca luminile sa ramana aprinse pentru luarea de notite si colaborarea interactiva.

Imagini mai mari

Proiectoarele educationale BenQ ofera o serie de rezolutii si dimensiuni de imagini proiectate pentru a se potrivi unei game largi de necesitati diverse ale salilor de clasa. Prezentand o calitate inalta a imaginilor de pana la 120 inch(3.04m), proiectoarele noastre pentru educatie cu distante scurte ofera o versatilitate sporita pentru salile de clasa, la costuri reduse.

MX825ST

Perfectiune durabila a imaginii cu tehnologia DLP

MX825ST
Calitate durabila a imaginii 

Fiind proiectate cu un sistem sigilat care protejeaza impotriva degradarii imaginii cauzata de depunerile de praf pe chip-ul DLP si cu tehnologia de proiectie cu o durabilitate garantata, proiectoarele BenQ folosite pentru scopuri educationale sunt capabile sa mentina cea mai buna calitate a imaginii pe o durata indelungata de timp prin eliminarea degradarii culorilor. Spre deosebire de proiectoarele non-DLP, proiectoarele pentru educatie BenQ ofera o calitate premium a imaginii, echivalenta cu cea obtinuta de la proiectoarele nou cumparate sau dupa schimbarea lampii.
Factor de umplere ridicat a pixelilor DLP ridicat pentru o experienta vizuala extraordinara

Proiectoarele DLP BenQ dispun de un factor de umplere de clasa inalta, care reduce marginile negre din jurul fiecarui pixel, cu scopul de a elimina efectul teribil de „screen door effect” intalnita de obicei la proiectoarele non-DLP. Spre deosebire de grafica "pixelizate", proiectoarele BenQ pentru educatie garanteaza o definitie superioara a detaliilor fine si o claritate excelenta pentru textele de dimensiuni mici pentru imagini o randare perfecta.
MX825ST

Lizibilitate clara cu datorita contrastului ridicat 



Ideal pentru afisarea de texte, numere si tabele folosite larg in predare, educatia cu ajutorul proiectoarelor BenQ includ avantajele tehnologiei DLP originale ale micro-oglinzilor controlate digital de pe chipul DMD. Tonuri de negru de inalta calitate se realizeaza prin inchiderea completa a micro-oglinzilor reflectorizante, proiectoarele educationale BenQ avind un contrast nativ mare pentru lizibilitate crescuta si o rezolutie inalta la fiecare sub-pixel.

MX825ST

Posibilitate de studiu interactiv

Interactivitate posibila pe orice suprafata

Tehnologia PointWrite transforma proiectoarele BenQ folosite in scopuri educationale in platforme care fac ca orice suprafata sa devina o tabla interactiva. Integrarea perfecta a kitului PointWrite si a software-ului QWrite cu proiectoarele BenQ incurajeaza un mediu de invatare cu adevarat colaborativ in care elevii si profesorii lucreaza impreuna folosind sabloane intuitive impreuna cu instrumentele de scriere.

 
 

Multi-Touch si Multi-Screen

Cu o compatibilitate multi-touch imbunatatita pentru degete si pen-uri, doua proiectoare pot fi folosite alaturat pentru a dubla suprafata de proiectie interactiva, creand astfel vaste oportunitati pentru invatarea interactiva in salile de clasa digitale moderne. Cu modul Tabla QWrite, profesorii pot rula diferite aplicatii sau pot afisa, vizualiza si adnota pe doua suprafete.

 
mx808st

Setare intuitiva

Precis si de incredere in orice lumina ambientala, PointWrite se calibreaza automat si salveaza setarile imediat atunci cand este conectat la portul USB al computerului, fiind pregatit fara nici o configuratie manuala sau indicatii complicate pentru profesori.

mx808st

MX825ST

Compatibilitate cu Windows Gesture Support

Proiectoarele PointWrite sunt compatibile cu gesturile intuitive din Windows, cum ar fi marirea si micsorarea sau derularea in timpul navigarii pe pagini web, imagini sau in Google Maps. Toate comenzile si gesturile prin atingeri multiple sunt acceptate pentru Windows 8 sau o versiune mai recenta si alte aplicatii ulterioare.

Simplificarea colaborarii cu ajutorul BYOD
mx808st

Unitate wireless simpla si convenabila

Dincolo de suportul incorporat MHL, proiectoarele pentru educatie BenQ sunt pregatite pentru colaborarea BYOD si creeaza lectii mult mai interesante cu ajutorul unitatii QCast care permite conectarea simultana WiFI a pana la 4 dispozitive smart sau calculatoare, afisandu-le pe 4 ecrane separate.

Optimizarea investitiilor din domeniul educatiei

Durata de viata a lampii este extinsa la 15.000 ore

Tehnologia inovatoare exclusiva SmartEcoTM de la BenQ moduleaza inteligent cantitatea de lumina si perfectioneaza capacitatile DLP de conservare a energiei pentru a creste durata de viata a lampii si ii permite acesteia sa isi pastreze o luminozitate constanta si o calitate extraordinara a imaginii. Reducand consumul de energie, SmartEcoTM extinde durata de viata pana la 15.000 de ore, de 3X* mai mult decat fara tehnologia SmartEcoTM. Iar modul Eco Blank creste si mai mult capacitatea de economisire a energiei prin scaderea automata a puterii lampii pentru a diminua puterea totala cu pana la 70% atunci cand proiectia este golita de continut. 

*Durata de viata a lampii dureaza pana la 5000 de ore pe modul normal.

MX825ST

MX825ST


Detalii accentuate in scenele intunecate

Tehnologia exclusiva SmartEcoTM de la BenQ ajusteaza lumina in mod ingenios bazandu-se pe continut, crescand contrastul pentru a produce tonuri mai accentuate de negru si pentru a adapta imaginea la cea mai buna calitate, acest aspect fiind deosebit de important pentru scenele dinamice cu multe detalii cum sunt de exemplu cursurile de astronomie.

Instalare simplificata
MX825ST

Ajustarea dimensiunii ecranului

Proiectoarele educative BenQ ofera o reglare fina a marimii ecranului prin meniul OSD pentru a reduce semnificativ timpul de setare, fara a fi nevoie de a regla instalarea proiectorului in mod manual, in caz ca imaginea proiectata pe raza scurta nu este aliniata precis la pozitia corecta.

Tasta rapida pe telecomanda

Tasta rapida pe telecomanda Apasati tasta rapida de „Instalare rapida” de pe telecomanda pentru a configura proiectorul. Aceasta economiseste foarte mult timp pentru managerii care se ocupa de operatiile de instalare initiala a proiectorului.

MX825ST

 Specificatii 

 

Rezolutie nativa‎ 1024 x 768 pixels‎
Rezolutii suportate‎ VGA(640 x 480) to WUXGA_RB(1920 x 1200) * RB= Reduced blanking‎
Luminozitate‎ 3,000 ANSI Lumens‎
Sistem proiectie‎ DLP Single 0.55" XGA‎‎
Chip DMD‎ DC3 DMD Chip‎‎
Contrast‎ 20,000:1‎
Culori afisate‎ 1.07 Billion‎
Lentile‎ F/#=2.6, f=6.9mm‎
Aspect Ratio‎ Native 4:3 (5 aspect ratio selectable)‎
Raport distanta proiectie‎ 0.61‎
Dimensiune imagine (diagonala)‎ 60"~120"‎
Zoom‎ Fixed‎
Sursa de lumina‎ Lamp (200W)‎
Durata sursa de lumina‎ 5000/10000/10000/15000 hours 
(Normal/Eco/SmartEco/Lampsave mode)‎
Keystone Adjustment‎ 1D; Vertical ± 30 degrees‎
Offset proiectie‎ 115%‎
Frecventa orizontala‎ 15K -102KHz‎
Rata scanare verticala‎ 23-120Hz‎
Compatibilitate HDTV‎ 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p‎
Nivel Zgomot (Normal/Economic Mode)‎ 33dB/29dB‎
On-Screen Display Languages‎ Arabic/ Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/ Japanese/ Korean/ Norwegian /Persian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/ Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ Traditional Chinese/ Vietnam (30 languages) ‎‎
Security‎ Kensington Lock, Security Bar‎
Interfete‎ HDMI x1
PC In (D-sub 15pin) x 2 (share with component video)
Monitor Out (D-sub 15pin) x 1
RS232 (DB-9pin) x 1
USB (type A) x1 (power only 5V/1.5A)
USB (type mini B) x 1‎
IR Receiver x2 (front, top)‎
Accesorii (Standard)‎ Remote Control w/ Battery RCE013 x 1
Power Cord (by region)
Quick Start Guide
User Manual CD x 1
Warranty Card (by region)‎
Accessorii (Optional)‎ Spare Lamp Kit 5J.JGP05.001 
Dust Filter 5J.JGV14.001
3D Glasses DGD5 5J.J9H25.002
Document Camera S30 9H.J9L78.T3E
PointWrite Kit PW02 5J.J9A26.12E
PointWrite Touch Module PT12 5J.J8L26.13E
Wall Mount 5J.J4R10.011‎
Temperatura de utilizare‎ 0° ~ 40°C‎‎
Greutate‎ 2.6 kg‎
Dimensiuni (L x Î x A)‎ 296*120*239 mm‎
Alimentare‎ AC100V to 240V, 50Hz to 60Hz‎‎
Consum‎ Standby <0.5W‎‎
 
 
 
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3000
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      20.000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      10000
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      5000
  • Conectori:
    • VGA
      2
    • HDMI
      1
    • RS-232
      1
    • USB
      1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.