Videoproiector OPTOMA HD28e, DLP 3D, FHD 1920x 1080, 3800 lumeni, 30.000:1, HDMI, USB-A power 1.5A, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.008,84 lei
Pret 36 Rate Optimo: 110.29 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

E1P0A3PBE1Z5

Garantie: 12 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector OPTOMA HD28e, DLP 3D, FHD 1920x 1080, 3800 lumeni, 30.000:1, HDMI, USB-A power 1.5A, negru de la OPTOMA

Divertisment pe ecran mare pentru fanii sportului

Simtiti actiunea cu HD28e. Experimentati fiecare moment pe ecranul mare pentru sporturi imersive live.

Este convenabil si usor sa configurati acest proiector compact de inalta luminozitate, este ideal pentru mediile bine iluminate, astfel incat fanii sportului sa se poata bucura de actiuni live cu familia sau prietenii cu luminile aprinse. Cu o tehnologie de culoare uimitoare, ofera o reproductie precisa a culorilor reale pentru viata iubitorilor de film. De asemenea, are o latenta redusa de intrare - perfecta pentru jocurile care se bazeaza pe reactii rapide.

Un difuzor integrat ofera sunet, iar intrarea HDMI permite conectarea la mai multe dispozitive, cum ar fi set-top box-uri, console de jocuri si dongles HDMI. Cu o greutate de numai 2,5 kg, il puteti duce la casa unui prieten cu geanta de transport optionala pentru un eveniment sportiv, o seara de film sau un maraton de jocuri - oriunde cu o suprafata plana.

 

  • Lumini la vizionare - 3800 lumeni ANSI
  • Culoare uimitoare - culori exacte Rec.709
  • Conectivitate usoara - HDMI, alimentare USB, difuzor incorporat de 5 W
  • Extraordinar pentru sporturi live, jocuri si filme

 

Lumini de vizionare

Acest proiector multifunctional de divertisment combina luminozitatea ridicata si culorile vii pentru imagini vibrante, realiste in medii bine iluminate - ideal pentru vizionarea de emisiuni TV, sport si filme sau jocuri cu familia sau prietenii in orice moment al zilei.

 

Lights on viewing

 

Full HD 1080p

Rezolutia 1080p va ofera imagini clare si detaliate din continut HD fara reducere sau compresie; perfect pentru vizionarea de filme Blu-ray, difuzare HD si jocuri video.

 

 

Culori uimitoare

Oferiti prezentari puternice si lectii educationale cu culori uimitoare. Proiectoarele Optoma ofera performante fiabile de culoare, potrivite pentru orice continut si mediu. De la culori sRGB precise pentru imagini realiste pana la prezentari vibrante. Avem un mod de afisare pentru a satisface in mod specific nevoile dumneavoastra. Perfect pentru o serie de prezentari grafice si video.

 

Full HD 1080p

Rezolutia 1080p iti ofera imagini clare si detaliate din continutul HD fara compresie sau reducerea rezolutiei; perfect pentru vizionare de filme Blu-Ray, HD Broadcasting si jocuri.

 

3D COMPLET

Proiectoarele Optoma pot afisa continut 3D adevarat din aproape orice sursa 3D, inclusiv playere Blu-ray 3D, difuzare 3D si console de jocuri de ultima generatie.

 

Full 3D

 

Tehnologie Dynamic Black

Aceasta caracteristica ofera mai multa profunzime imaginii dvs. prin reglarea lina a iesirii lampii, pe baza informatiilor de luminozitate ale fiecarui cadru; pentru a crea un raport uimitor de contrast ridicat. Scenele luminoase par clare si clare, in timp ce scenele intunecate raman detaliate cu negri adanci si detalii exceptionale de lumina si umbra.

 

DIFUZOR INTEGRAT

Completati experienta dvs. de divertisment acasa cu comoditatea unui difuzor incorporat puternic pentru o calitate exceptionala a sunetului si o configuratie usoara, fara a fi nevoie de boxe externe costisitoare.

Integrated speaker

 

Moduri ISF

Aceasta caracteristica va permite sa salvati setarile calibrate ale modului zi si noapte pentru cea mai mare experienta de vizionare posibila.

ISF modes

 

OPRIRE AUTOMATA

Pot exista cazuri cand proiectorul este lasat sa functioneze atunci cand nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea de energie, functia „auto power off” se opreste automat proiectorul dupa o perioada de timp stabilita, daca nu este utilizat

Auto power off

 

Alimentare USB

Utilizati portul USB-A pentru a alimenta un dongle HDMI, cum ar fi Google Chromecast.

USB-Power

24p

Majoritatea filmelor sunt filmate la 24 de cadre pe secunda (fps). Pentru a pastra puritatea imaginii originale, proiectoarele Optoma pot accepta surse de inalta definitie la 24 fps pentru a afisa filme exact asa cum intentioneaza regizorul

24p

 

REPORNIRE RAPIDA

Aceasta caracteristica permite proiectorului sa fie repornit instantaneu, daca este oprit accidental.

 

Optiune wireless

Transmite instantaneu continut complet 1080p si 3D de la un player Blu-ray ™, set-top box, consola de jocuri sau receptor AV la proiector fara fir; eliminand dificultatile si costurile suplimentare de instalare a cablurilor lungi folosind WHD200 (vandut separat).

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3800
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      30.000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      10000
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      4000
    • Raport distanta proiectie
      Distanta maxima de proiectie 9.8 m
  • Conectori:
    • HDMI
      Da
    • Audio
      Audio Out
    • USB
      USB-A power 1.5A

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.